Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Zo bieden wij verschillende schade- en levensverzekeringen aan via onze partner Rabobank.

https://www.interpolis.nl
2018
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,6 Gemiddeld rapportcijfer
7,7 Algemene tevredenheid
7,6 Klantgerichtheid
7,5 Deskundigheid
7,4 Duidelijkheid
7,6 Vertrouwen
7,9 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

Gemiddelde score: 10
Snel contact, luisteren goed, snelle afhandeling.
J.B.
| Gemiddelde score: 10
Ben steeds heel goed geholpen.
B.R. Verkuijl
| Gemiddelde score: 10
Ik meldde een schade aan onze auto die ik zelf veroorzaakt had. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en op al mijn vragen had de dame die mij te woord stond een vriendelijk en duidelijk antwoord. Het contact met het schadeherstelbedrijf werd... Lees verder » netjes geregeld, ik werd meteen doorgeschakeld. Inmiddels is alles keurig in orde gemaakt.
Gemiddelde score: 10
Eerlijke verzekeraar die haar afspraken netjes nakomt.
Gemiddelde score: 9,8
Altijd direct bereikbaar. Alle antwoorden to the point. Snelle afhandeling van schade/vragen.
Tom. H
| Gemiddelde score: 9,8
Interpolis maakt waar wat het belooft. Een verzekeraar die zich niet verschuilt achter moeilijke woorden.
Erica van de Westelaken
| Gemiddelde score: 9,8
Ik heb altijd het gevoel dat er geluisterd wordt en human gereageerd wordt. Ze proberen praktisch mee te denken naar de beste oplossing.
C. van Dijk
| Gemiddelde score: 9,7
Ben zeer tevreden over Interpolis. Is een betrouwbare verzekeraar. Doet ook niet moeilijk over te betalen schades.
P. van Wissen
| Gemiddelde score: 9,6
Bij het melden van de schade kreeg ik het gevoel dat de medewerker zeer oprecht was. Tevens werd ik zeer snel en deskundig geholpen, ik werd niet als een "nummer" behandeld.
Th. Bruekers
| Gemiddelde score: 9,6
Schades dienen rechtstreeks bij Interpolis gemeld. Niets dan lof voor de wijze waarop ze dit doen. Snel, gemakkelijk en heel betrouwbaar! Een dikke vette 10! Als het contact via de bank verloopt, mis ik vaak inlevingsvermogen, deskundigheid en vakkennis!
Meer lezen »
Gemiddelde score: 9,6
Een schademelding doe ik altijd telefonisch bij Interpolis. Ik hoef nooit lang te wachten en vriendelijk te woord gestaan. Ik krijg voldoende gelegenheid om mijn verhaal te doen, er worden duidelijke vragen gesteld zodat ik nadere uitleg kan geven en de schade wordt per omgaande afgehandeld.
H.J.van der Molen
| Gemiddelde score: 9,5
Wij zijn zeer tevreden met het gemak van bereikbaarheid van de verzekeraar en hoe deze vragen/schades afhandelde.
E. Goudswaard
| Gemiddelde score: 9,5
Interpolis is een betrouwbare verzekeraar, je kunt ervan op aan als je ze onverhoopt nodig hebt. We zijn al jaren klant en zullen nog jaren klant blijven als ze zo blijven functioneren als ze nu doen. Chapeau!
E.Collart
| Gemiddelde score: 9,4
In de tientallen jaren dat ik bij Interpolis verzekerd ben, heb ik een flink aantal schades gehad. Ik heb nog nooit enig probleem gehad bij de afwikkeling daarvan.
J. Doppen
| Gemiddelde score: 9,3
Interpolismedewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Hebben een luisterend oor en tonen begrip voor de situatie waarin je als klant fungeert. Ook zijn medewerkers deskundig en weten meestal een antwoord op gestelde vragen.
Gemiddelde score: 9,2
Ik ben fan van Interpolis. Ze zijn helder, duidelijk en vooral ook snel. Geen gedoe met faxen, foto's et cetera. Vaak is een oplossing binnen enkele dagen gegeven en dat is fijn. Laatst voor een autoverzekering gekeken, maar deze is in vergelijking... Lees verder » met andere verzekeraars erg prijzig. Dus uiteindelijk hiervoor een andere verzekering gekozen.
Wendy O.
| Gemiddelde score: 9,0
Zeer vriendelijk en deskundig geantwoord. Er wordt uitgegaan van vertrouwen waardoor alles erg snel geregeld is.
GH Brinkman
| Gemiddelde score: 9,0
Direct contact met een medewerker van Interpolis, ze komen hun beloftes na en hebben vertrouwen in hun klanten. Ik moet wel de foto's bewaren, maar ik heb nog nooit een rekening op hoeven sturen. Rekeningen wel een week of vier bewaren en terecht,... Lees verder » ze moeten wel uit kunnen gaan van de eerlijkheid van de klant. Dat vertrouwen geven ze voor de 100%.
Jeroen 076
| Gemiddelde score: 8,9
Interpolis is letterlijk glashelder. Duidelijke begrijpelijke communicatie. En niet alleen achter de regeltjes verschuilen, maar meedenken hoe iets (goed) opgelost kan worden. Aanrader wat mij betreft.
G. Captein
| Gemiddelde score: 8,7
Ik ben zeer tevreden met Interpolis als schadeverzekeraar. Als er vragen zijn, kan ik bij ze terecht en ze geven me goed advies. Twee schades uit het verleden werden afgehandeld zonder problemen.
Gemiddelde score: 8,6
Goed bereikbaar, luisteren naar je probleem en komen met gerichte oplossingen die zij voor je regelen verder.
Gemiddelde score: 8,6
De verzekering is helder uitgelegd en ik heb een goede ervaring met een schadeclaim in het verleden.
Gemiddelde score: 8,5
Betrouwbare maatschappij, klantvriendelijk.
Erik Werson
| Gemiddelde score: 8,5
Ik ben door de Rabobank uitermate correct en goed geholpen bij het afsluiten en oversluiten van mijn autoverzekering bij Interpolis. Zeer klantvriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Ik heb mij echt gewaardeerd gevoeld als klant.
Gemiddelde score: 8,4
Ik heb in de afgelopen jaren hoegenaamd geen contacten gehad met Interpolis. Ik heb wel eens een autoschade gehad welke tot mijn volle tevredenheid door Interpolis is afgewikkeld. Over de inhoud van mijn pakket is nog nooit na het afsluiten hiervan... Lees verder » contact geweest. Vandaar dat ik op bijna alle vragen 'niet van toepassing' heb ingevuld.
Gemiddelde score: 8,4
Duidelijk, helder, goed, compleet.
M.Peeters
| Gemiddelde score: 8,3
Ik ben heel tevreden over de behulpzaamheid en duidelijkheid.
Willem
| Gemiddelde score: 8,3
De contacten met de verzekeraar zijn telefonisch. Er wordt goed geluisterd naar mijn opmerkingen en waar nodig snel en adequaat gereageerd.
Gemiddelde score: 8,2
Interpolis is duidelijk, eerlijk, snel en het personeel is heel beleefd en leeft met me mee.
Gemiddelde score: 8,2
'Interpolis glashelder' is zeker van toepassing op deze verzekeraar.
H.Meijerink
| Gemiddelde score: 8,1
Goed bereikbaar, kennis van zaken, vriendelijk.
KJ Bos
| Gemiddelde score: 8,1
Ik vind Interpolis geen goedkope verzekering, maar wel heel volledig in zijn aanbod. Tot nu toe worden alle schades zonder gedoe vergoed. Ook straalt Interpolis veel vertrouwen uit naar de klant. Wat ik vooral heel prettig vind, is de... Lees verder » vriendelijkheid waarmee er contact is met de medewerkers van Interpolis.
Gemiddelde score: 8,1
Betrouwbaar.
Gemiddelde score: 8,1
De schades die wij in het verleden gehad hebben, zijn prima opgelost. Na telefonisch contact kregen wij een schadenummer. We hebben nooit problemen gehad. Aardig, vlot, deskundig.
Gemiddelde score: 8,1
Goede verzekering met een breed pakket, klantvriendelijk, goede service.
E.A. Meijerink
| Gemiddelde score: 8,0
Betrouwbaar en deskundig.
G. van de Klok
| Gemiddelde score: 8,0
De verzekeringen zijn naar mijn mening goed. Alleen de kosten die de Rabobank hierbij in rekening brengt, zijn voor dit jaar met maar liefst 30 euro omhoog gegaan, terwijl ik dit afgelopen verzekeringsjaar geen gebruik heb gemaakt van hun diensten. Dit vind ik diefstal.
Gemiddelde score: 8,0
Interpolis: glashelder!
JWM. Jacobs
| Gemiddelde score: 7,9
Gelukkig hebben wij de schadeverzekering niet of niet vaak nodig. Maar als we die nodig hadden, werden we goed en correct geholpen.
Lex van Oorspronk
| Gemiddelde score: 7,9
De afhandeling van een schade gaat bij Interpolis snel en efficiënt. Geen regeltjes en bureaucratie, maar snel helpen. Daar ben ik dik tevreden over.
Gemiddelde score: 7,9
Interpolis is plezierig in contacten en duidelijk over wat er gebeurt.
Gemiddelde score: 7,9
Interpolis is een prima verzekeraar, zou rechtstreeks moeten kunnen. Nu betaal je nog een groot deel aan de Rabobank die niets daarvoor doen. Jammer. Verzekeraar is prima en een eventuele schade wordt correct en snel afgehandeld.
Gemiddelde score: 7,9
Prima meegedacht met onze situatie.
Gemiddelde score: 7,8
Ik heb het contact als erg positief ervaren maar voordat je het juiste nummer hebt, is het wel even zoeken. Het is niet duidelijk aangegeven op de site van Interpolis, maar ook niet op de site van Rabobank.
C. Boonman
| Gemiddelde score: 7,8
Interpolis is duidelijk, zowel schriftelijk als telefonisch. Schade wordt correct verwerkt van a tot z.
Gemiddelde score: 7,8
Verzekeraar waar de communicatie vlot en 'kraakhelder' mee verloopt.
Gemiddelde score: 7,7
Helaas wordt de schade maar gedeeltelijk vergoed omdat het al langere tijd in huis is.
Gemiddelde score: 7,7
Na schademelding vriendelijk te woord gestaan en stap voor stap de schademelding door kunnen geven (was nieuw voor mij).
Gemiddelde score: 7,7
De telefonische bereikbaarheid van Interpolis mag verbeterd worden. Alles tegenwoordig op de computer gericht.
L. Overbeeke
| Gemiddelde score: 7,7
Kan hier moeilijk over oordelen, omdat wij de afgelopen jaren geen schade hebben gehad.
C.Brouwer
| Gemiddelde score: 7,5
Ik ben ooit begonnen bij Sterpolis en dat is later Interpolis geworden. Ben over Interpolis zeer tevreden. Wat ik echter uitermate vervelend vind, is de verplichte tussenkomst van de Rabobank waar ik verder geen enkele relatie mee heb en die ook... Lees verder » niet heel erg kundig zijn. Omdat ik tijdelijk op een verblijfadres zit (vakantiepark) word ik dan ook opeens naar een andere vestiging overgehuisd, wat ik zeer onplezierig vind. En als ik dan inhoudelijke vragen stel over de premiewijziging, kunnen ze daar geen antwoord op geven. Ik denk er nu dus ook over om van verzekering te gaan veranderen na mijn verhuizing.
Gemiddelde score: 7,4
Makkelijk, toegankelijk. Bij schade wordt alles snel afgehandeld, ook de financiële kant.
Gemiddelde score: 7,4
-
Gemiddelde score: 7,3
Fijne verzekering waarbij je serieus wordt genomen en gewaardeerd wordt.
Een pensionado
| Gemiddelde score: 7,3
Ik ben tevreden.
Gemiddelde score: 7,3
Door het rechtstreekse contact wordt snel duidelijk wat en hoe een en ander geregeld kan en moet worden. Door alles bij dezelfde verzekeraar onder te brengen, krijg ik niet alleen een leuke korting, maar heb ik ook een vast telefoonnummer voor alle vragen over schade, van welke aard dan ook.
Gemiddelde score: 7,2
Onze ervaring met Interpolis is positief. Boven verwachting werd onze klacht in behandeling genomen en afgehandeld.
Gemiddelde score: 7,2
Nette afhandeling en uitleg bij schade. Je betaalt naar mijn mening veel voor de bank als tussenpersoon.
Gemiddelde score: 7,2
Goede verzekering, niet moeilijk, alles begrijpelijk. Bij vragen even kort telefonisch contact, je wordt netjes te woord gestaan en direct geholpen!
Gemiddelde score: 7,1
Interpolis gekozen om de duidelijkheid van polissen, korting bij afname meerder polissen, veel digitaal te regelen, schade, wijzingen doorvoeren.
P. Hamer
| Gemiddelde score: 7,1
Redelijk tevreden.
W.Douma
| Gemiddelde score: 7,0
Interpolis heb ik al meer dan twintig jaar en ben er zeer tevreden over.
C.Bakema
| Gemiddelde score: 7,0
De schade die ik had, werd niet gedekt.
R. Schoonwater
| Gemiddelde score: 7,0
Ik ben eigenlijk tevreden over Interpolis. Die ene keer dat ik schade had, werd het snel en adequaat opgelost. Ze zijn concurrerend in hun prijs-kwaliteitverhouding. Ik stap nu wel over, maar dat komt omdat de verzekering gekoppeld is aan de Rabobank. Ik stap over naar ASN.
j. Betten
| Gemiddelde score: 7,0
Heb in het verleden schade gehad en is toen naar volle tevredenheid opgelost zonder moeilijk te doen.
C.Hoff
| Gemiddelde score: 7,0
Via internetbankieren werd mij de optie gegeven een levensverzekering te wijzigen voor mij en mijn partner. Er werd te weinig duidelijkheid gegeven over kosten en achteraf is er veel verrekend wat meer onduidelijkheid opleverde. Verder bleek na... Lees verder » wijziging alleen mijn partner een aanpassing te hebben gekregen, mijn polis is niet gewijzigd en dit kon ook niet meer via Rabobank.
R. Wolven
| Gemiddelde score: 6,9
Duidelijke voorwaarden, niet de goedkoopste maar wel een zeer goede middenklasser.
Hartman
| Gemiddelde score: 6,8
Makkelijk afsluiten, overzichtelijk. Ik heb nooit gebruik hoeven maken van de verzekering.
P. Vos
| Gemiddelde score: 6,7
Verzekeringen blijft een lastig verhaal, dekking is meestal oké‚ uitzonderingen moeilijk te regelen.
J. Aarsen
| Gemiddelde score: 6,6
Ik had een schade en ben eerlijk en open hierin. De schade is ontstaan doordat bij de achterdeur mijn bril kapot valt. Hierdoor was de schade niet verzekerd. Ik ben altijd van mening geweest dat de tuin bij de inboedel hoort. Had ik gezegd dat de... Lees verder » bril in bijvoorbeeld de badkamer was gevallen, was deze wel verzekerd. Ik vind een duidelijk verschil tussen op straat en mijn eigen achtertuin. Daar is de verzekering niet helder in.
Gemiddelde score: 6,4
Na het afsluiten van mijn hypotheek wilde ik ook direct mijn verzekeringen goed regelen. Dat werd makkelijk, goed en snel geregeld door de adviseur van de bank. Informatie was duidelijk.
klaas van der Eems
| Gemiddelde score: 6,3
Alle verzekeringen bij Interpolis wel oké, behalve bootverzekeringen, die moeten op een speciale manier afgesloten worden en dit is zeer negatief voor Interpolis. Als het de volgende keer weer zo moeizaam gaat dan trek ik al mijn verzekeringen weg bij Interpolis.
Gemiddelde score: 5,9
Snel, vriendelijk en deskundig. Werd keurig en volgens afspraak afgehandeld.
Y.Jacobs
| Gemiddelde score: 5,6
Ze zijn een beetje omslachtig over uitleg, maar dat is volgens mij bij veel van dit soort zaken. Verder is Interpolis gemiddeld in hun score naar mijn idee. Het ligt er ook aan door wie je te woord wordt gestaan, niet iedereen is hetzelfde.
Gemiddelde score: 4,8
Ik heb in het algemeen geen goed gevoel over verzekeringen. In mijn ogen is het een paraplu voor goed weer (en dan heb ik dus geen paraplu nodig). Als ik wel eens een keer schade heb (wat bijna nooit het geval is), val ik altijd buiten de boot.... Lees verder » Daarnaast vind ik het niet fijn dat je voor het afsluiten van een nieuwe verzekering in de buurt bij de bank terecht kan maar als er een schade is, moet je dat met het hoofdkantoor van Interpolis regelen en niet bij de bank in de buurt.
P. Latten
| Gemiddelde score: 4,6
Verschillende verzekeringen afgesloten, dan heb je schade en de uitkomst is nihil. Zeer frustrerend om dan te horen dat naar mijn gevoel al vijftig jaar is betaald voor iets wat uiteindelijk niets opbrengt. Slecht geadviseerd.
J. Jansen
| Gemiddelde score: 3,8
Zoals zo vaak is het zien welke schade wel gedekt is en welke niet erg onduidelijk. Servicegerichtheid is goed. Laatst had ik een aantal jaar een te hoge premie betaald voor mijn rechtsbijstandverzekering en dat kostte veel moeite om die onterecht... Lees verder » betaalde premie terug te krijgen. Dat was erg teleurstellend.