DAS streeft naar een samenleving zonder conflicten. Tot die tijd zorgen we er voor dat ze worden opgelost voordat het problemen worden. Daarom staan onze experts al sinds 1963 klaar bij het oplossen van juridische geschillen van particulieren en ondernemers. Dat realiseren we door de perfecte combinatie van collectieve kennis en de jarenlange ervaring van al onze individuele collega’s. We helpen jou om sterk te staan op moeilijke momenten.

Een groot inlevingsvermogen en passie voor ons vak zijn onze belangrijkste pijlers. Een conflict is niet altijd te voorkomen, maar samen met DAS zet je de juiste stappen die leiden tot de oplossing. Zo kun je het probleem snel weer achter je laten.

Wij zijn er trots op dat we al meer dan 50 jaar adviseren en ondersteunen en ons daarom met recht de meest ervaren deskundige in de markt kunnen noemen. Op meer dan 40 rechtsgebieden, met een team van 880 juridische experts en 50 advocaten staan we elke dag klaar om je te helpen. Zowel persoonlijk als digitaal. En met meer dan 115.000 dossiers per jaar, weten wij als DAS waar we het over hebben. DAS is groot in kennis en kunde, maar ook groot in het begrijpen waar het écht om draait: de mens achter het dossier.

DAS. Meesters in juridische hulp.

https://www.das.nl
2019
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,5 Gemiddeld rapportcijfer
7,3 Algemene tevredenheid
7,7 Klantgerichtheid
7,7 Deskundigheid
7,5 Duidelijkheid
7,3 Vertrouwen
7,6 Contact met verzekeraar

Reactie van de verzekeraar

We vinden het erg belangrijk om van onze klanten te horen hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Hun reacties stellen ons in staat de dienstverlening verder te verbeteren. We zijn verheugd dat de tevredenheid van onze klanten opnieuw is gestegen. Dit laat zien dat we op de goede weg zijn.
We gaan verder op de ingeslagen weg en blijven gebruik maken van de feedback van onze klanten. Dit doen we bijvoorbeeld via klanttevredenheidsonderzoeken en ons klantpanel. Voor meer informatie kijk op https://www.das.nl/over-das/klantgericht-verzekeren.