Het merk a.s.r. biedt schade- en levensverzekeringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onder de schadeverzekeringen vallen onder andere verkeer-, woon-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekeringen. De a.s.r. levensverzekeringen zijn gericht op vermogensopbouw, -afbouw en –bescherming. Naast de schade- en levensverzekeringen heeft a.s.r. ook pensioenregelingen in het assortiment. Het afsluiten van al deze producten vindt plaats via adviseurs. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de a.s.r. website online te oriënteren. Deze tweedeling is gericht op de behoefte van de klant die ‘zelf doen’ afwisselt met persoonlijk advies.

https://www.asr.nl
2019
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,4 Gemiddeld rapportcijfer
7,2 Algemene tevredenheid
7,6 Klantgerichtheid
7,6 Deskundigheid
7,5 Duidelijkheid
7,0 Vertrouwen
7,7 Contact met verzekeraar

Reactie van de verzekeraar

Dit klantonderzoek geeft ons een extra beeld hoe consumenten denken over zaken als klantgerichtheid, vertrouwen en klanttevredenheid. We zijn blij met een score boven het marktgemiddelde.
Onze positie in dit onderzoek ten opzichte van de andere verzekeraars past echter nog niet bij onze doelstelling om de beste verzekeraar te worden. We blijven dan ook doorgaan met verbeteren op klanttevredenheid en monitoren dit door dagelijkse klantfeedback.