Lifetri is de nieuwe naam van Klaverblad Levensverzekeringen. Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een kapitaalkrachtige aandeelhouder.

Na de overname van de Klaverblad leven-portefeuille heeft Lifetri nu een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering. Maar dat is slechts het begin. Zo werken we ook samen met pensioenfondsen aan nieuwe pensioenoplossingen.

De missie van Lifetri is om Nederlanders zelf-verzekerd te maken. Want Nederlanders willen zelf kunnen beslissen wat goed voor ze is. Bij Lifetri helpen we onze klanten om zelfverzekerde keuzes te maken met nieuwe, slimme financiële oplossingen.

https://www.lifetri.nl
2019
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,6 Gemiddeld rapportcijfer
7,6 Algemene tevredenheid
7,6 Klantgerichtheid
7,6 Deskundigheid
7,5 Duidelijkheid
7,4 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is

Reactie van de verzekeraar

‘Gewoon goede producten en een ongewoon goede service’, daar werken we elke dag aan. We zijn daarom heel blij met en trots op onze mooie scores. Onze klanten zijn vooral tevreden over de nette en persoonlijke service, duidelijke uitleg, over onze no-nonsensementaliteit en producten. ‘Klaverblad doet wat er gezegd wordt’ was bijvoorbeeld het oordeel van een klant. Dat horen we graag, want dat is precies de bedoeling. We blijven natuurlijk werken aan nog mooiere scores volgend jaar!