De Goudse is een onafhankelijk familiebedrijf dat al meer dan negentig jaar bestaat. De Goudse is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen.

Focus op ondernemers

Steeds sterker concentreert De Goudse zich op oplossingen voor ondernemers: de doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse.

Oplossing die het beste bij u past
U kunt de producten niet rechtstreeks afsluiten maar alleen via onafhankelijke adviseurs. Zo weet u zeker dat u een oplossing krijgt die helemaal bij u past. U vindt een adviseur via de zoekmachine op goudse.nl.

https://www.goudse.nl
2019
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,6 Gemiddeld rapportcijfer
7,6 Algemene tevredenheid
7,8 Klantgerichtheid
7,8 Deskundigheid
7,7 Duidelijkheid
7,3 Vertrouwen
7,9 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

A.M.H. Janssen
| Gemiddelde score: 10
Ik heb tweemaal lekkageschade gehad en beide keren is het perfect afgehandeld.
A.M.G. Kuster-Moorman
| Gemiddelde score: 10
Ik heb mijn beoordelingen gegeven omdat wij al jaren bij De Goudse zijn en ook al die jaren contact hebben met onze tussenpersoon. Wij kunnen altijd bij hen langskomen of even bellen om wat te vragen of om een schadegeval te melden. Al die tijd zijn wij daarin goed geholpen.
J. Meijer
| Gemiddelde score: 10
Duidelijk, geen "addertjes" onder het gras, duidelijk overzicht plus kosten.
J. Felies
| Gemiddelde score: 10
Nou, ik heb laatst een behoorlijke waterschade opgelopen. Je krijgt nooit terug wat je kwijt bent. De manier hoe de afhandeling is gegaan, ben ik wel tevreden mee.
J van Sark
| Gemiddelde score: 9,9
Zeer goed en professioneel! Goudse en verzekeringsadviseur staan altijd klaar!
H. Offermans
| Gemiddelde score: 9,6
Heb bijna nooit een schadegeval gemeld. Alle contacten zijn professioneel.
E.A. Brouwer
| Gemiddelde score: 9,3
Goudse Verzekeringen en zeer zeker ook mijn tussenpersoon hebben een goede verzekering voor mij geregeld en mij bij een schade goed geholpen, al was het wederom een aanfluiting om goede eenduidige antwoorden van het Waarborgfonds te krijgen. Het... Lees verder » fonds is opgericht om niet verhaalbare schade tussen voertuigen uitgekeerd te krijgen, maar het gevoel dat je erbij krijgt wanneer je een claim indient, is bijzonder onprettig. Mijn nieuwe auto was beschadigd en dan krijg je ook nog eens gevoel dat het jouw schuld is, ook al heb ik alle bewijzen verzameld en aangeleverd, meer dan wat normaal zou zijn. En dan nog vertragen en touwtrekken, terwijl ik met een beschadigde nieuwe auto moet rondrijden. Dat is niet fijn, maar niets ten nadele van Goudse of tussenpersoon, die hebben alle hulp geboden.
Gemiddelde score: 9,2
Via mijn adviseur bij de Goudse terechtgekomen. Ben zeer tevreden.
Gemiddelde score: 9,1
De Goudse Verzekeringen is betrouwbaar.
Gemiddelde score: 9,1
De medewerker gaf veel vertrouwen door de manier van praten. Was ook deskundig.
Meer lezen »
T. van Althuis
| Gemiddelde score: 9,0
Begripvol, adequaat, goede werkwijze.
Gemiddelde score: 9,0
Ben mijn leven lang klant bij De Goudse Verzekeringen. Mijn verzekeringsagent is altijd zeer hulpvaardig. Jammer dat de naam en het contact bij zorgzaken ondergesneeuwd raakt door de moedermaatschappij VGZ.
Gemiddelde score: 8,9
Alles is goed geregeld en nooit geen problemen gehad.
Gemiddelde score: 8,8
Duidelijke verzekering met heldere voorwaarden voor een redelijke prijs.
w. migchelbrink
| Gemiddelde score: 8,8
Ik heb deze verzekering al heel lang en nooit problemen gehad. Verder ben ik gebeld door de adviseur om te vragen of mijn kinderen nog steeds inwonend zijn om dan mijn WA-verzekering aan te passen.
Gemiddelde score: 8,6
De schade gemeld via de telefoon. En de auto via de dealer laten repareren.
Gemiddelde score: 8,5
De twee keer in tien jaar tijd dat ik een schade heb gemeld, werd die onmiddellijk en adequaat afgehandeld.
J. Kruizinga
| Gemiddelde score: 8,5
We hebben alle verzekeringen ondergebracht bij De Goudse via een deskundige tussenpersoon. Wij hebben onze wensen duidelijk kenbaar kunnen maken en hij heeft ons daarna een helder en duidelijk advies kunnen geven, waar we al jaren super tevreden over zijn.
J.Reijers
| Gemiddelde score: 8,4
Prima verzekeringsmaatschappij.
H. Heutink
| Gemiddelde score: 8,3
Ik heb nog geen direct contact gehad met De Goudse. Gelukkig nog niet nodig gehad.
P.v.d.Lubbe
| Gemiddelde score: 8,3
Via mijn verzekeringsagent ben ik jaren geleden bij De Goudse terecht gekomen. Tot nu toe kan ik geen aanmerking maken op de manier waarop ik verzekerd ben. De enkele keer dat ik schade of problemen heb gehad, is alles snel en tot tevredenheid... Lees verder » geregeld. Dit is niet alleen een verdienste van De Goudse Verzekeringen, maar ook van assurantiekantoor Kramer dat mijn verzekeringen regelt.
Gemiddelde score: 8,2
De melding van de schade telefonisch gedaan. Erg vriendelijk te woord gestaan. En direct duidelijke bericht met betrekking tot de afhandeling.
Gemiddelde score: 8,2
Elf jaar geleden heb ik met De Goudse te maken gehad in verband met surmenage. De begeleiding van de verzekeraar heb ik als heel positief en prettig ervaren.
F. Doets
| Gemiddelde score: 8,2
Na wat aanvankelijk over en weer gebel en overleg heeft de verzekering mijn schade zeer goed afgehandeld via mijn tussenpersoon en over premieverhogingen word ik ook altijd goed geïnformeerd.
Gemiddelde score: 8,1
Uw reacties zijn altijd gedegen en duidelijk.
Gemiddelde score: 8,1
Ben al jaren bij De Goudse, via een tussenpersoon. Ook daar ben ik tevreden over. Heb niet vaak contact met ze omdat ik ze bijna nooit nodig heb. Maar als dat wel nodig is, staan ze voor me klaar.
L. Magendans
| Gemiddelde score: 8,1
Wij hebben deze verzekering al meer dan 40 jaar, dus we zijn heel tevreden. Geen klachten gehad en altijd vriendelijk bejegend.
Gemiddelde score: 8,0
De Goudse Verzekeringen is een fijne verzekeraar. Ik heb bij hen een autoverzekering afgesloten voor mijn vriendin en alles ging vlot en netjes. Duidelijke informatie, prima website en een goede premieprijs.
J.J. Peters
| Gemiddelde score: 8,0
Over het algemeen zeer tevreden over verzekeringen in pakket en afhandeling van schade.
Gemiddelde score: 8,0
Gelukkig weinig te maken met schadegevallen. De enige keer autoschade is netjes afgewikkeld.
Gemiddelde score: 7,8
Ik ben na het melden van de schade zeer voortvarend geholpen. De tussenpersoon heeft hierbij snel en kwalitatief goed geholpen. De schadevergoeding kwam daarna ook erg vlot binnen.
Gemiddelde score: 7,6
Op het moment dat ik ze nodig heb, doen ze hun werk. Geven goed advies. Positieve ervaring tot nu toe.
Gemiddelde score: 7,6
Wij zijn tevreden met Goudse Verzekeringen.
Naus Had
| Gemiddelde score: 7,6
De Goudse is voor mij een betrouwbare en eerlijke verzekeraar. Heb helaas twee schades gehad en beide keren is er adequaat gehandeld. Heb alleen opmerking dat de ingeschakelde aannemer die schades moet verhelpen een beetje nonchalant is. Je kan... Lees verder » beter je eigen aannemer zoeken die doortastend optreedt.
Gemiddelde score: 7,5
Worden vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Hebben gelukkig geen gebruik hoeven maken van de verzekering.
Gemiddelde score: 7,5
Schade werd gemeld, korte doorlooptijd, naar tevredenheid afgehandeld.
Gemiddelde score: 7,4
Ik heb De Goudse Verzekeringen niet vaak nodig gehad, maar de keren dat dat wel het geval was, werd ik goed en deskundig geholpen.
Fr. Guebey
| Gemiddelde score: 7,4
Heb altijd het eenrichtinggevoel, aanmanen wanneer iets te laat de premie is betaald maar proberen om minimaal uit te keren bij schade. Ook wordt er in eerste instantie geprobeerd om uit te leggen dat zaken niet gedekt zijn en wanneer blijkt dat ik... Lees verder » net iets meer weet, is het plotseling wel gedekt. Natuurlijk moet er niet meer worden uitgekeerd dan waar iemand recht op heeft, maar een klein beetje hulp door aan te geven dat sommige bijkomende schades ook gemeld kunnen worden, leveren volgens mij meer op dan proberen om ergens onderuit te komen. Zeker bij mensen welke vele jaren premie betalen en nooit iets claimen.
Gemiddelde score: 7,3
Komt op mij over als een goede en niet te dure verzekering. Ik heb echter nog geen schade gemeld, dus ik weet niet hoe de afhandeling gaat.
Gemiddelde score: 7,2
Score beïnvloed door onduidelijkheid rondom partij verantwoordelijk voor automatische incasso's.
Gemiddelde score: 7,2
Ik ben over De Goudse tevreden na wat mij op arbeidsongeschiktheidsvlak is overkomen. De zogenaamde onpartijdige verzekeringsarts was een nachtmerrie.
Gemiddelde score: 7,1
Schade, wat gelukkig maar weinig voorkomt, en wijziging van mijn te verzekeren objecten, hetgeen vaak voorkomt, meld ik altijd aan de tussenpersoon via mail. Terugkoppeling laat de laatste tijd wat te wensen over, maar over het algemeen ben ik tevreden.
J.B.Brondijk
| Gemiddelde score: 7,0
In verband met ruitschade woning dit gemeld bij de tussenpersoon. Die kwam met zeer omslachtige offerteprocedures die dagen zouden kosten. Rechtstreeks gebeld met De Goudse, fiat gekregen voor directe vervanging, en alsnog direct kunnen regelen op dezelfde dag.
H.A. Veldhuijzen dus niet: Veldhuyzen).
| Gemiddelde score: 7,0
Ik heb sinds jaren een aansprakelijkheidsverzekering particulieren. Ik heb nog nooit contact gezocht met De Goudse en ben dus niet goed in staat de meeste van uw vragen te beantwoorden.
Gemiddelde score: 6,9
Ik heb nog maar weinig schade hoeven declareren en dat was ook al langer geleden.
Gemiddelde score: 6,9
Goudse Verzekeringen heeft mijn schade correct afgehandeld. Mijn verzekeringsadviseur zou wel wat behulpzamer mogen zijn.
Gemiddelde score: 6,8
In de warboel aan verzekeringen heeft mijn tussenpersoon de juiste informatie aan mij gegeven waardoor ik een bewuste keuze kon maken in het verzekeringspakket.
J.W. Mourits
| Gemiddelde score: 6,8
Schade werd goed en snel afgehandeld. Geen kleine lettertjes.
Gemiddelde score: 6,3
Door overname van tussenpersoon is de persoonlijke service verslechterd. Over de lopende verzekeringen ben ik wel tevreden.
Gemiddelde score: 6,1
Snel afhankelijk van rechtsbijstandverzekering.
Gemiddelde score: 5,8
Adreswijziging drie keer doorgegeven en ging nog fout. Ik krijg geen rekening maar wel een aanmaning, niet elk jaar nieuw polisblad.
Charlotte
| Gemiddelde score: 5,5
Ben hier via mijn verzekeringsmakelaar automatisch terechtgekomen naar ik me kan heugen omdat mijn toenmalige verzekering ophield te bestaan. Ik betaalde iets minder maar had geen garantie tegen onderverzekering meer. Bij een eerste rechtstreeks... Lees verder » contact met De Goudse vanwege stormschade bleek al dat ik vanwege allerlei regels in combinatie met het eigen risico niet in aanmerking kwam voor enige vergoeding. Zoals bijna alle verzekeringsmaatschappijen (ook die ik voor De Goudse had) proberen ze zo veel mogelijk onder uitbetaling uit te komen. Dit geldt met name bij opstal-, inboedel- en WA-verzekeringen. Ik durf het risico niet te nemen om dit niet af te sluiten en opstal is verplicht vanwege mijn hypotheek, maar normaal gesproken heb je er niets aan. Ik vraag me soms zelfs af of dat wel zo is als er echt iets heel ergs gebeurt. Verzekeringen lijken vooral aan hun eigen winst en aandeelhouders te denken in plaats van aan hun klanten.
Gemiddelde score: 4,5
Schademelding was voor de AOV. Over de doorverwijzing naar externe arbeidsdeskundige ben ik zeer tevreden. De financiële afhandeling door De Goudse zelf was erg ondoorzichtig en niet altijd te begrijpen. Daar waren meerdere belletjes voor nodig.
Gemiddelde score: 2,2
Als men mij ten onrechte uitmaakt voor leugenaar (wat ik dus niet ben) dan maakt de verzekeraar zich schuldig aan laster. Daarbij heb ik 240.000 euro schade geleden doordat de verzekering mij ten onrechte een leugenaar noemt.
Gemiddelde score: 1,0
Jaren klant bij de Goudse en nooit iets hoeven claimen. Dan moet je helaas toch een keer aanspraak op je verzekering doen en word je onbeschoft geholpen, krijg je weken geen reactie en na maanden steggelen weigeren ze uiteindelijk alsnog (onterecht)... Lees verder » om de schade uit te keren. Voor ons reden om over te stappen. Wat een slechte ervaring.