Interpolis gelooft dat minder complexiteit ieders leven meer waardevol maakt. Daarom is Interpolis glashelder in het verminderen van complexiteit zodat de klant zich kan focussen op wat echt belangrijk is. Zo helpt Interpolis zijn klanten om meer zelfredzaam te zijn. Niemand zit te wachten op tegenslagen die het leven ontwrichten. Interpolis zoekt daarom altijd naar slimme oplossingen die dit voorkomen. En als er dan toch een keer tegenslag is, helpt Interpolis. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. Slimme oplossingen worden met klanten en partners bedacht door samen te leren en te experimenteren. Want dat is de coöperatie anno nu. Voor de risico’s die overblijven en die je niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Zo bieden wij verschillende schade- en levensverzekeringen aan via onze partner Rabobank. ‘Kan niet’ bestaat niet bij Interpolis. Dat wat verzonnen kan worden, kan ook worden gerealiseerd. Een mentaliteit waarmee Interpolis er voor wil zorgen dat mensen vol vertrouwen in het leven staan.

https://www.interpolis.nl
2019
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,3 Gemiddeld rapportcijfer
7,4 Algemene tevredenheid
7,3 Klantgerichtheid
7,3 Deskundigheid
7,1 Duidelijkheid
7,2 Vertrouwen
7,3 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

A. Langeler
| Gemiddelde score: 9,6
Het voelt veilig om te verzekeren, bedrijf doet wat ze zeggen.
S. (Sir) Schokkenbroek
| Gemiddelde score: 9,4
Op de persoonlijke situatie is de verzekering aangepast. Typisch maatwerk.
D Bakker
| Gemiddelde score: 9,2
Een verzekering die weinig interactie vergt, en eenmaal afgesloten meegaat. Weinig ervaring behalve afsluiten met Interpolis, dus lastig te beoordelen wat ze doen als er iets aan de hand is.
Gemiddelde score: 8,9
Ik ben zeer tevreden met Interpolis. Ze zijn duidelijk, hebben alles wat ik nodig heb om te verzekeren en zijn eerlijk over wat nodig is en wat niet.
D. Vrijhof
| Gemiddelde score: 8,9
Interpolis is zowel via de Rabobank als direct goed te benaderen. Zij hebben ons bij hun schadeverzekering goed en duidelijk geholpen. De levensverzekering loopt bij hen tezamen met onze hypotheek en hierover hebben we nog geen contact hoeven op te nemen.
K. Smit
| Gemiddelde score: 8,8
Wij zijn al jaren klant van Interpolis en bij het afsluiten van de hypotheek bij Rabobank was het voor ons logisch een bijbehorende levensverzekering te nemen bij Interpolis. We worden altijd goed geholpen, ze luisteren goed naar je, bij schade zijn... Lees verder » we heel goed geholpen. De informatie is duidelijk. Vriendelijk personeel et cetera. We zijn heel tevreden over Interpolis en zullen daar altijd blijven.
J.Versluis
| Gemiddelde score: 8,7
Als ik bel met een vraag of melding met Interpolis, wordt alles direct geregeld.
Gemiddelde score: 8,6
Fijne verzekeraar, duidelijk en komt afspraken na.
Gemiddelde score: 8,6
Het is prima geregeld allemaal. Wel wat omslachtig dat alles via de Rabobank loopt, en ik daar - behalve dan voor mijn Interpolis-verzekeringen - verder geen klant ben. Dat compliceert het inzicht enigszins.
A. van der Heijden
| Gemiddelde score: 8,5
Ik ben erg tevreden over de verzekeringen van Interpolis en de advisering daarover door de Rabobank.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 8,5
Duidelijke uitleg, goede prijs, alles verloopt snel, geen fouten.
Gemiddelde score: 8,4
Ik ben blij met Interpolis. Ze helpen je goed zodra je het nodig hebt en denken met je mee naar oplossingen op het moment dat jij in paniek bent. Zeer fijn en begripvol.
Gemiddelde score: 8,4
Interpolis is betrouwbaar, deskundig, transparant. Via tussenpersoon Rabobank en/of online te bereiken. Schadeafhandeling goed.
Gemiddelde score: 8,3
Interpolis communiceert helder. Precies genoeg en voor vragen kan je altijd terecht bij de tussenpersoon.
J.de Haan
| Gemiddelde score: 8,1
Ik heb 33 jaar bij dit bedrijf gewerkt. Heeft heldere producten en een goede alles-in-een polis. Goed en deskundig personeel en duidelijke website. Goede tussenpersoon in de Rabobank.
Gemiddelde score: 8,1
Geen klachten over verzekering.
Gemiddelde score: 8,1
Zeer gebruiksvriendelijke partij die goed meedenkt en erg behulpzaam is.
W. van Haren
| Gemiddelde score: 8,1
Deskundige begeleiding adviseur van de bank. Prettige bijkomstigheid is dat ze aan huis komen, in verband met ziekte ben ik beperkt in mijn mobiliteit.
Gemiddelde score: 8,0
Interpolis in samenwerking met Rabobank geeft mij vertrouwen. Ze staan voor je klaar en proberen je zo goed mogelijk te adviseren. Ik heb wel het idee dat vroeger de kennis en ervaring groter was en dat dit door reorganisaties is uitgehold.
Gemiddelde score: 8,0
De Interpolis is een goede verzekeringsmaatschappij die je goed helpt en adviseert en niet lastig doet. De premies zijn betaalbaar en daar krijg je ook wat voor.
F. Lute
| Gemiddelde score: 7,8
Duidelijk en overzichtelijk, voorwaarden zijn helder.
Gemiddelde score: 7,8
Ik ben zeer tevreden over Interpolis en de dienstverlening die ik in het verleden heb ervaren bij geleden schade. Over de tussenpersoon (Rabobank) ben ik op het moment niet zo te spreken. Ik heb in de afgelopen weken driemaal contact gehad over het... Lees verder » beëindigen van een aantal verzekeringen. Ondanks de beloftes heb ik hiervoor nog steeds geen opzegbrief thuis ontvangen. Het advies was overigens wel deskundig, maar afspraken worden niet nagekomen.
Gemiddelde score: 7,7
Ik ben tevreden over de verzekering en de manier waarop ik hierover word geïnformeerd. Duidelijk, zonder gedoe en moeilijke woorden. Ik heb geen reden om over te stappen.
Gemiddelde score: 7,7
Het afsluiten van een levensverzekering liep soepel en was eenvoudig zelf te regelen.
K. Bloemsma
| Gemiddelde score: 7,6
Ben al jaren bij Interpolis en bevalt mij prima. Gelukkig ben ik ze niet vaak nodig maar soms wel. Ook bij vragen krijg ik een prima antwoord en kan ik het eenvoudig regelen of aanpassen. Dus ik vind het een prima verzekering en niet duur.
Gemiddelde score: 7,5
Ik heb in de laatste jaren een paar keer contact gehad met Interpolis-medewerkers en ze waren allemaal erg vriendelijk, ook als ze "nee" moesten zeggen.
Gemiddelde score: 7,5
Goede bank met geduldig personeel.
Gemiddelde score: 7,5
Alles gaat via de Rabobank en dat bevalt uitstekend. Worden altijd goed en snel geholpen.
Gemiddelde score: 7,4
Interpolis is een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is. De medewerkers reageren snel op vragen en doen dit in begrijpelijk Nederlands, zonder ingewikkelde woorden te gebruiken. Voordeel is dat je voor verschillende contactvormen kunt kiezen. Het kan... Lees verder » telefonisch, maar je kunt ook gebruik maken van een chatfunctie, of via de e-mail.
Gemiddelde score: 7,4
Ik heb een redelijk tot goede indruk over Interpolis, maar zou veel liever direct contact willen hebben in plaats van via een tussenpersoon.
Toby the cat
| Gemiddelde score: 7,3
Mening is grotendeels gebaseerd op de contacten met onze bank.
Gemiddelde score: 7,3
Ik heb een aantal keren contact gehad met een adviseur van de Rabobank over mijn levensverzekeringen. Telkens was het een andere adviseur en daardoor soms een ander advies. De laatste keer vond ik het jammer dat ik zijn advies had opgevolgd. De... Lees verder » keren daarvoor heb ik dat niet ervaren. Vandaar dat ik niet alles tot volle tevredenheid heb ingevuld.
Gemiddelde score: 7,3
Weinig gevoel bij een verzekering. Nu betaal je premie en hoopt dat het leidt tot een uitkering indien de ellende zich voordoet.
Gemiddelde score: 7,2
Interpolis heeft ons bij schade goed geholpen dus ik neem aan dat de service bij de levensverzekeringen ook prima is. De screening voorafgaande aan het afsluiten van de verzekering kan zeker transparanter.
Gemiddelde score: 7,1
Door meerdere schades is door de verzekeraar gezegd dat er gemiddeld meer schades bij ons zijn dan gemiddeld. Hierbij zou bij een eventuele nieuwe schade binnen twaalf maand niet uitgekeerd kunnen worden. Dit geeft een vertrouwensbreukje.
M. Beskers
| Gemiddelde score: 7,0
Het afsluiten van een levensverzekering bij Interpolis gaat heel eenvoudig. Via de Rabobank is het online af te sluiten en kun je een pakket kiezen die aansluit bij je behoeften. Fijn is ook de stapelkorting om zo tegen een voordelige prijs meerdere verzekeringen af te sluiten.
Gemiddelde score: 7,0
Ben over het algemeen zeer tevreden over de geleverde diensten.
Velden
| Gemiddelde score: 6,9
Gelukkig hebben we niet zoveel te maken met Interpolis. Daarom gevoelsmatig punten gegeven.
Gemiddelde score: 6,7
We hebben in 1993 de levensverzekering afgesloten tezamen met de hypotheek. Dit loopt dus al 26 jaar met maandelijkse betaling van de premie en af en toe een overzicht. Nauwelijks tot geen contact met bank en verzekeraar.
Gemiddelde score: 6,4
Onduidelijkheid over welk deel van de premie spaarpremie is en welk deel verzekeringspremie is.
Gemiddelde score: 6,3
Vind het vervelend dat ik dat alleen via Rabobank kan afsluiten en daar verplicht een redelijk hoog bedrag voor moet betalen.
Gemiddelde score: 6,2
Op zich wel tevreden. Zou alleen wat actiever naar bestaande klanten kunnen zijn en transparanter.
K. van Maastricht
| Gemiddelde score: 6,1
Met Interpolis verder geen problemen met andere verzekeringen. Levensverzekering via de Rabobank ten behoeve van hypotheek redelijk onduidelijk voor mij. Dit heeft meer te maken met de hypotheekadviseur destijds.
Gemiddelde score: 5,8
Het inleggen in de verzekering is stopgezet. Ik wilde een eenmalig bedrag inleggen. Kreeg eerst te horen dat dit kon, toen niet, toen wel met 7,5% kosten en toen toch niet. Ik geloof het antwoord niet echt, maar met zulke kosten weet ik dat ik het... Lees verder » niet wil. Ik voel me daardoor wel benadeeld en het vertrouwen in verzekeraars is twee punten gedaald.
N.Bouman
| Gemiddelde score: 5,7
Interpolis heeft mijn verzekering op een gegeven moment over gedaan aan een andere maatschappij. Daar heb ik niet om gevraagd.
Gemiddelde score: 5,5
Het product van Interpolis was goed op het moment van afsluiten. Inmiddels vraag ik me af of het product nog goed bij mijn situatie past. Maar ik heb sterk het gevoel dat ik door Rabobank (mijn tussenpersoon) word afgewimpeld.
Gemiddelde score: 5,2
Verzekeringen en levensverzekeringen zijn werkelijk abracadabra voor mij. Ik ontvang ook nooit info of updates over mijn verzekering bij Interpolis. Geen idee waar ik aan toe ben.
B. Oosterloo
| Gemiddelde score: 4,7
Door goed overleg heb ik een beslissing genomen ten aanzien van mijn kooppolis.
Gemiddelde score: 4,7
We hebben een levensverzekering bij Interpolis, maar we horen/zien er niets iets van. Geen post, geen mail, geen telefoon, we mogen er alleen elke maand voor betalen.