Volg je eigen weg met Ditzo

Bij Ditzo geloven wij dat verzekeren beter en slimmer kan door mensen zelf aan het roer te zetten. Wij vertrouwen erop dat mensen hun eigen verzekeringskeuzes kunnen maken, gesteund door zelfkennis, persoonlijke ervaringen en wijsheid. Je bent immers zelf ervaringsdeskundige van je leven en kunt als geen ander bedenken hoe je voor jezelf en jouw kostbaarheden wilt zorgen.

Ditzo helpt je bij het volgen en verzekeren van je eigen weg. Met slimme, toegankelijke producten en diensten en begrijpelijke voorwaarden. Waar gewenst bieden we extra kennis.

Je regelt je verzekeringen bij Ditzo zelf online, gemakkelijk en snel. Net als het melden van schade. Met onze digitale klantenservice hoef je nooit lang te wachten. Een WhatsApp is zo gestuurd. Vind je het fijner om live te schakelen met een van onze behulpzame en doortastende medewerkers? Dat kan ook. Altijd service met een smiley!

https://www.ditzo.nl
2019
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,4 Gemiddeld rapportcijfer
7,4 Algemene tevredenheid
7,4 Klantgerichtheid
7,5 Deskundigheid
7,5 Duidelijkheid
7,2 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is