Klaverblad Verzekeringen biedt al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen. Particulieren, zzp’ers en mkb-ondernemers kunnen bij Klaverblad terecht voor een groot aantal schade- en levensverzekeringen. Stuk voor stuk degelijke producten waar de klant écht iets aan heeft en die niet onnodig ingewikkeld zijn. Bij het ontwikkelen van de verzekeringen staat het belang van de klant voorop.

Naast gewoon goede verzekeringen wil Klaverblad ongewoon goede service bieden. Een goede bereikbaarheid en persoonlijk contact vormen daarvoor de basis. Bij Klaverblad geen keuzemenu’s, maar direct een deskundige medewerker aan de lijn.

Als coöperatie draagt Klaverblad graag bij aan een prettige samenleving, bijvoorbeeld door sponsoring van lokale verenigingen, aandacht voor een beter milieu en door verantwoord te beleggen.

https://www.klaverblad.nl
2019
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,6 Gemiddeld rapportcijfer
7,6 Algemene tevredenheid
7,6 Klantgerichtheid
7,6 Deskundigheid
7,5 Duidelijkheid
7,4 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is

Reactie van de verzekeraar

‘Gewoon goede producten en een ongewoon goede service’, daar werken we elke dag aan. We zijn daarom heel blij met en trots op onze mooie scores. Onze klanten zijn vooral tevreden over de nette en persoonlijke service, duidelijke uitleg, over onze no-nonsensementaliteit en producten. ‘Klaverblad doet wat er gezegd wordt’ was bijvoorbeeld het oordeel van een klant. Dat horen we graag, want dat is precies de bedoeling. We blijven natuurlijk werken aan nog mooiere scores volgend jaar!

Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

Gemiddelde score: 9,7
Prima service, duidelijke taal. Tevreden.
Gemiddelde score: 9,6
Prima verzekering voor het doel waar wij hem voor hebben afgesloten.
M.Schraven.
| Gemiddelde score: 9,6
Zeer tevreden over Klaverblad, heeft mij nog nooit teleurgesteld.
Geerts
| Gemiddelde score: 9,4
Klaverblad Verzekeringen is een grote maatschappij waardoor ik het idee heb dat het een (financieel) stabiel instituut is. De documentatie die ik ontvangen heb, is helder, leesbaar en begrijpelijk en de voorwaarden zijn duidelijk. Klaverblad... Lees verder » Verzekeringen geeft mij een veilig gevoel dat ik goed gedekt ben en dat er geen vreemde of rare ontwikkelingen zullen komen als faillissement.
W. Sijben
| Gemiddelde score: 9,2
Ik heb hele goede ervaringen met de tussenpersoon en ook met Klaverblad.
R.Quartel
| Gemiddelde score: 9,1
Duidelijke en goede polisvoorwaarden.
kh idsardi
| Gemiddelde score: 9,0
Zeer goeie verzekering, maar zou op een aantal vlakken nog wel kunnen verbeteren. Zeker een verzekeraar waar ik graag bij ben.
Gemiddelde score: 8,9
Het is een duidelijke verzekeraar met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Gemiddelde score: 8,9
Eén telefoontje na waterschade en alles werd meteen geregeld en in werking gezet om het op te lossen.
Gemiddelde score: 8,8
Als er wat aan de hand is en als ik dan contact opneem met Klaverblad, dan handelen zij dit heel goed af en in een niet al te lange tijd.
Meer lezen »
D. Waterval
| Gemiddelde score: 8,7
Alles loopt via een financieel adviseur waar wij heel veel vertrouwen in hebben.
A.S. Budding
| Gemiddelde score: 8,7
Prima verzekeraar. Geen op- of aanmerkingen.
Gemiddelde score: 8,6
Met huis kopen alleen een overlijdensrisicoverzekering afgesloten via de makelaar/adviseur. Die heeft alles prima uitgelegd en goed geregeld.
E.Wessels
| Gemiddelde score: 8,5
Altijd correct en netjes benaderd. Wij hebben geen nare ervaringen bij Klaverblad. Als dit zo blijft en geen extreme verhogingen zullen wij klant blijven.
J.A.Lankreijer
| Gemiddelde score: 8,5
Ik heb een begrafenispolis die premievrij is.
Gemiddelde score: 8,5
Prima verzekering, betrouwbaar, helder, makkelijk te begrijpen.
Gemiddelde score: 8,4
Klaverblad komt over als een solide, betaalbare, complete en betrouwbare verzekering.
Gemiddelde score: 8,4
Deze verzekering is een simpele verzekering en heeft niet veel onderhoud nodig.
m.kerkhofs
| Gemiddelde score: 8,3
Gelukkig nog niets mee te maken gehad, kan dus eigenlijk moeilijk oordeel vormen.
Willem Hendriks
| Gemiddelde score: 8,3
Ik heb een chronische ziekte, bij het afsluiten van een levensverzekering moest ik hierdoor een hogere premie betalen. Ik heb onderbouwing van de berekening gevraagd en Klaverblad heeft dit naar tevredenheid beantwoord. Hoe de afhandeling gaat mocht... Lees verder » ik overlijden dat weet ik niet, ik ben nog nooit dood gegaan.
Gemiddelde score: 8,2
Prima heldere verzekeringsmaatschappij. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Vonk
| Gemiddelde score: 8,2
Mijn adviseur heeft me een duidelijk beeld geschetst van mijn toen lopende verzekering en me vervolgens ondergebracht bij Klaverblad. Snel, duidelijk en adequaat.
Gemiddelde score: 8,2
Klaverblad staat goed aangeschreven. Ik ga op het oordeel van financiële adviseur af. Dat hij een goede prijs/kwaliteit heeft gezocht.
Gemiddelde score: 8,2
De verzekering was snel geregeld en kost niet veel. En dat met een goede dekking.
M.D. van Kesteren
| Gemiddelde score: 8,1
Onze ervaringen met Klaverblad gaan voornamelijk via onze financieel adviseur. Hij heeft ons duidelijke vergelijkingen gegeven met andere verzekeraars en ons een keuze gegeven.
B. de Boer
| Gemiddelde score: 8,0
Klaverblad biedt duidelijke producten tegen een redelijke premie. Wij hebben de uitvaartverzekeringen hier ondergebracht en zijn uiterst tevreden over de rendementen tot op heden.
Gemiddelde score: 8,0
De verzekering is al heel lang geleden afgesloten, dus de vragen zijn niet echt goed te beantwoorden. Heb bijvoorbeeld nog nooit contact gehad over de verzekering na het afsluiten en er is toen voor Klaverblad gekozen op aanraden van de... Lees verder » tussenpersoon. Heb de polis nooit nodig gehad, dus kan ik eigenlijk de vragen niet realistisch beantwoorden voor wat betreft de openheid en dergelijke.
Gemiddelde score: 8,0
Ik werd goed en duidelijk geholpen.
Gemiddelde score: 8,0
Ik ben verzekerd, maar ik heb verder geen contact.
Gemiddelde score: 8,0
Duidelijke informatie betreffende de polis. Jaarlijkse update over de stand van zaken.
N Schoffelen van der Kruk
| Gemiddelde score: 8,0
Klaverblad is een goede verzekeringsmaatschappij. Helpt waarbij nodig en geeft duidelijke informatie over de verzekeringen.
Gemiddelde score: 7,9
Klaverblad spamt je niet vol met mails, is duidelijk over hun voorwaarden en dat voor een goede prijs.
Gemiddelde score: 7,9
Erg prettige verzekeraar, makkelijk te bereiken en zonder gedoe snel geholpen!
Gemiddelde score: 7,8
Een overlijdensverzekering is typisch een product dat je afsluit en waar je daarna nooit meer contact over hebt. Tenzij je tussentijds een adres moet wijzigen. Dat laatste ging probleemloos. Jaarlijks krijg ik een brief met de bedragen en informatie... Lees verder » voor het komende jaar, die is begrijpelijk geschreven.
Gemiddelde score: 7,8
Zeer tevreden over Klaverblad. Wanneer ik bel meestal meteen contact met de juiste persoon. Op het moment van afsluiten was dit de goedkoopste verzekeraar. Later toen ik de te betalen premie wou veranderen in maandpremie in plaats van jaarpremie was dit in een zucht en een scheet geregeld.
Gemiddelde score: 7,8
Weet het niet echt meer, ruim zestien jaar geleden afgesloten in verband met hypotheek oversluiten. Voor de rest weet ik niets van deze verzekering, alleen dat het wel betaalbaar is.
Gemiddelde score: 7,8
Destijds (meer dan twintig jaar geleden) levensverzekering afgesloten via intermediair. De looptijd is inmiddels voorbij, ik hoef niet meer te betalen. Krijg daarover informatie - duidelijk, goed verzorgd.
Gemiddelde score: 7,7
Een betrouwbare verzekering die mij duidelijkheid heeft gegeven op mijn vragen die ik had toen ik de verzekering afsloot. En betaalbaar.
Gemiddelde score: 7,4
Als ik bel, staan ze klaar om me te helpen en de communicatie is duidelijk. Wanneer ik iets niet snap, wordt het nogmaals uitgelegd.
Gemiddelde score: 7,0
Wij hebben een levensverzekering afgesloten, daar geen gebruik van hoeven maken, dus contact hebben we daar nooit over gehad. Wel hebben we bij onze verzekeraar (bemiddeling) een afspraak dat ze steeds kijken welke verzekering het best bij ons past... Lees verder » met daarbij de voordeligste tarieven. Dat is de reden dat we een aantal jaren geleden van verzekeraar zijn gewisseld.
Gemiddelde score: 7,0
Klaverblad is een prettige verzekeraar. Als ik ze nodig heb, zijn ze bereikbaar en behulpzaam. Duidelijke taal, goede dekkingen.
Gemiddelde score: 6,8
Werken over het algemeen netjes. Tijdje betalingsachterstand gehad omdat we het overzicht kwijt waren wat betaald was. Toen had telefonisch contact hierover wel fijn geweest, omdat we normaal gesproken wel altijd netjes betalen.
Gemiddelde score: 6,7
Vragen rechtstreeks werden niet beantwoord, alleen via tussenpersoon. Alleen info via polisblad, verder weinig informatie.
Gemiddelde score: 6,6
Grootste deel op gevoel ingevuld, gezien ik weinig tot geen contact heb gehad met Klaverblad en deze ook grotendeels op gevoel heb uitgekozen als verzekeraar, mede doordat deze al bekend was via een assurantiebureau.
Gemiddelde score: 6,5
Niet alleen Klaverblad Verzekeringen, maar ook anderen zijn teveel met zichzelf bezig dan met de klant. Volgens mij is het niet hoe kan ik zo veel mogelijk winst delen met de klant, maar voert de boventoon nu hoe zo veel mogelijk geld uit te geven... Lees verder » zodat de klant zo min mogelijk mee krijgt, en daar waar mogelijk nog verder uit te knijpen. Kom eens van de troon af (nogmaals niet alleen Klaverblad Verzekeringen) en denk nu eens na hoe je met zo min mogelijk eigen mooie dingen (gebouwen enzovoort) de klant maximaal kan laten mee profiteren.
Gemiddelde score: 6,3
Heb geen contact gehad met een medewerker maar verzekering via website, waar alle informatie in mijn beleving duidelijk is vermeld/te vinden.
Gemiddelde score: 6,2
Veel gedoe per mail, werken niet altijd mee. Wel kundig en betaalbaar.
Gemiddelde score: 5,7
Ik heb geen contact gehad met Klaverblad.
Gemiddelde score: 3,7
Verzekeraars hebben dure gebouwen en onnodig veel kosten.
Gemiddelde score: 3,5
Ik heb ooit via een hypotheekadviseur een levensverzekering bij Klaverblad Verzekering laten afsluiten. Mijn premie ging omhoog omdat ik toen rookte. Ik sport veel, rook weinig, minder dan tien sigaretten per dag en ben 53 jaar en nog nooit in mijn... Lees verder » leven in een ziekenhuis geweest of een andere ernstige ziekte. Mijn minimale roken verhoogde meteen de maandelijkse premie. Inmiddels ben ik helemaal gestopt met roken en is door de renteverlagingen en de verhogingen van de gemeentelijke WOZ-waarde er helemaal geen levensverzekering meer nodig, gezien ik al veel meer afgelost heb dan de toenmalige bepaalde aflossing en WOZ-waarde bij de afsluiting. Ik zit ook daar nu al ver onder. Echter de levensverzekering kan niet worden gestopt of veranderd. De reden die Klaverblad hiervoor aangaf, is dat het niet bij hun lag maar bij de hypotheekverstrekker. Vreemd als je een contract aangaat met Klaverblad en een ander bepaalt of dat contract nog geldig is.
Gemiddelde score: 2,7
Bij de geboorte van onze dochter in 2012 wilden wij haar graag op de polis van de bestaande levensverzekering bijschrijven. Dat kon en werd telefonische geregeld met hulp van Univé. Toen wij in 2016 de polissen lieten nakijken, bleek dat onze... Lees verder » dochter helemaal niet op de polis stond of op een nieuwe polis bekend was, onze dochter had helemaal geen verzekering. Wij en ook Univé waren met stomheid geslagen en wij hebben dat laten uitzoeken. Blijkt dat het nooit is doorgevoerd. De persoon die dat zou regelen, heeft dat nooit geregeld. Het is dat wij een lopende levensverzekeringpolis nog hebben lopen en dat wij alleen maar financieel verliezen als we de polis stopzetten, maar ons vertrouwen is geheel weg bij Klaverblad.