NowGo is een jong online verzekeringsmerk. Als jongste lid van dezelfde familie als Reaal en Zwitserleven is verzekeren voor ons niets nieuws. Wél maken we verzekeren voor jou graag makkelijker, sneller en inzichtelijker. Met heldere taal en zo volledig mogelijke informatie. Zo regel je het gewoon allemaal zelf. Je maakt altijd de juiste keuze, tegen een scherpe premie.

https://www.nowgo.com/
2019
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,3 Gemiddeld rapportcijfer
7,4 Algemene tevredenheid
7,3 Klantgerichtheid
7,4 Deskundigheid
7,4 Duidelijkheid
7,1 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

Gemiddelde score: 9,8
Goedkoop, goede voorwaarden, helemaal prima.
Gemiddelde score: 8,9
Ik ben zeer tevreden over de website en uitleg van medewerker telefonisch omdat het duidelijke informatie was in overeenstemming met de afgesproken verzekering. Geen hele verhalen, maar kort en krachtig waar ik wel/geen recht op had qua vergoeding.
Henk
| Gemiddelde score: 8,9
Voor mij een ideale reis- en annuleringsverzekering. Makkelijk bereikbaar en een vlotte afhandeling van zaken. Prijs-kwaliteitverhouding prima.
Gemiddelde score: 8,9
Duidelijke polis, overzichtelijke website, goed te benaderen.
Gemiddelde score: 8,8
Helaas twee keer gebruik moeten maken van een verzekering bij nowGo. Een keer in verband met inbraak en een keer nadat een andere automobilist een flinke deuk in mijn auto gereden had. Beide gevallen zijn snel en correct afgehandeld door nowGo.
D. van Kooten
| Gemiddelde score: 8,4
NowGo is een simpele en makkelijke verzekering zonder poespas. Ik heb deze op een gebruiksvriendelijke manier kunnen afsluiten via internet. Dit leverde geen problemen op en de website is helder en duidelijk.
Gemiddelde score: 8,4
Ik heb momenteel alleen een WA-verzekering en een inboedelverzekering en heb gelukkig nog niets hoeven te claimen. Ik ben destijds naar nowGo overgestapt omdat deze goedkoper is dan de verzekering die ik toen had. De dekking en eigenrisico waren... Lees verder » verder hetzelfde. De uitleg in de polissen is helder en als je contact met ze opneemt, zijn de medewerkers vriendelijk en deskundig. Het is al weer een tijdje geleden dat ik contact met ze heb opgenomen, maar dat herinner ik mij nog wel.
Gemiddelde score: 8,3
Helaas werd een tablet die buiten was blijven liggen en nat geregend was, niet vergoed. Een aantal jaren geleden.
E. Buurma
| Gemiddelde score: 8,3
Vorig jaar gebeld met een vraag met betrekking tot mijn reisverzekering, ik werd snel en goed geholpen, duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag. De informatie die ik per mail krijg, is helder. Ik word niet 'belaagd' met reclamemails van nowGo.
Gemiddelde score: 8,3
Voldoet aan mijn wensen. Is snel met uitbetaling. Doet wat er gezegd wordt.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 8,3
Goedkope verzekering maar gelukkig nog geen gebruik van gemaakt.
Jaap van Dijk
| Gemiddelde score: 8,2
Ik heb de verzekering afgesloten bij de voorganger van nowGo omdat ik de benadering via internet simpel vond en de prijs gunstig was. Ik heb sindsdien geen schades hoeven te claimen, dus ik weet nog niet of mijn keuze ook de juiste was.
Gemiddelde score: 8,2
Duidelijke polisvoorwaarden, aantrekkelijk geprijsd.
K. Vermeij
| Gemiddelde score: 8,2
Prima verzekeraar, duidelijk en makkelijk.
Gemiddelde score: 8,2
Ik heb er weinig mee te maken gehad, alleen voor het afsluiten van een wintersportdekking en dat ging prima via WhatsApp. Snel en duidelijk alles, dus prima.
J. Knoester
| Gemiddelde score: 8,0
Bij nowGo heb ik dit jaar voor iemand een aflopende reisverzekering afgesloten. Via internet ging dat soepel. Een fout in de persoonlijke gegevens van de polis werd redelijk snel hersteld. Hierbij moest de eerste polis wel beëindigd worden en de... Lees verder » een nieuwe aangemaakt. Restitutie van de betaalde premie op de foute polis volgde snel. Verder heb ik een rechtsbijstandverzekering die doorloopt. Ik heb verder nooit schade geclaimd, dus ervaring met de afhandeling heb ik niet.
J.W. Heinekamp
| Gemiddelde score: 8,0
Ik heb geen contact gehad met nowGo, uitsluitend via internet. Alles al lang geleden afgesloten en verder nooit naar omgekeken.
Gemiddelde score: 8,0
Duidelijk, had toentertijd bij het afsluiten de beste prijs. Eén keer schade gehad die netjes afgehandeld is.
Gemiddelde score: 8,0
Bij het aanschaffen van een andere auto heb ik een vergelijk gedaan en toen kwam Zelf nu nowGo het beste uit de bus. Aangezien ik in mijn leven bijna nooit schade heb gereden, moet ik scores uitdelen op gevoel. Het gevoel bij nowGo zit goed, dus vandaar vaak de 8 gegeven.
Gemiddelde score: 8,0
Een aantal keren heb ik mijn reisverzekering moeten gebruiken. Alles is door nowGo snel en zonder veel moeite opgelost.
r.schuurmans
| Gemiddelde score: 7,9
Twee keer uitstekend geholpen bij schadegeval.
Gemiddelde score: 7,9
Goed gevoel, op basis van wat ik gelezen heb. Geen contact gehad verder. Prijs goed.
J.leussenkamp
| Gemiddelde score: 7,9
Vriendelijk. Hulpvaardig. En ter zake kundig personeel.
R. Uijterlinde
| Gemiddelde score: 7,8
Ik had een vraag over buitenlanddekking. Daarom had ik gebeld en ik werd netjes te woord gestaan en goed geholpen met mijn vraag.
J Veerbeek
| Gemiddelde score: 7,7
Ik heb alleen een doorlopende reisverzekering gehad die ik recent heb opgezegd waarbij ik al vlot de teveel betaalde remise terugkreeg. Toen ik in oktober 2017 op vakantie naar Thailand ging, is mijn verzekering tijdelijk naar werelddekking gezet en... Lees verder » daarna weer naar Europadekking. Ik heb nooit schade geclaimd.
Gemiddelde score: 7,7
Ik meldde een schade aan mijn WA-plus verzekerde auto. Kort daarop kreeg ik een bericht waarin stond dat nowGo de tegenpartij - als service aan mij - aansprakelijk had gesteld. Dit stelde ik zeer op prijs.
Gemiddelde score: 7,6
Als ik iets vraag, wordt daar adequaat op gereageerd.
P. Sengers
| Gemiddelde score: 7,6
Ik vind het goed dat nowGo thuiswonende meerderjarige kinderen meeverzekert op hun doorlopende reisverzekering. Alleen toen mijn kind naar Dubai ging, kon ik dit niet online wijzigen van Europadekking naar werelddekking. Ik moest hiervoor bellen. Ik... Lees verder » kreeg wel een behulpzame medewerker aan de lijn die mij vertelde dat ik alleen maar weer hoefde te bellen wanneer mijn kind weer terug was, zodat ze de dekking weer terugzetten zodat ik niet teveel zou betalen. Want in principe blijven wij binnen Europa. Dat vond ik weer goed en zo hoort het ook.
Gemiddelde score: 7,6
Goede verzekeraar, goede website met duidelijke info.
Gemiddelde score: 7,6
NowGo is duidelijk, communiceert goed en de verzekering past bij mij. Ik heb nog nooit schade gemeld, dus daar kan ik niet over oordelen.
Gemiddelde score: 7,5
Ik ben over het algemeen tevreden, de mensen zijn vriendelijk. Het werkt allemaal, alleen niet heel snel. Het is onduidelijk wat wel en niet verzekerd is.
Gemiddelde score: 7,4
Een no-nonsens verzekering waarbij je precies weet waar je aan toe bent.
R. Melaard-Clarijs
| Gemiddelde score: 7,1
Ik heb uit financiële overweging deze verzekering bij NowGo afgesloten. Tot nu toe ben ik tevreden. De service is net zo goed of misschien wel beter dan bij mijn vorige verzekeraar Interpolis. Echter ik heb nog geen schade hoeven melden, dus weet... Lees verder » ook niet of een en ander dan ook naar tevredenheid zal verlopen.
Gemiddelde score: 7,1
Altijd snelle reactie en flexibel.
Gemiddelde score: 7,1
De beoordeling is voornamelijk op basis van gevoel en de informatie die ik verzameld had bij het aangaan van de verzekering. Er zijn geen incidenten of calamiteiten geweest. Mijn vertrouwen in verzekeraars over het algemeen is niet zo hoog omdat... Lees verder » (meerdere) ervaringen in het verleden bij verschillende verzekeraars en soort verzekering bij het claimen altijd weer bleek dat je wat moeite moet doen om je recht te krijgen.
Gemiddelde score: 7,1
Ik heb nog geen schadegeval bij nowGo gehad, dus een oordeel is moeilijk.
Gemiddelde score: 7,1
Goede duidelijke afhandeling van de caravanschade. Geen enkel probleem gehad. En gewoon een brief ontvangen in verband met jaarlijkse verlenging. Dus niet over het hoofd te zien tussen de vele e-mails.
H. Andringa
| Gemiddelde score: 7,0
NowGo is een nieuwe naam voor een bekende verzekering Zelf. Verwacht een mogelijke samensmelting met andere verzekeraar. Sterk reactief, zelf bepalen op website, je moet zelf kennis en doel van verzekering hebben om af te sluiten.
Gemiddelde score: 7,0
Gelukkig heb ik de verzekering nooit nodig gehad, dus ik heb geen mening over hoe goed het in de praktijk is. De verzekering afsluiten was wel gemakkelijk en de prijs-kwaliteitverhouding lijkt goed.
Gemiddelde score: 7,0
Ik heb nog nooit schade hoeven te melden/claimen. Het is dus lastig om een oordeel te geven over hoe betrouwbaar/deskundig deze verzekeraar is. De informatie die ik tot mij heb genomen, is begrijpbaar.
H. Sener
| Gemiddelde score: 7,0
Na lekkage (door bovenburen) zat ik met een vernielde Bruynzeelkast en vloerbedekking in de loggia, en in de box daaronder met gedeeltelijk nat geworden zijstukken van een dure Lundiakast. Ik heb een schatting gemaakt van de kosten op verzoek van... Lees verder » nowGo, ongeveer 400 euro. Aangezien ik een eigen risico heb van 50 euro bleef er 350 euro over. Dit bedrag is binnen zeer korte tijd uitbetaald. Ik had wel overal heel duidelijke foto's van gemaakt, en waarschijnlijk heeft dat de snelle afhandeling geholpen. Ik ben dus bijzonder tevreden!
Gemiddelde score: 6,9
Lastig om te beoordelen, je kan er pas echt iets over zeggen als je schade hebt.
Gemiddelde score: 6,8
Tot nu toe prima tevreden, contacten waren goed. Alleen nog nooit wat hoeven claimen, dus daarover kan ik geen mening geven, terwijl dat juist hetgeen is wat vaak het meeste problemen oplevert.
Gemiddelde score: 6,8
Nog niet vaak nodig gehad maar als we het nodig hadden, werd alles prima geregeld.
E. Heuts
| Gemiddelde score: 6,6
De prijzen voor diverse verzekeringen zijn best goed bij nowGo, maar wat ik ze zeer kwalijk neem, en daarom ben ik er met mijn autoverzekering ook vertrokken, is het feit dat ze aan leeftijdsdiscriminatie doen. Vanaf 70 jaar betaal je elke jaar meer premie, ook al heb je 40 schadevrije jaren!
Gemiddelde score: 6,6
Aangezien ik nog niet te maken heb gehad, met nowGo kan ik hier weinig over zeggen.
J.Birdja
| Gemiddelde score: 6,6
Algemeen voldoende, maar niet zeer klantgericht. Prijs is wel oké.
H.van Haaren
| Gemiddelde score: 6,5
Staat ver van mij weg. Ik heb een account aangemaakt voor een verzekering, maar het lukt niet om nog een verzekering toe te voegen.
Gemiddelde score: 6,0
Rechtsbijstand voor autoschades heb ik eenvoudig kunnen wijzigen en teveel betaalde premie is snel teruggestort op mijn rekening.
Gemiddelde score: 6,0
Volgens mij heb ik eerder een vragenlijst over nowGo ingevuld. Ik heb geen ervaring met dit bedrijf. Ik heb op een gegeven moment bericht ontvangen dat mijn Proteq-verzekering over was gegaan in nowGo. Gelukkig, wellicht, dat ik tot op heden geen... Lees verder » aanspraak heb hoeven doen op mijn verzekering. Op het moment dat dat wel nodig is, zal duidelijk worden hoe betrouwbaar, goed en eerlijk een verzekering is, in dit geval nowGo.
Gemiddelde score: 6,0
Ik heb ooit deze verzekering gekozen, maar heb verder geen ervaring ermee.
R. de Jong
| Gemiddelde score: 6,0
Ik heb alleen een aansprakelijkheidsverzekering bij nowGo lopen. Ik heb daar tot op heden geen schade op geclaimd. Kan er dus niet veel zinnigs over zeggen. Dat kan pas als er een schade is behandeld. Dan pas blijkt de waarde van de verzekeraar.
K. van Barneveld
| Gemiddelde score: 6,0
Ik heb in het algemeen geen vertrouwen in verzekeraars. Het algemene beeld van verzekeraars is toch dat ze je graag als verzekerde zo veel mogelijk verzekeringen aansmeren en als je dan ooit wat wil claimen ze er alles aan doen om dit zo moeilijk... Lees verder » mogelijk te maken. De reden dat ik uiteindelijk voor nowGo heb gekozen, is omdat deze de goedkoopste is.
W.J. Uiterwijk
| Gemiddelde score: 5,7
De afhandeling van een schade door Proteq ondergebracht bij SRK was een aanfluiting. SRK kwam steeds afspraken niet na en heeft er langer dan een halfjaar over gedaan om een duidelijk geval van schuld bij de tegenpartij niet af te handelen en te... Lees verder » concluderen dat beide partijen voor hun eigen schade moesten opdraaien.
C. Kooijman en W.Hooijmans
| Gemiddelde score: 5,6
We hebben als huishouden van twee personen van 65 en 75 jaar verzekeringen lopen. Maar we hebben vernomen dat personen van 75 jaar en ouder niet meer verzekerd kunnen zijn in verband met te groot risico bij ouderen. Het gaat voornamelijk om de ongevallenverzekering.
Gemiddelde score: 5,5
Het is niet voor iedereen mogelijk om alles via internet te regelen. Het kostte enige moeite om telefonisch in contact te komen.
Gemiddelde score: 5,4
Geen schadeafhandeling gehad, dus concreet niet bekend mee. Wel een flinke prijsverhoging onlangs gekregen.
Gemiddelde score: 5,1
Goede reis- en annuleringsverzekering, echter zijn er wel erg veel regeltjes en uitsluitingen waardoor de vraag blijft waarvoor je nu precies verzekerd bent. Maar de prijs is prima en geeft wat basisveiligheid.
N. Noordzij
| Gemiddelde score: 5,0
Schade aan mijn vloer (plavuizen) en werd gewoon afgescheept door te zeggen dat er geen ruimte was tussen de tegels en mijn muren terwijl er een halve centimeter ruimte tussen zit.
Gemiddelde score: 4,8
De schademelding loopt nog, dus ik weet niet hoe de afhandeling precies gaat. Het was in ieder geval lastig om in de voorwaarden te vinden wat er precies wel/niet gedekt is.
van der Ploeg
| Gemiddelde score: 4,7
Waarom moet een verzekeraar zijn of haar naam wijzigen, dit is voor veel mensen onbegrijpelijk.
Gemiddelde score: 4,5
Zelf (nu nowGo) kwam als goedkoopste uit een vergelijking. Ik heb nog nooit iets geclaimd, maar mijn ervaringen met andere verzekeraars zijn dat je altijd met een fikse eigen schadepost blijft zitten nog bovenop je eigen risico.
Gemiddelde score: 3,2
Ik ben mijn no-claim, die ik in iets van 18 jaar had opgebouwd, kwijt geraakt doordat ik niet goed werd geïnformeerd door NowGo. Natuurlijk geven zij mij de schuld, maar ze hadden ook even kunnen meedenken en met een oplossing kunnen komen. Het antwoord was alleen maar: het is nu eenmaal zo.