De Goudse is een onafhankelijk familiebedrijf dat al meer dan negentig jaar bestaat. De Goudse is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen.

Focus op ondernemers

Steeds sterker concentreert De Goudse zich op oplossingen voor ondernemers: de doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse.

Oplossing die het beste bij u past

U kunt de producten niet rechtstreeks afsluiten maar alleen via onafhankelijke adviseurs. Zo weet u zeker dat u een oplossing krijgt die helemaal bij u past. U vindt een adviseur via de zoekmachine op goudse.nl.

https://www.goudse.nl
2018
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Gemiddeld rapportcijfer
Algemene tevredenheid
Klantgerichtheid
Deskundigheid
Duidelijkheid
Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

R.Ouwehand
| Gemiddelde score: 10
We werken al jaren met dezelfde adviseur en hebben een prima contact. Als er iets aan de hand is, en dat is niet vaak, helpt hij ons fantastisch.
G. van der Werf
| Gemiddelde score: 10
Heb alleen maar positieve ervaring met De Goudse. 2015 brand gehad en 2018 schademelding. Hele duidelijk informatie en zonder dat ik mij zorgen over iets hoefde te maken heel goed afgehandeld met duidelijke uitleg wat wel en niet vergoed wordt en waarom.
AMG. Kuster
| Gemiddelde score: 9,9
Onze verzekeringen heb ik afgesloten via een tussenpersoon. Deze persoon ken ik inmiddels erg goed, hij woont bij ons in het dorp. Als er iets is gebeurd aan schade of wanneer ik iets te vragen heb, kan ik er gewoon naartoe gaan en heeft hij tijd... Lees verder » voor mij. Hij legt dan alles goed uit en zorgt ervoor dat alles voor mij zo goed mogelijk geregeld wordt.
F. van Ewijk
| Gemiddelde score: 9,8
Tussenpersoon is zeer deskundig en transparant. Na een schademelding wordt alles geregeld.
J.M.T. Plijnaar
| Gemiddelde score: 9,6
Voor zover ik het mij kan herinneren, heb ik nooit een schadeclaim ingediend bij De Goudse Verzekering. Verder word ik goed geïnformeerd, ik heb een goed gevoel bij deze verzekeraar.
Gemiddelde score: 9,4
De Goudse is een maatschappij die doet wat ze belooft en is fair in de uitkeringen van schademeldingen.
Mw. Koridon
| Gemiddelde score: 9,1
Ik had schade opgelopen aan mijn auto en was daardoor nogal overstuur. De verzekeraar stelde mij gerust en wees mij een garage in de buurt waar ik de schade kon laten maken. De eigenaar van de garage heeft ons zeer goed geholpen en de schade vakkundig gerepareerd.
J.kurvers
| Gemiddelde score: 9,1
Wij zijn al levenslang bij De Goudse Verzekeringen en hebben nog nooit problemen gehad en hoop ook nooit problemen te krijgen.
P.van Opdorp
| Gemiddelde score: 9,1
Onze schade is door De Goudse Verzekeringen snel en naar volle tevredenheid perfect afgehandeld.
hans.V
| Gemiddelde score: 9,1
Heb inderdaad een melding gedaan van defect glas en zeer deskundig geholpen door de verzekeraar. Deze was bereid om de te maken kosten te vergoeden. Maar de glashandel (mag het niet zeggen) neigt naar prijsafspraken, rekende zulke exorbitante... Lees verder » prijzen. Daarom heb ik zelf de procesgang stopgezet in verband met hoge kosten van glashandel. Ik vind en vond dat niet terecht. Beter is om in de toekomst over te gaan op kunststofvervanging. Heb dit gemeld en uiteraard was men het met me eens. Maar wat mij echt opviel, was de goede en doordachte opvang van het probleempje. Ik hoop ze niet meer nodig te hebben maar mocht dat wel het geval zijn, heb ik daar veel vertrouwen in.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 8,9
Reageert snel, denkt mee, duidelijk.
Gemiddelde score: 8,8
Ik had in geen jaren schade gehad, nu twee schades kort na elkaar. Een inboedelschade waardoor er schoongemaakt en geschilderd moest worden en een waterschade door lekkage vanuit de badkamer naar het onderliggende toilet. Ik ben erg tevreden over de... Lees verder » afhandeling. Ik vind het wel jammer dat De Goudse niet met schadeherstelbedrijven samenwerkt.
Gemiddelde score: 8,7
Uitstekende afhandeling en veel begrip van De Goudse na een eenzijdig ongeval.
Gemiddelde score: 8,7
Schadeclaim werd netjes afgehandeld door De Goudse. Al moet ik zeggen dat we alles via onze financieel adviseur regelen en met hem zijn we dik tevreden.
H. Heutink
| Gemiddelde score: 8,7
Na een vervelende ervaring met een tussenpersoon bij een schade ging ik op zoek naar een betere. Die gevonden en zo al mijn verzekeringen overgezet naar De Goudse. Nu erg tevreden.
Gemiddelde score: 8,6
Ik heb een totaalpakket bij De Goudse. Daardoor heb ik overzicht van al mijn verzekeringen en dus het gemak als ik iets te vragen heb, dat ik een aanspreekpunt heb.
Gemiddelde score: 8,6
Zeer duidelijk, deskundig met een luisterend oor, meer dan tevreden.
Gemiddelde score: 8,6
De tussenpersoon komt snel met accurate antwoorden op mijn vragen.
H.J. Grootoonk
| Gemiddelde score: 8,5
Wij hebben tot nu toe drie schademeldingen gehad en die zijn snel en correct afgehandeld door De Goudse Verzekeringen.
Gemiddelde score: 8,4
Prettig gesprek, met het bekijken van meerder opties om een zo goed mogelijke en toch ook zo voordelig mogelijke verzekering af te sluiten.
Gemiddelde score: 8,4
Duidelijke communicatie, goed geholpen.
Gemiddelde score: 8,4
Goede verzekering. Dekt redelijk veel. Handelen netjes en respectvol.
Gemiddelde score: 8,4
Ik heb een perfecte adviseur. Hij staat altijd klaar, helpt, adviseert en lost problemen op.
M. van Gemert
| Gemiddelde score: 8,4
Ik zou zelf niet direct voor De Goudse kiezen. Slechte communicatie en als trouwe klant krijg je na 35 jaar discussies over vergoedingen die je helemaal niet wilt hebben. Facturatie verloopt nog via acceptgiro's. Echt niet van deze tijd. Het is... Lees verder » slecht dat mijn tussenpersoon mij het advies geeft en bij eventuele problemen direct schakelt. Anders had ik al lang voor een andere verzekeraar gekozen.
R. Mols
| Gemiddelde score: 8,4
Heldere uitleg en snel antwoord op vragen of onduidelijkheden.
Gemiddelde score: 8,4
Het komt over als een betrouwbare verzekering. En je wordt serieus genomen als klant.
Gemiddelde score: 8,3
Ik kan iedereen adviseren een verzekeringsadviseur in de arm te nemen. Misschien niet altijd het goedkoopste, maar je bent van veel gedoe af door rechtstreeks deze of gene verzekering zelf te moeten contacten.
Gemiddelde score: 8,3
Ik ben tevreden over De Goudse arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat ze hebben meegedacht in mijn persoonlijke situatie. Het contact was altijd gemakkelijk en laagdrempelig.
Gemiddelde score: 8,3
Bij afhandeling van schade (inboedel en opstal) weinig info en advies voor wat betreft wat te doen bij schade en afwikkeling in verband met waterschade en lekkage. Onder andere bij vaststellen van lekkage en voortgang van dekking en schade!
J. van den Berg
| Gemiddelde score: 8,3
Ik ben zeer tevreden over mijn tussenpersoon. De afhandeling bij De Goudse niet. Ze verschuilen zich achter drukte door stormschade wat al maanden geleden gebeurd is. Door slechte communicatie heb ik twee maanden moeten wachten tot alles eindelijk... Lees verder » geregeld was. Niet tevreden over de afhandeling van De Goudse.
Gemiddelde score: 8,2
Ik denk dat het wel goed is, maar heb geen schade gehad om het echt te kunnen beoordelen.
A. Schurink
| Gemiddelde score: 8,2
Geen problemen met De Goudse.
L. Bouma
| Gemiddelde score: 8,2
Er verandert nogal eens wat in het gamma van de door mij verzekerde producten. Ik geef dat eenvoudig per mail door aan de tussenpersoon die het verder afhandelt met de verzekeraar, die niet al te moeilijk doet bij schade.
Gemiddelde score: 8,2
Schade gehad door kaarsje. Binnen één dag alles geregeld. Echt super.
Gemiddelde score: 8,2
Voordelige pakketverzekering die veel dekt, juiste afhandeling via de tussenpersoon.
Gemiddelde score: 8,2
Sorry, wij hebben geen schade gehad, dus ik weet niet hoe het dan gaat met schade. Alles is duidelijk verteld en uitgelegd, dus wij zitten nog steeds bij De Goudse.
A. Out
| Gemiddelde score: 8,2
Al meer dan veertig jaar zit ik bij De Goudse en nog steeds naar tevredenheid. De keren dat ik de verzekering nodig had, ben ik goed en zeer deskundig geholpen door mijn verzekeringsadviseur.
Molkenboer
| Gemiddelde score: 8,2
Ik en mijn familie zitten en al jaren bij Mutsaerts uit Tilburg. Zij regelen alles voor ons en dit zeer naar tevredenheid.
Johan Meijer
| Gemiddelde score: 8,1
Erg tevreden, geen poespas, duidelijk en goede prijs/kwaliteit.
Gemiddelde score: 8,0
Ik kan geen oordeel geven aangezien mijn tussenpersoon mijn verzekerings-vippakket op enig moment bij De Goudse heeft ondergebracht en ik (gelukkig nog) geen schade heb hoeven melden en derhalve ook geen contact met De Goudse of tussenpersoon heb gehad.
H. Callaars
| Gemiddelde score: 8,0
Wij doen alle verzekeringen en alles wat met een verzekering te maken heeft via een tussenpersoon. Mocht er op wat voor gebied qua verzekeringen iets zijn, wordt dit door de tussenpersoon en de verzekeringmaatschappij geregeld. Altijd succes!
Gemiddelde score: 8,0
De inhoud van de polis is helder. Administratief is alles in orde.
Gemiddelde score: 8,0
Ik heb in het afgelopen halfjaar geen contact gehad met Goudse Verzekeringen!
Gemiddelde score: 8,0
Ben al heel lang bij de Goudse Verzekeringen en als er wat is, word ik goed geholpen. Heb nog weinig schade gehad of dat er iets gebeurd is waardoor ik de Goudse nodig had. Ik weet daarom ook niet zo goed wat de vergoedingen zijn als er wat gebeurt, heb me er niet zo in verdiept nog.
Gemiddelde score: 7,9
Onze ervaring met De Goudse Verzekering is goed. Er wordt snel, duidelijk en correct gereageerd op schadeclaims.
C. Groen
| Gemiddelde score: 7,9
Ik heb alleen een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij De Goudse. De medewerksters van deze afdeling hebben mij goed geholpen.
Teun
| Gemiddelde score: 7,9
Uitstekende verzekeraar.
A. Wallet
| Gemiddelde score: 7,9
Elke vraag die ik heb, wordt duidelijk en helder beantwoord. Dit tot tevredenheid.
Gemiddelde score: 7,9
Goed gevoel al dertig jaar.
m.mulder
| Gemiddelde score: 7,8
Op mijn vorige adres heb ik regelmatig inbraken ondergaan en alle schade werd moeiteloos vergoed. Ben ze ook dankbaar voor adviezen. Drie jaar geleden ben ik verhuisd en gingen mijn premies plotseling omhoog. Begreep er niets van, maar De Goudse... Lees verder » heeft het me allemaal zeer grondig uitgelegd en ik begreep de logica. Mijn nieuwe buurt is zeer inbraakgevoelig! Gelukkig is er nog steeds niets gebeurd.
W. van Wijk
| Gemiddelde score: 7,8
Ik heb zelf een assurantiekantoor gehad en heb deze met mijn pensionering overgedaan aan een ander kantoor, ik doe zelf de controle.
E.Bunschoten
| Gemiddelde score: 7,8
Historisch bewezen meedenken van geselecteerde adviseur en open communicatie over alle verzekeringen in ons gezin.
Gemiddelde score: 7,7
In het algemeen tevreden. Niet altijd duidelijk wat er wel en niet gedekt is.
Gemiddelde score: 7,7
Afhandeling vraag incassoproces.
Gemiddelde score: 7,7
Het betreft een doorlopende reisverzekering waarop ik tweemaal een beroep heb moeten doen. De afhandeling was snel en correct. In één geval kreeg ik zelfs meer terug dan waar ik op gerekend had.
W.Wiegel
| Gemiddelde score: 7,6
De Goudse is eigenlijk nog een "familiebedrijf" en de positieve cultuur daarvan krijg je terug in de communicatie. De medewerkers zijn meer persoonlijk betrokken en dat is goed.
M. van Aken
| Gemiddelde score: 7,5
Ik vertrouw op mijn financieel adviseur en tot nu geen problemen gehad. Alles keurig afgehandeld.
Gemiddelde score: 7,3
Door mijn tussenpersoon altijd goed geholpen, ook buiten kantooruren.
Gemiddelde score: 7,3
Ik word altijd prima en persoonlijk geholpen. Uiteraard zijn er soms andere inzichten en frustraties over de polisinhoud, maar daar wordt ook prima naar geluisterd.
Gemiddelde score: 7,3
De Goudse komt betrouwbaarder over.
Gemiddelde score: 7,2
Snel een antwoord, en bij melden van een schade aan het woonhuis werd zelfs de optie geboden dat zij alles regelden om het gerepareerd te krijgen.
Gemiddelde score: 7,2
Boekhouder regelt dit.
Gemiddelde score: 7,2
Wijzigingen worden snel en accuraat verwerkt. Daarnaast is informatie goed te vinden.
Gemiddelde score: 7,2
Mijn WAP-verzekering is 43 jaar geleden afgesloten bij Tiel-Utrecht, daarna overgeheveld naar De Goudse. Nooit nodig gehad, dus geen ervaring.
Gemiddelde score: 7,2
Ik vind de verzekering zeker voldoende, maar niet echt eruit springen. Kan veel persoonlijker worden.
Gemiddelde score: 7,0
Efficiënte dienstverlening.
Gemiddelde score: 7,0
Ik werd snel en goed geholpen door de medewerker. Schade was snel hersteld.
Gemiddelde score: 6,8
Mijn adviseur heeft voor mij de beste verzekeraar geselecteerd.
Gemiddelde score: 6,8
Goudse doet niet rechtstreeks zaken met klanten, geeft mij prettig gevoel. Alles via onpartijdig iemand die verzekeraars vergelijkt, namelijk een assurantietussenpersoon.
Gemiddelde score: 6,5
Ben al jaren verzekerd, heb er gelukkig nooit gebruik van hoeven maken. Aan mijn antwoorden zal je dan ook niet zoveel hebben. Ben geen ervaringsdeskundige! Gelukkig!
Gemiddelde score: 6,5
Schadegeval waarbij ik slachtoffer was heeft zo'n drie maanden geduurd. Ik heb gedurende deze drie maanden iedere keer het contact moeten zoeken met de adviseur van de verzekering over de stand van zaken. Adviseur heeft wel degelijk zijn best gedaan... Lees verder » om mij in het gelijk te stellen, maar dit is immers zijn werk. Proces verliep traag en dat geeft een onvertrouwd gevoel.
K.M.SMIT
| Gemiddelde score: 6,5
Ik ben bang dat als ik weer schade heb welke dan ook maar, dat ze weer een smoes hebben: ja, daar moet u apart voor verzekerd zijn. Dus mijn vertrouwen in welke verzekeringsmaatschappij dan ook is bijna niet meer aanwezig. Ze hebben steeds maar weer ander excuus om niet te betalen.
D. van Bommel
| Gemiddelde score: 6,5
Weinig tot geen contact/ervaringen met De Goudse rechtstreeks. Geen schadegevallen de laatste jaren.
Hofstede
| Gemiddelde score: 6,4
Bij een schade op zaterdagmorgen vroeg toch wat moeite om iemand van de schadeafdeling te bereiken.
Gemiddelde score: 6,2
Afhandeling vlot maar oppervlakkig. Zelf doorvragen en extra informatie geven noodzakelijk.
Gemiddelde score: 6,2
De financieel adviseur/tussenpersoon heeft keuze uit vele verzekeringen om aan te bieden. Deze kan niet per verzekeraar weten wat precies de polisvoorwaarden zijn, maar heeft wel de taak om de best passende aan te bieden en daar hoort Goudse Verzekeringen zeker wel tussen.
Gemiddelde score: 4,6
Ze beantwoorden de vragen slecht en een telefoonnummer is bijna niet te vinden.
T. Twisk
| Gemiddelde score: 4,4
Zou dit bij voorkeur persoonlijk willen toelichten.
Gemiddelde score: 4,3
Ik heb een schade gemeld en daar informatie over gevraagd. Pas vier weken later kreeg ik antwoord.
Gemiddelde score: 3,6
Helaas zit ik nu voor mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering bij De Goudse, gelukkig duurt dit niet lang meer en ga ik in een broodfonds! De Goudse zou ik aan niemand aanraden, duur en ze proberen zo veel mogelijk uit te sluiten. Absoluut geen... Lees verder » aanrader! En dit heeft niks met een tussenpersoon te maken, puur en alleen met De Goudse!
A.Mulders
| Gemiddelde score: WN
Ik heb totaal geen ervaring met deze verzekering, behalve de info over de te betalen premie. De Goudse werkt met tussenpersonen. Ik zie hier de toegevoegde waarde voor de cliënt niet.