InShared is een online schadeverzekeraar, die er samen met zijn klanten alles aan doet om schade te voorkomen. Een prachtig principe, waardoor we eerlijke, voordelige en makkelijke verzekeringen kunnen aanbieden, waarvan we niet alleen de lasten delen, maar ook de lusten. We all benefit dus.

Eerlijk
• We laten u van tevoren precies weten welke kosten we doorberekenen.
• U kunt elke dag weer bij ons weg.
Voordelig
• We houden de kosten laag, omdat alles online gaat. U zit zelf aan de knoppen.
• U krijgt een gegarandeerde Persoonlijke Jaarbeloning als u geen schade heeft geclaimd.
• Houden we samen geld over? Dan krijgt u daar bovenop nog een Collectieve Jaarbeloning als u geen schade heeft geclaimd.
Makkelijk
• We zeggen u waar het op staat. Dus geen formeel, wollig taalgebruik of kleine lettertjes.
• Op kinderlijk eenvoudige manier online uw schade melden. U hoort snel of uw schade gedekt is en hoeveel u vergoed krijgt.

https://www.inshared.nl
2018
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,3 Gemiddeld rapportcijfer
7,4 Algemene tevredenheid
7,3 Klantgerichtheid
7,4 Deskundigheid
7,4 Duidelijkheid
7,2 Vertrouwen
7,5 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

W. Gubbels
| Gemiddelde score: 10
Deze verzekeringen zijn gemakkelijk en goedkoop af te sluiten via internet. Daarbij ook nog een vergoeding terug bij minder schadeafhandelingen.
D. de Kruif
| Gemiddelde score: 10
InShared is duidelijk, snel in mailcontact en neemt je ook echt serieus. Ze hebben mij vriendelijk geholpen.
A. de Vries
| Gemiddelde score: 9,8
Prima verzekering. Helder uitgelegd, eenvoudig af te sluiten, alles online, tegen een mooie prijs. Als er wat is, word je prima geholpen.
Gemiddelde score: 9,6
Goede verzekeraar, hele duidelijke site waarmee ze kosten drukken door zeer beperkte helpdesk nodig te hebben. Recent een vraag gesteld, nog geen antwoord na meer dan een week.
S. Ballafkir
| Gemiddelde score: 9,6
Ik ben zeer tevreden over de verzekering en hoe betrouwbaar en klantvriendelijk ze zijn. Ze lossen de problemen snel en professioneel op en houden mij goed op de hoogte.
Gemiddelde score: 9,2
Zijn duidelijk, open en eerlijk.
Guus Rood
| Gemiddelde score: 9,1
Zeer modern en duidelijk taalgebruik. Het zal wel een computertekst zijn, maar het lijkt of je door een levend persoon benaderd wordt.
Gemiddelde score: 9,0
Snelle opvolging van schademelding en inschakelen noodservice om verdere schade te beperken. Die ook zelf in rechtstreeks contact met verzekeraar treedt voor verdere afhandeling!
Gemiddelde score: 9,0
Zeer goede ervaring met deze verzekeraar. Helemaal geen klachten.
Gemiddelde score: 8,9
Makkelijk, eenvoudig en voordelig. Beter kan ik deze schadeverzekeraar niet omschrijven. Sinds kort zit mijn totale verzekeringspakket bij InShared. Alles kan eenvoudig afgesloten of gewijzigd worden zonder tussenpersoon. Dit jaar ook een bedrag teruggekregen als bonus.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 8,8
Ben tevreden over de verzekering.
M. Guerard
| Gemiddelde score: 8,8
Duidelijke informatie, en vooral ook veel duidelijkheid over hoe de premie besteed is. Dit vergroot het vertrouwen in deze verzekeraar.
Gemiddelde score: 8,8
Duidelijke verzekeringsmaatschappij. Geen kleine lettertjes, maar duidelijk in wat je kan verwachten. Medewerkers geven vakkundig en snel antwoord op je vragen.
G. Geurtse
| Gemiddelde score: 8,7
Klantvriendelijke verzekeraar die goed te bereiken is, zowel telefonisch als via de website. Je kunt online alles eenvoudig regelen, omdat alles helder verwoord is. En als je dan een vraag of schade hebt, zijn ze er ook en wordt alles prima geregeld. Kortom: prima verzekeraar!
AdB
| Gemiddelde score: 8,7
Heel prettig bedrijf met een duidelijke en persoonlijke vorm van communiceren, in alles. Transparant en helder op de website en in de mails. En ze spreken in hun uitingen mensen (en terecht) ook vrijuit en open aan op hun eigen verantwoordelijkheid,... Lees verder » en dat op een nuchtere en fijne manier. Een no-nonsens werkwijze en sfeer die mij aanspreekt.
Gemiddelde score: 8,7
De premies zijn over het algemeen laag en het is duidelijk wat er wel en niet gedekt is. De manier waarop het sparen van punten gaat, is mij niet altijd even duidelijk, je moet je in elk geval niet rijk rekenen. Ik krijg met twee verzekeringen... Lees verder » hooguit een paar euro per jaar terug. InShared is voor mij niet altijd de meest voordelige verzekering, maar vergelijken loont.
Gemiddelde score: 8,6
Heldere productpresentatie, begrijpelijke teksten op website en in polissen, no-nonsense benadering aan de telefoon, vlotte afhandeling van schade. Kortom, zoals je dat van elke verzekeraar graag zou zien.
J.H Rietdijk
| Gemiddelde score: 8,5
Verzekering met een goede prijs-kwaliteitverhouding, ben tot op heden geen goedkopere tegengekomen die voor die prijs dit levert.
H.Riksen
| Gemiddelde score: 8,5
Doen wat ze beloven tegen een heel redelijke prijs, en geven bij geen tot weinig schade jaarlijks geld terug aan de klant. Alles is prima te regelen online en is heel duidelijk, zodat je zelf thuis alles kunt regelen.
A. Dijkmans
| Gemiddelde score: 8,5
Toen ik verleden jaar mijn autoverzekering afgesloten had, kreeg ik drie weken erna een ongeluk. Ik was nogal van slag daarvan maar ik werd zo aardig gerustgesteld. Je wordt nog menselijk behandeld. Bovendien zijn de verzekeringen bij InShared een... Lees verder » redelijke prijs. Daarom dit jaar ook mijn inboedelverzekering bij InShared ondergebracht.
Harrie Muijen
| Gemiddelde score: 8,4
Op de internetsite werkt alles gemakkelijk. Helaas paar keer autoschade gehad. Alles is steeds netjes opgelost. Dossiers zijn gemakkelijk op internet in te zien.
Gemiddelde score: 8,3
Duidelijke website waar je makkelijk zelf je verzekeringen kunt afsluiten.
Gemiddelde score: 8,2
InShared is duidelijk en toegankelijk.
Gemiddelde score: 8,2
Duidelijke voorwaarden en site, goede prijs en heel fijn dat contact via de mail kan.
M. Vos
| Gemiddelde score: 8,2
Afsluiten ging makkelijk en snel.
Ary Cramer
| Gemiddelde score: 8,2
Bij nemen schademelding bleek dat dit niet gedekt was. Een en ander was niet duidelijk te vinden. Wat betreft het wijzigen van de inboedel- en opstalverzekering kan InShared mij niet van dienst zijn omdat ik geen opstalverzekering bij hen kan... Lees verder » afsluiten, omdat onze nieuwe woning een appartement betreft maar waar geen opstalverzekering via de VvE loopt.
F. Pijnenburg
| Gemiddelde score: 8,2
Goede ervaringen.
Kitty F
| Gemiddelde score: 8,2
De teksten zijn makkelijk te lezen en de informatie die je zoekt, is op de site snel te vinden. Enige minpunt vind ik dat de winstdeling gemiddeld wordt over alle verzekeringen en dat degenen zonder autoverzekering daar dus de dupe van zijn.
J.Zuiderveld
| Gemiddelde score: 8,1
Zeer tevreden over InShared. Redelijke prijzen en deskundig.
M.B. Krijnsen
| Gemiddelde score: 8,1
InShared hanteert een goede prijs-kwaliteitverhouding en geeft informatie op een begrijpelijke manier.
Gemiddelde score: 8,1
Je hebt helemaal geen telefonisch contact nodig, alles gaat digitaal. Dit is makkelijk, duidelijk en kan op eigen snelheid en niveau. Zelfs voor het repareren van een schade kan gelijk een afspraak digitaal worden ingepland, zodat je zelf bepaalt... Lees verder » waar en wanneer. Je bent zelf eigenaar van je dossier, dus ook zelf verantwoordelijk.
A.Kooistra
| Gemiddelde score: 8,1
InShared reageert direct op de mail en geeft onmiddellijk antwoord.
Gemiddelde score: 8,1
InShared is een prima verzekeringsmaatschappij. Ik heb voor hen gekozen omwille van de duidelijkheid van de website en de korting die je ontvangt wanneer je met meerdere auto's op dezelfde polis verzekert.
Gemiddelde score: 8,1
InShared is een prettige verzekeraar die mij goed heeft geholpen toen ik ze nodig had.
S. Houkes
| Gemiddelde score: 8,0
Ik (wij) hebben nog nooit schade gehad bij InShared, dus kunnen nog niet oordelen over de afwikkeling hiervan. Het contact dat we hebben gehad betrof het aanmelden van een tweede auto en dit is naar verwachting verlopen.
Gemiddelde score: 8,0
Verzekeringen voor goede prijs. Duidelijke website. Communicatie kan beter, heb bij schade een paar keer om meer informatie moeten vragen.
Gemiddelde score: 8,0
Voordelig en goede schadeafhandeling.
Gemiddelde score: 7,9
Makkelijk benaderbaar, goede service!
Gemiddelde score: 7,9
Is door de rechtstreekse benadering via de computer een makkelijk te bekijken en te beoordelen verzekering.
D.W. Bronk
| Gemiddelde score: 7,8
Een gemakkelijke wijze om een verzekering af te sluiten tegen een redelijke prijs. Gemakkelijke afhandeling via de internetsite. Duidelijk over de afhandeling van schades en de daarbij behorende wederzijdse verplichtingen (aangewezen schadebedrijven... Lees verder » en dergelijke). Misleidend vind ik het zogenaamde spaarpotje bij niet geclaimde schades en extra "verjaardagspunten". Leuke lokkertjes en reclame, maar weinig effectief voor de verzekerden. Hou de premie zo laag als mogelijk is en stop met deze flauwekul.
Fred van der Ham
| Gemiddelde score: 7,8
De website is duidelijk en alles is eenvoudig te vinden. De schadeafhandeling verloopt soepel. Voldoende keuzeopties bij een verzekering.
Gemiddelde score: 7,8
Alles online snel te regelen. Je krijgt per mail meteen een melding van de aanpassing. Opzeggen gaat ook zonder problemen.
Gemiddelde score: 7,8
Ben reeds geruime tijd verzekerd bij InShared, had één schade en die is keurig en naar tevredenheid afgehandeld.
Gemiddelde score: 7,8
Het schadegeval lag duidelijk bij de tegenpartij. De schadeafhandeling is verder naar tevredenheid afgewikkeld bij de geselecteerde reparateur.
Gemiddelde score: 7,7
Als je ervan uitgaat dat verzekeraars gericht zijn op maximaliseren van premie die binnenkomt en minimaliseren van vergoedingen die eruit gaan, is InShared een redelijke partij.
Gemiddelde score: 7,7
Het is altijd duidelijk waar je aan toe bent bij InShared en de premie is erg betaalbaar.
Gemiddelde score: 7,7
Gewoon simpel. Geen poespas, alles via internet te regelen. En schade word via een lokale garage afgehandeld.
I. Dhondai
| Gemiddelde score: 7,6
Tot nu toe goede ervaring. Snelle reactie op mails met concrete antwoorden. Schade is nog niet afgehandeld, dus nog afwachten hoe dat verder gaat.
Gemiddelde score: 7,6
Bij InShared is het makkelijk een verzekering af te sluiten en de informatie is helder.
Gemiddelde score: 7,6
InShared is no-nonsense.
C.v.laarhoven
| Gemiddelde score: 7,5
Ik ben pas sinds januari 2018 verzekerd bij InShared en nog geen gebruik van hoeven te maken.
J. Geurts
| Gemiddelde score: 7,5
Ik heb mijn auto bij InShared verzekerd omdat die als de beste prijs/kwaliteit er uit kwam bij Independer. Ik wil nu een andere auto gaan verzekeren, maar vind het moeilijk om bij InShared daar een offerte van te krijgen omdat ik al een... Lees verder » autoverzekering heb. Van andere verzekeraars kan ik zo een offerte krijgen. Ik vind dit wel een gemis want ik wil best bij InShared blijven.
M.kloezen
| Gemiddelde score: 7,5
Heb tot nu toe geen klachten of opmerkingen.
Gemiddelde score: 7,5
Helder, overzichtelijk en transparant. Gewoon een prettig gevoel bij.
J. Barends
| Gemiddelde score: 7,4
Bij schade keren ze netjes uit.
Gemiddelde score: 7,4
Ik denk dat bij veel mensen leeft dat ze graag vooraf heel goed weten wat wel en wat niet gedekt wordt. Duidelijker vermelden gewoon met groene plusjes wat wel wordt gedekt en met rode minnetjes wat niet. Bekend voorbeeld is wanneer je Wegenwacht... Lees verder » afsluit, je auto start niet als je thuis weg wilt rijden en mevrouw van de klantenservice vertelt je dat je in je eigen woonplaats een andere module had moeten afsluiten voor woonplaatsservice (dit is hypothetisch), maar op zo'n moment voel je je rot en dan zit je er niet op te wachten het gevoel te hebben dat je bedonderd wordt door je verzekeringsmaatschappij. En tuurlijk heeft het er in kleine letters bij gestaan. Maar om dit soort situatie te voorkomen, en dat geldt voor alle verzekeringen. Als je een inboedel verzekering hebt dan: + verzekerd bij brand - niet wanneer uw laptop buitenshuis wordt gestolen et cetera. Kortom, heldere communicatie over wat niet verzekerd is (waarvan jullie als verzekeraar zouden kunnen aannemen dat mensen verwachten dat dat binnen de betreffende verzekering wel het geval is).
Gemiddelde score: 7,3
De premie is redelijk en de voorwaarden lijken goed. Maar als er een claim "dreigt", is het vanuit de verzekeraar bij voorbaat negatief. Je moet eigenlijk niet eerlijk zijn, maar dat zal voor de meeste zo niet alle verzekeraars gelden. Merken ze dat je eerlijk bent, dan vergeet het maar.
J. Philipoom
| Gemiddelde score: 7,3
De prijzen zijn lager dan bij een andere verzekeraar en met autoverzekering blijven je schadevrije jaren drie jaar geldig en is bij de meeste verzekeraars niet het geval. Dat was ook een van de redenen waarom wij voor InShared hebben gekozen.
Gemiddelde score: 7,3
Makkelijk opgeven van schade en een snelle afhandeling.
Gemiddelde score: 7,3
InShared is een verzekeraar die bij het afsluiten duidelijk aangeeft welke dekking er is voor de afgegeven prijs. Het afsluiten gaat efficiënt en als dit ook zo is met het melden van schade dan ben ik zeer tevreden. Gelukkig geen schade hoeven te melden en dan ben je een goede klant.
Gemiddelde score: 7,3
InShared is duidelijk en snel. Zeer gemakkelijk via website af te sluiten. Duidelijke info. Maar indien je via brieven wilt communiceren, zit je hier niet goed. Alles gaat online.
F. Bos
| Gemiddelde score: 7,3
Alles is duidelijk bij deze verzekeraar. Je bent geen nummer, maar wordt persoonlijk, snel en correct geholpen.
Gemiddelde score: 7,2
Moderne verzekeraar met heldere voorwaarden.
W.Hemelaar
| Gemiddelde score: 7,2
Mijn schade van vorig jaar werd goed afgesloten.
Gemiddelde score: 7,1
Door de reclame die er wordt gemaakt, krijg je de indruk dat er grote kans is dat je aan het einde van het jaar geld terugkrijgt dat niet is gebruikt om schade uit te keren. Ik heb al een aantal jaar een autoverzekering, maar ieder jaar krijg je te... Lees verder » horen dat er helaas niets is uit te keren. Dat helpt niet mee aan de geloofwaardigheid.
Gijs
| Gemiddelde score: 7,1
Heldere uitleg over wel en niet gedekte zaken.
P. Hulshof
| Gemiddelde score: 7,1
Over het algemeen en ik heel tevreden over InShared. Ik heb echter nog geen schade gehad, dus kan niet beoordelen hoe dat afgehandeld wordt.
Gemiddelde score: 7,1
InShared maakt reclame met "we all benefit", maar ik heb daar nog nooit iets van gezien. Geen voordeel of uitkering wegens geen schade.
B.Wouda
| Gemiddelde score: 7,1
Voordelige verzekering die ook nog eens premie terugbetaalt als de gezamenlijke schade meevalt. Alles gemakkelijk te regelen en in te zien via website.
i. chorus
| Gemiddelde score: 7,0
InShared is een prima verzekering tegen een acceptabele prijs. Ik heb alleen contact gehad tijdens het afsluiten en gelukkig nog geen schade gehad.
Gemiddelde score: 7,0
Afhandeling liep goed, het was alleen jammer dat zij met vaste reparateurs werken die niet heel erg dicht bij mij zaten. Uiteindelijk was er één op zaterdagmorgen geopend waar ik de taxatie kon laten doen. Heb daar niet mijn auto uiteindelijk... Lees verder » laten repareren omdat ik het te ver weg vond. Dit werd afgestraft met een hoger eigen risico. Helaas.
Gemiddelde score: 7,0
Heb verzekering afgesloten jaren terug en gelukkig nog nooit gebruik ervan hoeven te maken.
Riemke van der Kleij
| Gemiddelde score: 7,0
Ze scoren bij mij niet al te hoog. Dit omdat ik schade heb gemeld en ze bij het vertellen dat deze schade niet gedekt is, mij geen advies hebben gegeven over een eventuele verzekering die wel eigen gemaakte schade dekt. Dit viel mij echt tegen. Het... Lees verder » was de eerste keer in jaren dat ik hun nodig heb gehad en had dit wel verwacht.
Gemiddelde score: 7,0
Na één gesprek was het duidelijk.
Gemiddelde score: 7,0
Ik heb geen flauwe notie van wat InShared inhoudt, behalve dat het mijn inboedel en mijn WA-verzekering betreft en gelukkig nog nooit iets hoeven te claimen. En ik hoop dat natuurlijk nooit wel te moeten doen.
E.J. Polder
| Gemiddelde score: 7,0
InShared biedt een niet te dure autoverzekering. Alleen is onlangs de premie verhoogd met als excuus dat er vanwege het huidige appen in de auto meer ongelukken gebeuren. Dat vind ik echt belachelijk, want ik app nooit in de auto en heb zeventien... Lees verder » schadevrije jaren. Als ik door iemand die onder invloed rijdt schade krijg, verwacht ik ook gewoon de voorgeschreven vergoeding. Ze moeten dat geld weghalen bij mensen die schade hebben als gevolg van appgedrag.
J. Jansen
| Gemiddelde score: 7,0
Het nadeel van InShared is dat je verplicht naar bepaalde schadeherstellers moet. Twee keer iets gehad met mijn auto. De eerste keer heeft Autotaalglas de hele ruit vervangen, terwijl er slechts een klein sterretje in zat. Gelukkig had ik er een... Lees verder » foto van, anders had het mij 125 euro gekost. Oplichters dus. De tweede keer was de schade bij een ander bedrijf maar deels gerepareerd, waardoor ik nog een keer terug moest. Kortom, een nadeel dat je niet kan kiezen waar je de reparaties laat uitvoeren.
Gemiddelde score: 6,9
Al jaren heb ik mijn autoverzekering bij InShared. Op een bepaald moment bleek dat oversluiten voor mij voordeliger was. Blijkbaar waren de tarieven aangepast. Toevallig ben ik daar zelf achter gekomen. Het zou een goede service geweest zijn van... Lees verder » InShared als zij mij daarop hadden geattendeerd. Nu heb ik langere tijd teveel premie betaald.
Gemiddelde score: 6,9
Tevreden over het aanbod en de manier van communiceren. Echter nog geen schade gehad en daarbij leer je de verzekeraar meestal pas goed kennen.
Gemiddelde score: 6,8
Wij hadden stormschade en bleken veel eigen risico te hebben. Voor de schutting kreeg ik niks omdat deze ouder dan tien jaar was. Zelf info gezocht en bleek dat je dan nog recht had op 10% restwaarde. Dit is mij of onthouden of medewerker wist het niet. Toen ik hiermee kwam, kreeg ik het wel.
G. Verhoog
| Gemiddelde score: 6,8
Ben er verzekerd, maar tot nu toe geen contact (nodig) gehad. Verder alles in orde.
Gemiddelde score: 6,7
Medewerker aan de telefoon luisterde goed en was ons goed van dienst.
Gemiddelde score: 6,7
Prima polis, vooralsnog ook geen problemen ondervonden dat alles online verloopt.
Gemiddelde score: 6,7
Fijn aan InShared is dat je veel verzekeringen bij hen op een makkelijke manier kunt afsluiten. Maar betreffende de autoverzekering kwam ik erachter dat bij een schade die door een ander is aangebracht (deur opengooien op parkeerplaats), je toch een... Lees verder » behoorlijk eigen risico hebt en ook nog no-claim verliest. Wat dat betreft denken ze niet echt met de klant mee en hebben ze dezelfde voorwaarden als de andere verzekeraars.
Gemiddelde score: 6,7
Goede verzekering. Jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, dat is in sommige gevallen wel makkelijk. Maar ja, dat weet je ook als je een online verzekering afsluit. Is persoonlijke keuze.
Van deutekom
| Gemiddelde score: 6,7
Schades worden netjes afgehandeld. Bij vragen krijg je vlot een reactie.
Andr‚
| Gemiddelde score: 6,6
Als een schade niet wordt geaccepteerd, moet er niet alleen naar de voorwaarden worden verwezen maar ook eventueel bemiddelen wat er wel gedaan kan worden.
Gemiddelde score: 6,6
Ik heb tot nu toe niet echt schade gehad of gemaakt en heb mijn verzekering dan ook niet hoeven aan te wenden. Wat ik wel denk, is dat verzekeraars over de rug van de verzekerde slapend rijk worden. Ze zullen wel uitkeren in geval van schade, maar altijd ten gunste van zichzelf.
Ciska van Hannen
| Gemiddelde score: 6,6
De afhandeling van schade verloopt vlot wanneer een derde schuld heeft. Het antwoord krijgen op vragen na het volledig afhandelen van de schade is beneden de maat en laat lang op zich wachten. Zelfs er achteraan bellen helpt niet.
Gemiddelde score: 6,5
Ik ben tevreden over InShared omdat ik, afgezien van een sterretje, eigenlijk nog nooit schade heb gehad. Ik krijg een goede prijs, maar weet ook dat als ik schade heb ik ze alleen kan mailen. Dat vind ik wel lastig. Maar daar betaal ik natuurlijk... Lees verder » ook voor. Als ik ze altijd zou kunnen bellen, zou mijn premie hoger zijn. Want ik wel lastig vind met mailen, is dat ze drie dagen hebben om te antwoorden, waarbij soms je vragen niet allemaal beantwoord worden. Dan kan zo'n proces lang duren. Facebook werkt in dat opzicht fijner, omdat je dan echt in gesprek met iemand bent.
Gemiddelde score: 6,5
Ik vind het moeilijk om op mijn verzekeraars te vertrouwen, want mijn ervaring is dat ze altijd proberen een 'list' te verzinnen om schade niet te hoeven uitkeren.
Gemiddelde score: 6,3
Lastig om contact met ze te hebben, kan alleen via mail en duurt lang voordat er gereageerd wordt. Even iets vragen of iets dergelijks is lastig. Puntensysteem is ook onhandig, je bent de dupe als je nooit schade claimt.
B.hayatmahomed
| Gemiddelde score: 6,3
Je kan makkelijk online de verzekering afsluiten maar als je vragen hebt, blijf je wel met een onduidelijk gevoel rondlopen.
L.Kruizenga
| Gemiddelde score: 6,2
In alle verzekeringsjaren slechts één schadegeval gehad en gelijk werd mij medegedeeld dat deze schade niet werd vergoed. Zag dat bij andere maatschappijen een dergelijke schade wel werd vergoed.
Gemiddelde score: 6,2
Alles gaat bij InShared digitaal (website, app, e-mail en dergelijke). Dat is meestal erg praktisch, maar soms zou telefonisch contact toch wel handig zijn. Het zou een hele lange e-mailconversatie kunnen vereenvoudigen. Helaas is dit niet mogelijk... Lees verder » (behalve bij een ongeluk met de auto of reisverzekering).
Gemiddelde score: 6,0
Verzekeraars zijn er om een paraplu te geven bij zonneschijn en die weer terug vragen als het begint te regenen. Je bent verplicht om je te verzekeren voor sommige schades. Maar als ik er onderuit kan, graag.
Gemiddelde score: 5,5
Een verzekering is altijd afwachten natuurlijk als je ze nodig hebt om een schade af te wikkelen.
Gemiddelde score: 5,4
Ik heb tot nu toe geen contact gehad met InShared, echter er is voor mij altijd onduidelijkheid over het bonuspuntensysteem en de daarmee gepaard gaande kortingen die je overigens nooit krijgt. Wel e-mails dat er meer is uitgekeerd aan schade... Lees verder » waardoor de premie stijgt. Verzekeraars hebben een slecht imago en ik zie daar geen verbeteringen in komen.
Ray S.
| Gemiddelde score: 5,2
Ik heb driemaal schade gemeld, eenmaal werd dat erg goed afgehandeld, eenmaal onvoldoende en eenmaal helemaal niet.
Gemiddelde score: 4,7
InShared is goedkoop en begrijpelijk en adverteert met teruggave bij goede jaren. Er is één goed jaar geweest en daarna nooit meer, dus ik heb nooit meer 'gebenefit'. Ik heb al die jaren tee schades gedeclareerd en beide zijn niet uitgekeerd.... Lees verder » Kleine lettertjes. Terwijl je denkt ik heb WA- en inboedelverzekering maar als je hem echt nodig hebt, keert deze niet uit. In tegenstelling tot andere mensen om mij heen, bij andere verzekeringen. En in mijn 26 jaar al het hebben van een verzekering had ik ooit maar één keer gedeclareerd, dus een veelpleger of een iemand die profiteert kun je mij ook niet noemen.
S. Wolters-Verstegen
| Gemiddelde score: 4,3
Ik wilde onze autoverzekering oversluiten. Helaas is dat niet gelukt omdat onze "nieuwe" auto niet werd geaccepteerd. Waarom was mij onduidelijk. Gelukkig hebben we snel een andere verzekeraar gevonden.
KvdG
| Gemiddelde score: 4,0
Betrouwbaar? Weet ik niet, nog geen schade gehad. Denk dat geen enkele verzekeraar nog te vertrouwen is, dus heb ik maar voor (een van) de goedkoopste gekozen.
Gemiddelde score: 4,0
InShared heeft deskundigen mijn schade laten oplossen. Toen hetzelfde probleem zich binnen één jaar weer voordeed, gaf InShared niet thuis en beoordeelde de schade met terugwerkende kracht tot een bouwfout. Aangezien wij het enige huis in de... Lees verder » straat waren met een dergelijke schade was dat dus een ongegronde fundering. InShared is als verzekeringsmaatschappij tekort geschoten en wij zullen mijns inziens 1 januari 2019 ook overstappen.
Gemiddelde score: 3,3
Altijd schadevrij gereden. Eén keer paaltje geraakt, verzekering bij melden schade twee keer zoveel omhoog wat duurder is dan de schade zelf laten maken.
C. Hartman
| Gemiddelde score: 3,0
Zeer slechte afhandeling. Mails worden niet goed gelezen en er wordt constant om hetzelfde gevraagd.