De Goudse is een onafhankelijk familiebedrijf dat al meer dan negentig jaar bestaat. De Goudse is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen.

Focus op ondernemers

Steeds sterker concentreert De Goudse zich op oplossingen voor ondernemers: de doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse.

Oplossing die het beste bij u past
U kunt de producten niet rechtstreeks afsluiten maar alleen via onafhankelijke adviseurs. Zo weet u zeker dat u een oplossing krijgt die helemaal bij u past. U vindt een adviseur via de zoekmachine op goudse.nl.

https://www.degoudse.nl
2019
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
6,8 Gemiddeld rapportcijfer
6,6 Algemene tevredenheid
7,0 Klantgerichtheid
7,0 Deskundigheid
6,9 Duidelijkheid
6,5 Vertrouwen
6,7 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

E. van Gijssel
| Gemiddelde score: 8,7
De Goudse is een no-nonsens maatschappij met kundig medewerkers die duidelijk antwoord geven op vragen die er leven.
D.M.Segijn
| Gemiddelde score: 8,0
Vanaf ons huwelijk in 1956 een verzekering afgesloten en alleen maar betaald, verder nooit contact gehad.
D.L. Kent
| Gemiddelde score: 7,9
Heb helemaal geen vragen of klachten.
S. Berkvens
| Gemiddelde score: 7,8
Een verzekering is voor mij iets wat ik ooit geregeld heb en daarna "ongezien" doorloopt tot dat hij ophoudt of onverhoopt nodig is.
Gemiddelde score: 7,8
Ze zijn duidelijk in hun verzekeringen.
Gemiddelde score: 7,8
Zeer goed geregeld en alle medewerking gehad van De Goudse.
Gemiddelde score: 7,6
Degene die toen de verzekering afsloot, was helder en duidelijk. Als je vragen had, draaide hij daar niet omheen en hij wist wat je wel of niet nodig had altijd.
Gemiddelde score: 7,6
Ik ben goed geholpen door De Goudse Verzekering. Met name door mijn contactpersoon. Maar feit is wel dat verzekeringen door wettelijke bepalingen en veranderingen ingewikkeld en ondoorzichtig zijn (worden). Dus echt de vinger op leggen of je de juiste keuze maakt, blijft een verrassing.
Gemiddelde score: 7,6
Naar mijn mening is Goudse nog onvoldoende gedigitaliseerd. Ik verwacht minimaal een 'mijn omgeving' waarin ik mutaties kan doorvoeren en dagelijks een overzicht kan vinden over de beleggingsresultaten en eventuele alternatieven.
Gemiddelde score: 7,5
Ik heb na afsluiten van een polis (2008) nooit meer wat hierover gehoord. Niet van De Goudse en niet van het verzekeringskantoor. Ik zit inmiddels bij een andere adviseur.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 7,5
De Goudse is bekend, betrouwbaar en gaat met de tijd mee ook al bestaat het al vele jaren. Degelijk maar toch zeer bij de tijd.
Gemiddelde score: 7,3
Alles prima geregeld en duidelijk. Wordt via de adviseur gedaan, hebben we vragen dan gaat hij het uitzoeken en krijgen we zo snel mogelijk een reactie.
Gemiddelde score: 7,2
Ik had een vraag over de looptijd van mijn verzekering en die is snel en duidelijk beantwoord.
P. W. Tubbergen
| Gemiddelde score: 7,0
Een verzekeraar zoals er zoveel zijn. Was toevallig toen verbonden met mijn bank.
Gemiddelde score: 6,9
De verzekering maakt tot nu toe niet waar waarvoor wij hem toentertijd afgesloten hebben. Er worden heel veel kosten van onze inbreng afgetrokken, zodat het eindresultaat bij lange na niet is wat we ervan verwachtten.
Rob
| Gemiddelde score: 6,4
De verzekering loopt al ruim vijftien jaar en in die tijd werden door verzekeraars en tussenpersonen gouden bergen beloofd. Toenmalige spaarloonregeling. Inmiddels blijkt de werkelijkheid toch ietwat anders en betaal ik nu netto een ruim bedrag per... Lees verder » maand omdat het ongunstig is de verzekering nu te beëindigen. Ik heb ook een andere financieel adviseur die me nu wél goed voorlicht. Ik hoop ooit nog een keer te profiteren van deze verzekering, maar echt veel vertrouwen heb ik daar niet in.
Gemiddelde score: 6,3
Ik heb niet zo'n hoge pet op van verzekeraars in het algemeen. Het doel is om zo veel mogelijk winst te maken en de klant is bijzaak.
Gemiddelde score: 6,0
Heb in het algemeen zeer weinig vertrouwen in verzekeraars door negatieve ervaringen uit het verleden.
Jolanda O.
| Gemiddelde score: 5,6
Wat ik jammer vind, is dat je op een gegeven moment 'uitgespaard' bent waar het je uitvaartverzekering betreft. Het zou mooi zijn wanneer je nog door zou kunnen sparen, omdat het verzekerde bedrag zelden kostendekkend is.
Gemiddelde score: 5,5
De verzekering heb ik ooit afgesloten en loopt mooi door, merk er weinig van en spaar ongemerkt Heb dan ook geen contact met De Goudse nodig.
Gemiddelde score: 5,3
De uitkering is bij lange niet wat voorgespiegeld is.
Gemiddelde score: 5,2
Om mijn rendement te verbeteren, had ik gevraagd om de uitkering bij voortijdig overlijden van mijn beleggingsverzekering te laten vervallen en wat dit uit zou maken. Het antwoord van De Goudse was dat dit niet uitmaakt, wat ik onbegrijpelijk vind.
H. Helmink
| Gemiddelde score: 5,1
Er zijn in de media vele berichten verschenen over de overlijdensrisicoverzekering die deel uitmaakt van de levensverzekering. Omdat de verzekering is gekoppeld aan de hypotheek kan er niet simpel iets. Ik ben diabeet en zou met een aanpassing van... Lees verder » het overlijdensrisico een stuk minder premie kunnen gaan betalen, maar wij worden niet geholpen door de adviseur.
Gemiddelde score: 4,6
Mijn lijfrentepolis bij De Goudse is ergens in de jaren 80 afgesloten, kwam vrij ongeveer vijf jaar geleden en is al volledig uitbetaald. Ik had geluk dat het 'oude regime' was en dat het over drie jaar uitbetaald kon worden, want dat wist ik niet.... Lees verder » Ik had het helemaal erg gevonden als het over vijf jaar was uitgesmeerd. Ik heb collega's aangeraden om geen lijfrenteverzekeringen af te sluiten, bij geen enkele maatschappij.
Gemiddelde score: 4,6
Medewerker bleef mij verwijzen naar de website, ondanks mijn aangeven dat de gevraagde informatie (namelijk de uitgebreide polisvoorwaarden alsmede een kopie van mijn polis, ooit afgesloten door mijn ouders) daar niet te vinden waren.
Gemiddelde score: 4,1
Verzekeringen zijn veelal nog steeds ongrijpbaar voor veel Nederlanders.
Gemiddelde score: 3,6
Na de beleggingsverzekering te hebben afgesloten, wilde ik deze enkele jaren geleden verzilveren. Ik had nog wat vragen over de beleggingsverzekering en na een aantal keren te zijn doorverwezen, bleek dat de beleggingsverzekering niet zo rooskleurig... Lees verder » was als mij in het begin werd voorgespiegeld. Er bleek een hele dure overlijdensrisicoverzekering op te zitten waar ik niks vanaf wist, deze slokt zo'n 50% procent van mijn inleg op. Ook de boete voor het eerder opnemen was zo hoog dat ik afgestapt ben van het idee om deze verzekering te verzilveren. Je mag van mij aannemen dat ik alle vertrouwen in verzekeringsmaatschappijen heb verloren.
R. van Tilburg
| Gemiddelde score: 2,0
Ik voel me onjuist behandeld. Ik heb sinds vele jaren twee "woekerpolissen" bij De Goudse lopen. Dit is ook erkend maar de compensatie blijft uit en ook als je hierover navraagt, wordt van alles beloofd en niet nagekomen. Ik verwacht open en... Lees verder » eerlijke transparantie van een financiële partner, maar deze verzekeraar heeft daar nooit van gehoord. Kortom, nooit meer iets bij de Goudse!
Gemiddelde score: 1,8
Woekerpolis. Belofte 37.500 euro, uiteindelijk 10.000 euro. Grote vergoeding tussenpersoon die niets doet. Rendement was goed en is naar verzekeraar gegaan. Veranderingen in stortingen en gevolgen daarvan niet gecommuniceerd. Moet ik zelf achter... Lees verder » komen. Uiteindelijk afgekocht. Nooit meer zoiets.
Gemiddelde score: 1,0
Woekerpolis. Oversluiten krijg je geen duidelijk antwoord op. Tussenpersoon bestaat niet meer. Gewoon een verloren zaak. Wil niets meer met die club te maken hebben.
M. Gilds
| Gemiddelde score: 1,0
Heb vanaf de eerste dag mijn beklag/ontevredenheid kenbaar gemaakt bij de financieel adviseur. De adviseur heeft zich niet gehouden aan gemaakte financiële afspraken en heeft mij bovendien een product aangesmeerd waar hij voornamelijk aan heeft... Lees verder » verdiend. Mijn levensverzekering is zogezegd waardeloos. Het was mijn allereerste hypotheek en had destijds geen enkele ervaring met het afsluiten hiervan.