Klaverblad Verzekeringen biedt al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen. Particulieren, zzp’ers en mkb-ondernemers kunnen bij Klaverblad terecht voor een groot aantal schade- en levensverzekeringen. Stuk voor stuk degelijke producten waar de klant écht iets aan heeft en die niet onnodig ingewikkeld zijn. Bij het ontwikkelen van de verzekeringen staat het belang van de klant voorop.

Naast gewoon goede verzekeringen wil Klaverblad ongewoon goede service bieden. Een goede bereikbaarheid en persoonlijk contact vormen daarvoor de basis. Bij Klaverblad geen keuzemenu’s, maar direct een deskundige medewerker aan de lijn.

Als coöperatie draagt Klaverblad graag bij aan een prettige samenleving, bijvoorbeeld door sponsoring van lokale verenigingen, aandacht voor een beter milieu en door verantwoord te beleggen.

https://www.klaverblad.nl
2018
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,5 Gemiddeld rapportcijfer
7,6 Algemene tevredenheid
7,5 Klantgerichtheid
7,6 Deskundigheid
7,4 Duidelijkheid
7,4 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is

Reactie van de verzekeraar

We zijn trots op de mooie scores die we voor zowel de branche Schade als de branche Leven hebben behaald.
Wij staan voor uitstekende dienstverlening. Daarom zijn we blij dat we in de reacties van onze klanten die als respondent aan dit onderzoek hebben meegewerkt, terugzien dat onze persoonlijke aandacht voor de klant, onze deskundigheid, duidelijkheid en snelheid worden gewaardeerd.
Om mooie scores te blijven halen, helpen de kritische opmerkingen van onze respondenten ons om te zien wat beter kan en blijven we natuurlijk de volle aandacht geven aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

A. Werker
| Gemiddelde score: 10
Het is een partij zonder poeha, lekker makkelijk en eenvoudig en snel. Polissen en communicatie zijn ook simpel/gemakkelijk.
H. Blom
| Gemiddelde score: 9,8
Ik beveel iedereen Klaverblad Verzekering aan. Het is een goede verzekering, heeft makkelijke en begrijpelijke taal die iedereen begrijpt, heeft niks te verbergen in de kleine letters. Staat direct voor je klaar als je ze nodig hebt. Kortom, een zeer goede verzekering.
H.P. Korsmit
| Gemiddelde score: 9,2
Mijn tussenpersoon staat altijd paraat en neemt ook zelf initiatief!
Gemiddelde score: 9,0
Mijn financieel adviseur kan ik gewoon volledig vertrouwen.
Gemiddelde score: 8,9
Via onze adviseur/assurantiekantoor is alles heel duidelijk. Klaverblad is aantrekkelijk om een verzekering bij te hebben: ze zijn betaalbaar en dankzij de adviseur is bij ons alles goed en duidelijk voor ons. Vooral als je er niet zo heel veel... Lees verder » verstand van hebt, is een adviseur aan te raden om alles duidelijk te krijgen en precies te weten wat er wel en niet verzekerd is.
P. Traas
| Gemiddelde score: 8,8
Gewoon goed.
A. Ruitinga-Ververda
| Gemiddelde score: 8,8
Wij zijn al meer dan vijf jaar verzekerd via Klaverblad en zeer tevreden. Aanpassingen worden meteen verwerkt, een telefoontje of mail is voldoende. Ook weet de adviseur precies wat we nodig hebben als er iets in onze situatie verandert.... Lees verder » Schademeldingen worden altijd netjes en naar tevredenheid afgehandeld. En bij vragen is men altijd bereikbaar. Daarnaast betaal je niet veel voor een goede verzekering.
p.s.blom
| Gemiddelde score: 8,8
Heldere producten. Direct/snel de goede persoon aan de lijn of aan de e-mail.
Gemiddelde score: 8,6
Gewoon goede verzekering, duidelijk, geen poespas.
a.z
| Gemiddelde score: 8,5
Ben erg tevreden met de verzekeringen bij Klaverblad. En via mijn tussenpersoon word ik altijd snel en goed en duidelijk geholpen.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 8,4
Goede verzekering met deskundig personeel. Dat als je een vraag hebt, duidelijk antwoord krijgt.
Gemiddelde score: 8,4
Overzichtelijke verzekering. Goede afhandeling, ook als je de verzekering stopt.
A. Smit
| Gemiddelde score: 8,3
Na het afsluiten van de verzekering geen contact meer nodig geweest, maar vooral vooraf was de informatie erg duidelijk en overzichtelijk. Veel beter dan een concurrerende partij. Ook de prijzen waren erg goed en toch was de dekking gelijk.
Gemiddelde score: 8,2
Ik ben in algemene zin erg tevreden over Klaverblad. Ze bieden duidelijke verzekeringen aan en de prijs is aantrekkelijk.
Gemiddelde score: 8,1
Goede informatie, duidelijk.
Gemiddelde score: 8,0
Ik ben erg tevreden.
Gerard Elferink
| Gemiddelde score: 8,0
Klaverblad is een verzekeringsmaatschappij die ik gevoelsmatig als prima ervaar. Een verzekeraar zonder poespas.
Gemiddelde score: 8,0
Helder en duidelijk. Ik heb een uitvaartverzekering en die is makkelijk te begrijpen. De tussenpersoon is betrouwbaar en makkelijk te bereiken als ik vragen heb.
E.Bouman
| Gemiddelde score: 7,9
Ik heb geen levensverzekering, maar wel schadeverzekeringen bij Klaverblad. In verband met schade heb ik contact gehad met de maatschappij. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werden mij adviezen gegeven. Ook de schade werd naar tevredenheid afgehandeld.
H M deBruijn
| Gemiddelde score: 7,9
Schade wordt prima afgehandeld, geen gezeur, duidelijk.
Gemiddelde score: 7,9
Het is een fijn bedrijf dat weet wat de klant wilt. Het zou alleen fijn zijn als sommige dingen in gewoon Nederlands zouden worden gezet.
Gemiddelde score: 7,8
Ik heb geen contact gehad met Klaverblad en heb de verzekering omdat dat moest vanwege de hypotheek.
M Schaart
| Gemiddelde score: 7,8
Klaverblad is duidelijk zonder moeilijke kleine regels.
Gemiddelde score: 7,7
Over de verzekering welke ik heb lopen, ben ik tevreden.
R. Rietbergen
| Gemiddelde score: 7,7
Op zich is het duidelijk als je er even voor gaat zitten. Het zou fijn zijn als alle persoonlijke zaken overzichtelijk op internet terug te vinden zijn via een inlog op internet of via inlog in een app.
Gemiddelde score: 7,7
Snel en deskundig geregeld.
Gemiddelde score: 7,7
Vertrouwde uitstraling.
Marinus van Kerkhof
| Gemiddelde score: 7,7
Wij hebben gelukkig heel weinig contact tot nu toe.
Gemiddelde score: 7,6
Goede verzekeraar. Duurt geen dagen voordat je bericht krijgt. Makkelijke uitleg. Goed te begrijpen. En niet te duur.
Gemiddelde score: 7,6
Nadat er een kleine aanpassing moest komen, was dit heel snel via de mail geregeld. De benodigde papieren voor handtekening waren heel snel binnen en binnen een paar dagen kregen we de nieuwe polis al doorgestuurd.
M. Bruins
| Gemiddelde score: 7,6
Klaverblad is recht voor zijn raap zonder poespas, maar wel goed verzekerd tegen nette prijzen.
Gemiddelde score: 7,5
De lagere scores slaan niet op de mate van tevredenheid, maar zijn lager omdat ik dit niet kan beoordelen. Is nog niet van toepassing geweest.
Gemiddelde score: 7,5
Klaverblad komt betrouwbaar over in reclames et cetera. Geen contact gehad, alles lijkt gewoon goed zonder poespas!
Gemiddelde score: 7,4
Verzekeraars geven telkens weer aan dat zij meer geven om hun eigen gewin in plaats van klanten schadeloos te stellen. Ook het hele gedoe rond autoverzekeringen (verzekeraars houden kunstmatig de premie laag) wekt geen vertrouwen. Ik heb bij... Lees verder » Klaverblad nog geen negatieve ervaringen gehad met betrekking tot de levensverzekering en gezien de aard van die verzekering verwacht ik die ook nooit te krijgen, of ik moet post mortem ineens geweldige dingen kunnen.
Gemiddelde score: 7,4
No-nonsens risicoverzekering tegen betaalbare prijs.
Gemiddelde score: 7,4
Simpel, helder.
Gemiddelde score: 7,4
Ik vertrouw mijn adviseur, dus ga op zijn oordeel af. Hij geeft aan dat Klaverblad de beste keuze voor mij is, dan ga ik daar ook van uit. Het liefst had ik geen verzekering, maar helaas is er niet aan te ontkomen.
Gemiddelde score: 7,3
Ik heb nog nooit contact gehad/nodig gehad met een medewerker van Klaverblad.
D. Luttik
| Gemiddelde score: 7,2
Mijn beoordeling is gericht op mijn assurantiekantoor en niet direct op Klaverblad. Bij Klaverblad heb ik verschillende verzekeringen met wisselende ervaringen. Qua schadeverzekeringen heb ik goede ervaringen, maar met rechtsbijstand daarentegen... Lees verder » weer slechte waardoor ik die verzekering ook heb opgezegd. Levensverzekering kan ik niet beoordelen, niet aan de orde geweest.
Gemiddelde score: 7,1
Klaverblad is zonder poespas, betaalbaar en een duidelijke communicatie, een aanrader dus.
Gemiddelde score: 7,1
We zijn erg tevreden over Klaverblad en de gang van zaken die hierbij hoort.
H.G. Roosendaal
| Gemiddelde score: 7,0
Ik vind Klaverblad Verzekeringen goed. Niets geen gedoe en de bedragen worden maandelijks keurig afgeschreven. Ik word regelmatig op de hoogte gehouden en ieder jaar komt er een nieuwe polis.
M.Heikamp
| Gemiddelde score: 7,0
Ik heb de verzekering alleen afgesloten en verder is er nooit contact meer over geweest.
Gemiddelde score: 7,0
Toen ik hem afsloot, was het een goede verzekering. Nu tien jaar later is hij ingehaald en heb ik dezelfde dekking voor lagere kosten elders kunnen krijgen.
Gemiddelde score: 7,0
Ik ben verzekerd, betaal mijn premie en heb er verder geen omkijken naar. Dit vind ik fijn.
Gemiddelde score: 7,0
Het betreft een begrafenisverzekering hetgeen een redelijk helder product is.
Gemiddelde score: 6,9
Geen klachten en/of problemen met Klaverblad tot nu toe.
Gemiddelde score: 6,8
Klaverblad stuurt overzichtelijke post en enkel als het nodig is. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen.
Gemiddelde score: 6,8
Open benaderbaar en inzichtelijk.
Gemiddelde score: 6,8
Het gevoel dat verzekeraars altijd wel een uitweg weten te vinden in de kleine lettertjes wordt niet weggenomen door mooie reclamespotjes. De indruk blijft bestaan dat verzekeraars vooral hun eigen zakken willen vullen in plaats van mensen met... Lees verder » problemen daadwerkelijk te helpen. Dit zal waarschijnlijk bij Klaverblad niet anders zijn, al heb ik hier (nog) geen ervaring mee.
Gemiddelde score: 6,6
Klaverblad lijkt mij een goede verzekeraar.
Gemiddelde score: 6,6
Het juiste advies is van groot belang. Dus bijvoorbeeld een levensverzekering voor een beperkte tijd.
Gemiddelde score: 6,3
Ik vind over het algemeen de voorwaarden bij verzekeringen summier. Voor de uitvaartverzekering die wij hebben, moest ik iets weten. Dat kon ik niet vinden maar telefonisch konden ze het me zo uitleggen.
Gemiddelde score: 6,1
Ik vraag me af of ik goed genoeg ben verzekerd. Ik weet het niet zeker. Ik heb het idee dat ik anders beter voor mijn geld krijg.
Anne Bechthum
| Gemiddelde score: 5,9
Ik heb geen fijne ervaring met deze verzekeringsmaatschappij, maar ik spreek voor mijzelf. Als u mij vraagt zou u mij deze verzekeringsmaatschappij aanbevelen, dan is het antwoord op die vraag nee.
Gemiddelde score: 5,9
Prima verzekering. Heb tot nu toe nooit echt contact met ze gehad, omdat het niet nodig was/is. Hier kan ik dan ook niet echt een oordeel over geven.
Gemiddelde score: 5,4
Ik heb daar geen oordeel over, want ik heb er geen gebruik van gemaakt! Het is een levensverzekering. In zijn algemeenheid weet ik dat het maar de vraag is wat en hoe wordt uitgekeerd op het moment dat het er werkelijk op aan komt. Ik heb geen... Lees verder » contact, behalve de afschrijvingen van mijn rekening. Eigenlijk is dat heel raar. Het zou netjes zijn na twintig jaar eens concreet te hebben wat er hoe wordt uitgekeerd.
A. Blaak
| Gemiddelde score: 5,4
Eerst een financieel adviseur die nooit te bereiken was. Nu een nieuwe maar nog geen contact mee gehad. Heb al jaren een polis lopen. Wilde onlangs nog twee kinderen toevoegen, maar dat kon niet meer. Niet heel flexibel en klantvriendelijk dus. Geen... Lees verder » advies hoe nu te handelen. Je wordt aan je lot overgelaten en moet het zelf maar uitzoeken, ondanks dat ze flinke premies vangen.