Europeesche Verzekeringen is nu al bijna 100 jaar dé specialist op het gebied van Reisverzekeringen. Medewerkers van de Europeesche zijn zelf echte liefhebbers van de reizen die wij verzekeren. Daarom kunnen wij reis- en annuleringsverzekeringen bieden die perfect aansluiten op de wensen en omstandigheden van de doelgroep. Onze klanten kunnen hierdoor volop genieten van hun vrije tijd!

Onze verzekeringen kunnen op bijna alle mogelijke manieren worden afgesloten: via Europeesche.nl, telefonisch, per mail of via onze reisrelaties.

https://www.europeesche.nl
2019
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,5 Gemiddeld rapportcijfer
7,5 Algemene tevredenheid
7,6 Klantgerichtheid
7,6 Deskundigheid
7,5 Duidelijkheid
7,2 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

M. Van Trigt
| Gemiddelde score: 10
Als je een schade meldt, wordt het correct en snel behandeld.
Gemiddelde score: 10
Al jaren klant bij de Europeesche. Twee keer nodig gehad in twintig jaar en komen dan ook alle afspraken na.
Gemiddelde score: 9,8
Volgens mij is alles verzekerd wat ik nodig heb. Gelukkig heb ik het nog niet hoeven testen.
Gemiddelde score: 9,6
Ik heb ze niet vaak nodig gehad maar die paar keer dat ik een beroep moest doen, werd alles tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dan ook zeer tevreden met deze verzekering.
Gemiddelde score: 9,2
Wij kennen deze adviseur al heel lang en hij is altijd eerlijk en zal ons nooit iets aansmeren.
Gemiddelde score: 9,1
Telefonisch goed te woord gestaan bij een schademelding, alle stappen duidelijk en snel doorlopen.
J. C. Blik
| Gemiddelde score: 9,0
Al vele jaren maak ik gebruik van deze tussenpersoon, met de combinatie dat ik ook vele jaren al gebruikmaak van de mogelijkheden om een verzekering af te sluiten bij de Europeesche Verzekeringen.
Gemiddelde score: 8,7
Antwoorden is moeilijk omdat ik gelukkig nog nooit een beroep op de Europeesche heb moeten doen.
Gemiddelde score: 8,6
Lang geleden had ik een schade en die was snel en goed opgelost.
M. de Kievit
| Gemiddelde score: 8,6
Het regelen van een verzekering bij de Europeesche geschiedt via mijn adviseur op no-nonsense basis. Men doet wat ze beloven en je vindt een redelijke gesprekspartner.
Meer lezen »
w.janssen
| Gemiddelde score: 8,6
Ik heb hele goede ervaringen met de Europeesche Verzekering.
T.Velraeds
| Gemiddelde score: 8,6
Doorlopende reisverzekering afgesloten via onze vaste verzekering tussenpersoon. Info en beantwoorden van onze vragen was erg goed. Tevens hebben ze het financieel bewezen dat het veel aantrekkelijker is om een doorlopende reisverzekering te pakken.... Lees verder » Erg tevreden over. Geen enkele vraag van onze kant bleef onbeantwoord!
PWM vd Salm
| Gemiddelde score: 8,4
Ik ben heel tevreden over de Europeesche Verzekeringen. Via mijn tussenpersoon gaat schadevergoeding altijd snel, makkelijk en vooral in begrijpelijke taal.
Gemiddelde score: 8,3
Europeesche Verzekeringen biedt uitgebreide reisverzekeringen tegen een aantrekkelijke premie. Ook een huurautoverzekering is vaak goedkoper dan dat je het via het autoverhuurbedrijf afsluit en geeft dezelfde dekking!
Gemiddelde score: 8,3
Goed geholpen bij schadeafhandeling. Duidelijke taal en uitleg.
Gemiddelde score: 8,2
De keren dat ik met de verzekeraar te maken heb gehad, hebben ze prima geholpen.
M. Jacobs
| Gemiddelde score: 8,1
Ik heb een schadeverzekering afgesloten bij deze verzekeraar voor mijn digitale spiegelreflexcamera's en heb gelukkig nog nooit aanspraak hierop hoeven te doen. Ik heb een goed gevoel bij deze verzekeraar omdat alle communicatie rondom het afsluiten... Lees verder » en de jaarlijkse premie helder, eerlijk en duidelijk is.
Mart
| Gemiddelde score: 8,1
Ik ben zeer tevreden over duidelijkheid en afwikkeling in mijn laatste claim. De voorlaatste is niet uitgekeerd, en dat bleek ook terecht volgens de polisvoorwaarden.
Gemiddelde score: 8,1
Ik heb te weinig contact gehad en er is ook niets gebeurd, dus ik kan hier geen zinnig antwoord op geven.
Gemiddelde score: 8,1
Nooit problemen gehad met de verzekeringen, maar ook nooit geen beroep op hen gedaan.
Gemiddelde score: 8,0
Duidelijk overzicht en een concurrerend tarief.
Gemiddelde score: 8,0
Ik ben heel tevreden over Europeesche Verzekeringen.
Gemiddelde score: 7,9
Het is mij niet duidelijk of Europeesche Verzekeringen een maatschappij is of een verzamelnaam voor een aantal in Europa gevestigde verzekeraars. Ik ben uitgegaan van dit laatste. Ik heb gelukkig nauwelijks met verzekeraars of tussenpersonen te... Lees verder » maken, omdat ik bijna nooit met schades te maken heb. Die keren dat het is gebeurd, is bijna alles tot tevredenheid afgewikkeld.
Gemiddelde score: 7,9
Tevreden over Europeesche Verzekeringen omdat ze snel schades afhandelen en goed bereikbaar zijn als je vragen hebt.
Gemiddelde score: 7,9
Ons gezin is al jaren verzekerd bij de Europeesche Verzekeringen. De persoonlijke benadering vinden wij erg prettig.
H. Kleijn
| Gemiddelde score: 7,7
We hebben bij de Europeesche al jaren een doorlopende reisverzekering en er tot heden nog geen gebruik van hoeven te maken.
Gemiddelde score: 7,7
Europeesche Verzekeringen biedt duidelijke verzekeringsproducten met een gedegen dekking tegen een concurrerende prijs.
Gemiddelde score: 7,7
Het is een heel betaalbare verzekeraar en zover ik daar ervaring mee heb, worden schades goed afgehandeld.
Gemiddelde score: 7,6
De tussenpersoon staat altijd direct klaar bij afsluiten, aanpassen en eventuele schadebemiddeling. Ook bij schadeverzekering afgesloten bij andere verzekeraar.
Gemiddelde score: 7,6
Met name de prijs-kwaliteit qua dekking is goed. Eenvoudig weergegeven informatie. Snel af te sluiten.
Gemiddelde score: 7,6
Ik regel alles via mijn tussenpersoon. Ik ben enorm tevreden, ze hebben nog nooit moeilijk gedaan, maar daarbij helpt mijn tussenpersoon mij wel goed!
Gemiddelde score: 7,5
Europeesche Verzekeringen is voor mij een vertrouwd begrip. Ze bestaan al lang en doen wat ze beloven. Wij hebben veel vertrouwen in deze verzekering. Voor een reële premie zijn wij voldoende verzekerd. De polis is helder, waardoor we goed... Lees verder » begrijpen of kunnen achterhalen wat er wel en niet gedekt is. Als er schade is, handelen ze dat snel en correct af.
Gemiddelde score: 7,5
Het is een van de weinige verzekeraars die een verzekering aanbiedt voor een tuinhuisje op een moestuin. De premie is niet te hoog. Ik heb verder geen contact met ze hoeven hebben, dus ik kan weinig zeggen over hoe schade wordt afgehandeld. Maar ik heb een goed gevoel bij ze.
Gemiddelde score: 7,5
Wij hebben eenmaal gebruik moeten maken van de annuleringsverzekering in verband met ziekte. Dat is toen snel en correct afgehandeld.
J. Wertz
| Gemiddelde score: 7,4
Europeesche is voor ons huishouden geschikt als het gaat om een paardentrailerverzekering, betrouwbaar en betaalbaar. Geen poespas.
F. Hoogendoorn
| Gemiddelde score: 7,2
Kan niet veel invullen omdat we wel de verzekeringen hebben, maar eigenlijk nooit iets gedeclareerd, dus geen ervaring daarmee. Verzekering hebben we ook al jaren (doorlopend), dus ook daar geen contact met verzekeraar en/of adviseur.
Gemiddelde score: 7,2
Ik krijg altijd keurig op tijd de nieuwe groene kaarten. Gek genoeg heb ik in het verleden een schade gehad, maar die is nooit in mindering gebracht op mijn schadevrije jaren. Bovendien zit ik op het moment min of meer vast aan deze verzekering,... Lees verder » omdat ik geweigerd word bij andere verzekeraars na een snelheidsovertreding. Ter plaatse werd mijn rijbewijs ingevorderd, maar van het hele verhaal klopt helemaal niks. De eerste zitting bij het Gerechtshof is inmiddels geweest en nu wordt er pas serieus onderzoek gedaan. Mijn overtuiging is dat ik uiteindelijk vrijgesproken word en ik vind het een gotspe dat ik door de verzekeraars al wel veroordeeld ben.
Gemiddelde score: 7,1
Het is jammer dat een schade bijna alleen digitaal gemeld kan worden. Daarnaast verwijst de tussenpersoon soms naar de verzekeraar en vice versa. Niet heel handig. Een eenvoudige vraag beantwoord krijgen, is lastig. Je moet meteen het hele formulier... Lees verder » invullen. En een polis opvragen om te bekijken of je schade überhaupt gedekt is, is ook lastig.
Gemiddelde score: 6,5
Toch nog vaak zoeken om te zien wat precies wel en niet onder de voorwaarden valt.
Gemiddelde score: 6,1
Wij hebben een reisverzekering. Ze maken het steeds gekker of je überhaupt wel iets terugkrijgt. Voelt alsof je het zelf fijn vindt dat het niet doorgaat. Je mag gewoon nooit iets mankeren en dan kan je eventueel iets retour krijgen. Begrijp dat... Lees verder » mensen ook misbruik maken. Alleen er al van uitgaan dat het zo is, vind ik heel naar.
Gemiddelde score: 6,1
In vergelijk met andere verzekeraars gekozen voor Europeesche vanwege beste verhouding tussen geboden dekking en prijs/premie.
Gemiddelde score: 6,0
Gelukkig heb ik nog nooit een beroep hoeven doen op mijn verzekering bij de Europeesche, dus dat maakt het voor mij moeilijk om ze te beoordelen. Ik heb alleen ooit een vraag gesteld over of iets wel/niet gedekt was in mijn verzekering en daar een helder antwoord op gehad.
M Fastenau
| Gemiddelde score: 5,8
Schade werd niet vergoed, viel onder eigen risico.
Gemiddelde score: 5,7
Voor elke verzekering/verzekeraar geldt dat ze aan je willen verdienen, neem daarom de minst dure met voor jou het beste pakket. Zet ze naast elkaar, vergelijk! Laat je voorrekenen wat er gebeurt als je schade hebt en wat dat voor gevolgen heeft... Lees verder » voor je premie (want die gaat dan doorgaans omhoog). Het zijn jouw centen, steek er tijd in en laat je vooral niet lokken met mooie praatjes/plaatjes!
Gemiddelde score: 5,5
Mijn ervaringen zijn gebaseerd op een schadeclaim die ik (helaas) bij hen in heb moeten dienen. De afhandeling daarvan verliep erg langzaam en uiteindelijk kreeg ik ook minder uitgekeerd dan ik claimde, op basis van (voor mij) onbegrijpelijke kleine... Lees verder » lettertjes in de polis. De uiteindelijke uitkering, nadat de claim toegewezen was, werd wel heel vlot overgemaakt naar mijn bankrekening.
Gemiddelde score: 5,3
Begrijpelijke taal formuleren.
m peters
| Gemiddelde score: 2,3
De verzekering werd opgezegd door de maatschappij omdat het geen kerntaak meer was van hun en ondergebracht bij de moedermaatschappij tegen veel hogere premie en heel slechte voorwaarden.