Centraal Beheer gelooft in oplossingen
Je kent ons vast van de reclames ‘Even Apeldoorn bellen’: de langstlopende commercialreeks van Nederland. Daarnaast hebben we  ook al meer dan 100 jaar ervaring in verzekeren.
Niet alleen voor de particuliere klant, maar ook voor de zakelijke: op het gebied van  schade, financiële diensten en pensioenen.

Altijd bereikbaar en transparant
We verkopen onze producten en diensten rechtstreeks aan jou. Dus zonder tussenpersonen. Dat werkt snel en gemakkelijk.
Je kunt ons altijd bereiken. Omdat je een vraag hebt. Of schade. 24/7 bereikbaar: dat maken we voor je waar. Doordeweeks, ’s avonds, in het weekend of op feestdagen. Appen, e-mailen, chatten, bellen je bereikt ons altijd. Op de manier zoals jij dat wilt.

Jouw probleem is onze uitdaging
Werken aan oplossingen. Dat is wat we doen. Zodat jij er nooit alleen voor staat.. Met oog voor wat er om ons heen gebeurt. Dus zijn we ook bezig met oplossingen voor nieuwe ontwikkelingen. Zo helpen we de deeleconomie. Zo maken we hulp bij pech onderweg een stuk makkelijker. Zo helpen we morgen. Zo helpen we jou!

https://www.centraalbeheer.nl
2018
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,4 Gemiddeld rapportcijfer
7,4 Algemene tevredenheid
7,4 Klantgerichtheid
7,4 Deskundigheid
7,3 Duidelijkheid
7,3 Vertrouwen
7,2 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

Gemiddelde score: 10
Ik heb in de zeventiger jaren een lijfrentepolis afgesloten. Sinds 2000 ontvang ik daarvan ieder kwartaal keurig de opbrengst. Daarbij heeft zich nog nooit een probleem voorgedaan.
A.de Winter Sr.
| Gemiddelde score: 10
Bij de uitkering van de levensverzekering op 70-jarige leeftijd prima advies van Centraal Beheer ontvangen.
E. Rijvordt
| Gemiddelde score: 9,8
Ik heb mijn hele verzekeringspakket ondergebracht bij Centraal Beheer. Tot op heden geen problemen en altijd ook proactief advies ontvangen. Dit geldt ook voor mijn levensverzekering.
Ton Merks
| Gemiddelde score: 9,4
Ik had een aanvullende vraag over mijn lopende lijfrente-uitkering. Die vraag is direct en correct beantwoord.
A. Langen
| Gemiddelde score: 9,3
Wij hebben een overlijdensverzekering en een autoverzekering bij deze verzekeraar. Altijd goed geholpen.
Gemiddelde score: 9,0
Centraal Beheer is een verzekeraar met jarenlange ervaring om rechtstreeks zaken te doen met particulieren. Dit is te merken aan de klantgerichtheid en de geoliede klantcontactorganisatie. Tot nu toe geen enkele negatieve ervaring, ze komen alle afspraken na.
Gemiddelde score: 9,0
Behalve dat Centraal Beheer Achmea mij de beste financiële oplossing aanbood voor mijn lijfrente, werd ook begrijpelijk gemaakt wat van mij verwacht werd en wat ik van hun kan verwachten.
A.J. Zandee
| Gemiddelde score: 9,0
Goede ervaringen en uitkeringen en afhandeling.
Geert Smulders
| Gemiddelde score: 8,9
We hebben 35/40 jaar geleden keuzes gemaakt om eerder te kunnen stoppen met werken. De lijfrentes hebben we kunnen omzetten in periodieke uitkeringen die eerder stoppen ook echt mogelijk hebben gemaakt.
Gemiddelde score: 8,8
Als ik contact heb met Centraal Beheer dan worden al mijn vragen snel, deskundig en vriendelijk beantwoord. Zaken die gelijk geregeld kunnen worden, zijn dan ook gelijk geregeld. Andere worden zo spoedig mogelijk opgepakt en afgehandeld.
Meer lezen »
g.jonkers
| Gemiddelde score: 8,7
Geen.
S. den Adel
| Gemiddelde score: 8,7
Centraal Beheer is een heel goede en betrouwbare verzekeringsmaatschappij waar je altijd helder en vriendelijk uitleg krijgt over de vragen die ik ze stel. De voorwaarden en verzekeringen worden duidelijk voorgelegd en toegelicht. Erg prettig bedrijf!
J. Paffen
| Gemiddelde score: 8,7
Gewoon duidelijk, deskundig en goed.
P. Claassen
| Gemiddelde score: 8,6
Ik heb met Achmea een pensioenuitkering en recent een lijfrente-uitkering afgesloten. De keuze voor Achmea is voornamelijk gedaan op basis van informatie van de Consumentenbond. De communicatie en afhandeling ging super eenvoudig via telefoon,... Lees verder » e-mail en post. Alles verloopt zoals afgesproken. Er is geen enkele klacht.
Gemiddelde score: 8,4
Goede informatie en adviezen, duidelijke antwoorden, alles verloopt volgens afspraak.
M.P. H.
| Gemiddelde score: 8,4
Goed bereikbaar, makkelijk keuzemenu en goede antwoorden. Ook op vragen die je niet stelt maar die op basis van mijn vragen van belang zijn, komen dan aan de orde. Ook vriendelijk en komen afspraken na.
Henk F. Craj‚
| Gemiddelde score: 8,3
Ik heb geen negatieve ervaringen gehad met Centraal Beheer.
Gemiddelde score: 8,2
Duidelijk, biedt wat ik zoek in een verzekering.
Gemiddelde score: 8,2
Achmea gaf mij in het begin goede en juiste toelichting over de verzekering die ik afsloot.
Gemiddelde score: 8,1
Geen problemen, meestal heb ik telefonisch contact en dat werkt uitstekend.
Gemiddelde score: 8,0
Centraal Beheer Achmea is een verzekeraar die duidelijke voorlichting geeft en concurrerende tarieven hanteert.
Gemiddelde score: 8,0
Deskundige medewerker die geduldig alle vragen heeft beantwoord.
Coen Helmich
| Gemiddelde score: 8,0
De enkele keer dat ik contact heb gehad met mijn financieel adviseur zijn tot tevredenheid van mij verlopen.
L.C. uit Weert
| Gemiddelde score: 8,0
Ben al vele jaren bij Centraal Beheer klant met wisselend een of meerdere verzekeringen. Als ik ze nodig heb, zijn ze snel in de schadeafwikkeling. Het is prettig op de wijze zoals ze met klanten omgaan, althans in mijn geval zoals ik dat kan beoordelen.
Gemiddelde score: 8,0
Het voelt goed, staan klaar als je een vraag of problemen hebt.
K.C. van der Wolf
| Gemiddelde score: 8,0
Geen opmerkingen.
e Dorenbos
| Gemiddelde score: 8,0
Hebben geen beroep moeten doen op onze verzekeringen. Maar contact over informatie is altijd keurig. Dit wat betreft Centraal Beheer.
Gemiddelde score: 8,0
De werknemers van Achmea geven vriendelijk en duidelijk uitleg over het product waar je interesse in hebt.
A. Trouwborst
| Gemiddelde score: 8,0
Mijn contact met Centraal Beheer is van een paar jaar geleden en voor een kleine levensverzekering, eigenlijk onvoldoende om en totaalbeeld van Centraal Beheer te hebben. Mijn ervaringen waren overigens zeer positief.
Gemiddelde score: 8,0
Lang geleden afgesloten, loopt en daardoor weinig contact over mijn uitkering.
Y. van Rooy
| Gemiddelde score: 8,0
Het beëindigen van mijn levensverzekering uitgesmeerd over enige jaren, is prima verlopen met de voor mij meest gunstige afloop. Hierin ben ik prima geadviseerd door Centraal Beheer Achmea.
Gemiddelde score: 8,0
Centraal Beheer is een prettige verzekeraar. Ik heb de ervaring dat ook schade eerlijk vergoed wordt. Medewerkers hebben kennis van zaken. Wel is onlangs de woonverzekering flink duurder geworden.
Steven Huizinga
| Gemiddelde score: 8,0
Het is uiteraard een onderneming om winst te maken, maar men staat mij altijd keurig te woord, nooit lang wachten, heldere duidelijke antwoorden. Dat mijn verzekering welke belegt niet altijd het hoogste rendement oplevert ja, dat is niet anders.... Lees verder » Ben wel tevreden. Ondanks dat de kosten vrij fors zijn.
T. Liefers
| Gemiddelde score: 8,0
Ik vind Centraal Beheer een goede verzekeringsmaatschappij. Centraal Beheer is telefonisch goed bereikbaar en beloften worden nagekomen. Ik ben een tevreden klant.
Ger Hanneman
| Gemiddelde score: 8,0
Bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering telefonisch helder en duidelijk geholpen. Afspraken worden nagekomen. Helaas vergt het verkrijgen van een gezondheidsverklaring veel tijd als je iets ouder bent. Iets om rekening mee te houden.
Gemiddelde score: 7,9
Al jaren loopt alles naar wens. Mocht ik een vraag hebben dan is men gemakkelijk bereikbaar en komt er een deskundig antwoord.
H.A. Nuij
| Gemiddelde score: 7,9
Goede informatie op de website, heldere mondelinge toelichting en daarbij extra aandachtspunten aangeven.
Gemiddelde score: 7,9
Goede, betrouwbare verzekeringsmaatschappij, vriendelijk bij het afhandelen van zaken.
T.Heijtlager
| Gemiddelde score: 7,9
Goed bereikbaar, vriendelijke klantenservice.
Gemiddelde score: 7,8
Behulpzaam, vriendelijk. Makkelijk benaderbaar en goed product.
Gemiddelde score: 7,8
Ik heb geen enkele reden tot klagen, maar ze vallen ook niet in extreem positieve zin op. Gewoon goed dus.
Gemiddelde score: 7,7
Prima afhandeling.
H.Keeler
| Gemiddelde score: 7,7
De afgelopen jaren heb ik meerdere keren gebruik moeten maken van mijn schadeverzekering. Alle keren werd ik goed geholpen. Er werd naar mij geluisterd, mijn verhaal werd niet in twijfel getrokken. Afspraken over uitbetaling werden nagekomen. Ik... Lees verder » werd regelmatig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.
M. Schouw
| Gemiddelde score: 7,7
Ik heb altijd goed contact en word op een correcte en duidelijke manier geholpen.
Gemiddelde score: 7,6
Centraal Beheer Achmea is een prima verzekeraar met duidelijke voorwaarden, makkelijk te lezen polissen en doordat je direct, dus zonder tussenkomst van een andere partij, een verzekering kunt afsluiten en wijzigen, is het een prettige verzekeraar... Lees verder » om zaken mee te doen. Echter, de laatste jaren merk ik dat er veel is uitbesteed/opgesplitst, zowel letterlijk (andere BV's) als figuurlijk (andere afdelingen, regio's). De communicatie aan de voorkant (sales/marketing) is een geoliede machine. Het eerste klantcontact is ook prima. Zodra er doorgevraagd wordt door de klant (standaardvragen) waarop geen direct antwoord is omdat het de verantwoordelijkheid is van een andere BV of afdeling of regio, dan gaat het vaak mis. Geen tijd (lang wachten), andere mensen, verhaal opnieuw vertellen, niet (tijdig) terugbellen of communiceren. Mijn advies is dan ook om de communicatie met de klant te verbeteren 'aan de achterkant'.
Gemiddelde score: 7,6
Ben voor wat betreft de levensverzekering tevreden over Centraal Beheer.
Gemiddelde score: 7,4
Tot nog toe prettig zaken gedaan.
Gemiddelde score: 7,4
Het contact met Centraal Beheer Achmea was gemakkelijk, zakelijk en duidelijk.
Gemiddelde score: 7,4
Centraal Beheer is een professionele en kundige organisatie.
Gemiddelde score: 7,3
Wij hebben enkel een autoverzekering. Geen levensverzekering.
Leen
| Gemiddelde score: 7,2
Ik heb te weinig contact met Centraal Beheer om een eerlijk antwoord te kunnen geven.
C.G.Groot
| Gemiddelde score: 7,1
Over het algemeen zijn we wel tevreden en worden we goed geholpen en als we met vragen zitten dan wordt het eigenlijk altijd goed opgelost.
C vd Meer
| Gemiddelde score: 7,1
Gemakkelijk contact te leggen met Centraal Beheer. Persoonlijk advies gekregen. Snel en eenvoudig in orde gemaakt. Ook de medische keuring is door de verzekeraar goed en snel gedaan.
Gemiddelde score: 7,0
Ik heb gelukkig nog geen ervaring met uitkering van een levensverzekering. Wel met andere schadeverzekeringen en die zijn altijd correct afgehandeld.
A J M Wegman
| Gemiddelde score: 7,0
Schade-uitkering bij auto duurde lang en was zo laag dat ik uiteindelijk met een flinke schade bleef zitten. Het leek mij een beetje op handjeklap, terwijl ik niet de veroorzaker was. Rechtsbijstand was ook een loze toevoeging.
Jvd
| Gemiddelde score: 7,0
Makkelijk om via app te chatten met een medewerker, gelijk antwoord op gestelde vraag.
Cees
| Gemiddelde score: 7,0
Over het algemeen tevreden over Centraal Beheer Achmea. Verbeterpunt is echter af en toe gebrek aan proactiviteit. Ik moet zelf contact opnemen over een mijlpaal bij mijn lijfrenteverzekering. Meer persoonlijk contact op sommige momenten is wenselijk.
Gemiddelde score: 6,9
Ik heb de verzekering bij Achmea afgesloten puur omdat zij de hoogste uitkering gaven en een van de weinige zijn die execition only hebben (hadden), zodat ik geen tussenpersoon nodig heb.
Gemiddelde score: 6,9
Ben er tevreden mee, maar moet beter kunnen in mijn ogen qua rendement. Maar ja, Centraal Beheer wil ook winst maken.
Gemiddelde score: 6,9
Prettige toegankelijke levensverzekeraar met wisselende kwaliteit van de medewerkers en een redelijk concurrerend aanbod.
J.F. Hartog
| Gemiddelde score: 6,8
Heb nog steeds de indruk dat verzekeraars graag geld innen, maar het niet graag uitkeren.
G.ekmekci
| Gemiddelde score: 6,6
Ben eigenlijk wel tevreden over Achmea.
Gemiddelde score: 6,4
Recente ervaring betreft de nabestaandendesk. Contacten hiermee zijn zeer slecht bevallen. De reactie is ergerlijk traag en zeer bureaucratisch. Ook is duidelijk dat interne communicatie over een lopend proces eufemistisch gezegd 'verbetering behoeft'.
Gemiddelde score: 5,9
Voor een levensverzekering begrijpelijk en eenvoudig af te sluiten.
Gemiddelde score: 5,9
Prima verzekeraar, maar bij verzekeraars heb ik altijd wel het gevoel dat ik aan het kortste eind trek.
Gemiddelde score: 5,7
Ik heb de verzekering bij Centraal Beheer Achmea afgesloten na een zeer negatieve ervaring met een andere verzekering. De bereikbaarheid en het gemak van afsluiten waren positief.
Gemiddelde score: 5,7
Gemiddelde beoordeling, omdat weinig contact na afsluiten van polis.
Gemiddelde score: 5,5
Onmogelijk. Ik heb nauwelijks contact. De verzekering is meer dan twintig jaar geleden afgesloten.
Githart
| Gemiddelde score: 4,6
Er wordt niet of onvoldoende gereageerd op vragen en mededelingen van de klant.
Gemiddelde score: 2,2
Omdat de rechtsbijstand als het gaat over vijftig of honderd euro weet men dit per direct uit te betalen, wordt het bedrag hoger dan houden ze zich niet thuis.
H.J.W.
| Gemiddelde score: WN
-