De Onderlinge Levensverzekering-Maatschappij „‘s-Gravenhage” U.A. is opgericht in 1895. Van een verzekeraar die de financiële gevolgen van een overlijden verzekert, zijn wij gegroeid tot een financieel sterke pensioen- en levensverzekeraar met een breed pakket aan zekerheidbiedende producten. Eén ding is hetzelfde gebleven: het belang van onze deelnemers staat voorop. Al meer dan 120 jaar.

Garantie
U weet precies waar u aan toe bent met een pensioen- of levensverzekering van de Onderlinge ‘s-Gravenhage. Voordat u de verzekering afsluit weet u hoeveel premie verschuldigd is, hoe hoog de gegarandeerde uitkering is en wanneer die uitkering plaatsvindt. Dit staat vast. Afspraak is afspraak.

Maatschappijwinstdeling
Als u bij ons een winstdelende verzekering afsluit, wordt u deelnemer van de Onderlinge ‘s-Gravenhage. U deelt dan ook letterlijk mee. Als er winst te verdelen is, wordt 95 procent van deze winst verdeeld onder onze deelnemers. Zo kan uw kapitaal groeien zonder dat u hiervoor extra premie betaalt.

Persoonlijk advies
De Onderlinge ‘s-Gravenhage werkt uitsluitend samen met onafhankelijk (pensioen)adviseurs. Zij houden rekening met uw specifieke wensen en omstandigheden en zijn deskundig. Met deze kennis  kunnen zij u het juiste product adviseren en ook afsluiten.

https://www.onderlinge.info
2019
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,1 Gemiddeld rapportcijfer
7,2 Algemene tevredenheid
7,2 Klantgerichtheid
7,2 Deskundigheid
7,0 Duidelijkheid
7,0 Vertrouwen
7,4 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

F. Coppelmans
| Gemiddelde score: 10
Ik ben zeer tevreden over Onderlinge 's-Gravenhage. De informatie die zij mij jaarlijks gaf of bij veranderingen was duidelijk en begrijpelijk en proactief. Een aanrader.
J. Kluytmans
| Gemiddelde score: 10
Wel, wat moet ik daarvan zeggen. Het is prima verlopen en ik heb verder geen wensen. Alhoewel, wensen zijn er altijd nietwaar? Maar niet in dit geval dus. Het is prima!
Gemiddelde score: 9,8
Ben blij met Onderlinge.
A. Scholten
| Gemiddelde score: 9,6
De Onderlinge communiceert op een heldere manier over de stand van zaken, waarde, waardetoename en andere zaken betreffende de levensverzekering. De financieel adviseur reageert altijd snel en volledig op vragen en onduidelijkheden.
E. de Groot
| Gemiddelde score: 9,1
Snel contact en duidelijk antwoord op de gestelde vragen.
Gemiddelde score: 9,1
Onderlinge 's-Gravenhage wordt al 35 jaar voor mij vertegenwoordigd door een financieel adviseur. Dit geeft een vertrouwensband. Ik kan eenieder deze financieel adviseur dan ook aanbevelen.
J. van de Leur
| Gemiddelde score: 9,0
Is een goede levensverzekering die ik al jaren heb.
Gemiddelde score: 8,9
Onderlinge 's-Gravenhage vind ik een fijne verzekeraar. Alles is helder en duidelijk en bij vragen altijd te bereiken, zowel in de mail als telefonisch. Wij als gezin zijn al geruime tijd klant bij de Onderlinge 's-Gravenhage en nooit problemen gehad.
C. Bours
| Gemiddelde score: 8,8
Mijn eerste eigen woning gekocht en de hypotheek kunnen afstemmen met de beleggingsverzekering van Onderlinge 's-Gravenhage. Dit met behulp van deskundig advies van mijn financieel adviseur.
Breur Kostons
| Gemiddelde score: 8,8
De Onderlinge 's-Gravenhage is sinds 1973 mijn partner en toeverlaat. Een prachtige maatschappij met deskundige mensen. Helaas is de Onderlinge 's-Gravenhage ingehaald door de tijd casu quo belastingmaatregelen en zijn veel producten niet meer te koop. Jammer.
Meer lezen »
C Brian
| Gemiddelde score: 8,6
Elk jaar krijg ik een duidelijk overzicht over mijn levensverzekering inclusief winstuitkering.
A. Bangma
| Gemiddelde score: 8,5
Ondanks dat ik niet meer kan inleggen bij Onderlinge 's-Gravenhage krijg ik wel keurig elk jaar een overzicht, waarbij ook een kleine rentebijschrijving staat.
Gemiddelde score: 8,4
De verzekeringen zijn afgesloten bij een adviseur die later onbetrouwbaar bleek. Inmiddels heb ik een andere tussenpersoon, waar ik zeer tevreden over ben. Over "Onderlinge" zelf ben ik tevreden.
b. barten
| Gemiddelde score: 8,0
Een degelijke en uiterst betrouwbare verzekeraar. Aanrader!
Henk Sch
| Gemiddelde score: 8,0
Ik heb drie afbetaalde uitvaartpolissen bij de Onderlinge. Hierover wordt nooit gecommuniceerd.
G.F.D. de Goede
| Gemiddelde score: 8,0
Veel te zeggen heb ik niet omdat ik al vele jaren geen contact met ze heb gehad. Ik heb bij mijn vrouws overlijden netjes vlot de bedragen die er waren via polissen betaald gekregen. Dat is in juli 2011 geweest. Alleen mijn polissen zijn er nog en... Lees verder » dat wordt pas na mijn overlijden uitgekeerd. Zal ook wel goed gaan.
Leen Onderwater
| Gemiddelde score: 8,0
Heb een jarenlange relatie met deze verzekeraar en ben steeds prima geholpen!
Gemiddelde score: 8,0
We hebben een aanvraag gedaan met betrekking tot het afkopen van de lopende levensverzekering. De correspondentie hierover was duidelijk. De informatie op de website hierover is echter niet altijd even gemakkelijk terug te vinden.
Andr‚ Schoormans
| Gemiddelde score: 7,9
Zeer prettige samenwerking met een duidelijk en open verhaal.
Gemiddelde score: 7,8
Deze verzekeraar is in alle toonaarden heel duidelijk en schrijft altijd in duidelijke en begrijpelijke taal.
Gemiddelde score: 7,7
Begrafenispolis, simpel product, dus nooit contact behalve de jaarlijkse correspondentie. De correspondentie is duidelijk.
Gemiddelde score: 7,7
Onderlinge verzekeraar met winstdeling. Degelijk en betrouwbaar. Geen onwaarschijnlijke winstverwachtingen doorgeven maar eerlijke prognoses.
Gemiddelde score: 7,6
Wij zijn tot nu toe tevreden. We hebben deze verzekering al heel lang en krijgen elk jaar een update. Deze verzekering keert ook bij leven uit en heeft een winstdelingsmarge.
Gemiddelde score: 7,6
Ze zijn makkelijk telefonisch bereikbaar, en nemen de moeite voor je.
Gemiddelde score: 7,5
Dat ik de informatie heb gekregen die ik wilde, maar had volgens mij wel wat makkelijker kunnen zijn.
RJJ Langeveld
| Gemiddelde score: 7,5
Praktische verzekeraar met oplossing die passend is bij mijn situatie.
Gemiddelde score: 7,4
Ik heb al jaren een overlijdensrisicoverzekering. Ik heb daarover nooit contact. Het loopt en ik heb er geen omkijken naar.
Gemiddelde score: 7,4
Mijn financieel adviseur is goed bereikbaar, kan op korte termijn tijd vrijmaken om financiële kwesties te bespreken en is goed benaderbaar. Informatie wordt op heldere, inzichtelijke wijze verstrekt en tegen redelijke advieskosten.
Gemiddelde score: 7,4
Wij zijn zeer teleurgesteld dat de Onderlinge al jaren geen winst uitkeert. Het begrip Onderlinge wordt daardoor minder inhoudelijk.
Gemiddelde score: 7,4
Het gebruiken van mijn polissen voor het aflossen van mijn hypotheek is niet erg duidelijk.
Gemiddelde score: 7,2
Alles is goed geregeld, niet veel contact nodig. Bij vragen snel en duidelijk antwoord.
N. Witteman
| Gemiddelde score: 7,2
Tot nu toe nog geen beroep hoeven doen op de verzekering. De vooraf beloofde winstdeling is wel verbonden aan heel veel voorwaarden waardoor deze in de praktijk eigenlijk nooit voorkomt.
T.Ouwehand
| Gemiddelde score: 7,1
Het enige minpunt vind ik dat er jaarlijks geen overzicht wordt verstrekt van het ingelegde geld en de groei van het kapitaal.
Gemiddelde score: 7,1
Verzekering jaren geleden afgesloten, sindsdien eigenlijk geen contactmomenten, afgezien van de jaarlijkse brief waarin wordt toegelicht wat de winst/verlies voor dat jaar was. Wel ooit geprobeerd het verzekerde bedrag te verhogen, maar dat kon... Lees verder » alleen via financieel adviseur. Daarop geen verdere actie ondernomen.
Gemiddelde score: 7,0
Mijn ouders hebben reeds een begrafenisverzekering voor mij afgesloten als kind. Deze heb ik in het verleden overgenomen. Zij zelf hadden daar ook verzekering. Bij hun overlijden is alles naar tevredenheid uitgekeerd. Liep vanzelf eigenlijk.
H.Versteeg
| Gemiddelde score: 7,0
De overlijdensrisicoverzekering is in verband met overlijden echtgenote opgezegd. Het lijkt mij persoonlijk dat in gevallen van overlijden pas een half jaar na het overlijden zulke vragen worden gesteld, er is meer te doen dan dit soort dingen.
D. van Donk
| Gemiddelde score: 6,9
De verzekering was afgesloten via mijn vader, niet via mij.
Gemiddelde score: 6,8
Redelijk tevreden.
Gemiddelde score: 6,7
De firma houdt zich erg aan de hoofdpolisnemer terwijl er ook in geval van huwelijk een andere naam op het polisblad staat. Helaas telt deze niet mee.
Gemiddelde score: 6,6
Is een levensverzekering die in 1957 is afgesloten door mijn vader. Alleen contact met de verzekeraar over wijziging van contactpersonen voor deze verzekering.
A. Karremans
| Gemiddelde score: 6,4
De financieel adviseur die mij zo'n tien jaar geleden bij deze verzekering heeft geadviseerd, is nu niet meer hier werkzaam, dus niet bereikbaar. Mijn laatste contact was direct met de verzekering en ging om een adreswijziging.
Gemiddelde score: 6,1
De snelheid en accuraatheid laat te wensen over. Tevens is de vergoeding uit de verzekering veel lager dan destijds voorgespiegeld.
J.J. Wijenberg
| Gemiddelde score: 6,0
Bij mijn geboorte in 1938 sloten mijn ouders een overlijdensverzekering op mijn naam af. De dekking is 150,00 gulden. Deze is al enige decennia lang premievrij. Pas bij mijn overlijden zal contact met de verzekeraar worden opgenomen, neem ik aan. Deze achtergrond bepaalde mijn antwoorden.
Gemiddelde score: 6,0
Het enige contact dat wij in de afgelopen jaren hebben met de Onderlinge is per post. Een brief over de winstdeling. Geen persoonlijk contact met een medewerker gehad.
Gemiddelde score: 6,0
Omdat ik 80 jaar werd, hoefde ik geen premie te betalen. Graag had ik hier een bericht over gehad. Een beetje slordig.
Gemiddelde score: 5,8
De verzekeraar onderhoudt nagenoeg geen contacten bij vooral oude polissen.
E. Van Evert
| Gemiddelde score: 5,6
Ik heb al in geen jaren contact gehad met Onderlinge 's-Gravenhage. Er wordt alleen iedere maand geld afgeboekt, verder hoor ik nooit iets.
M.Dcosta
| Gemiddelde score: 5,5
Helaas kan ik mij mening alleen baseren op éé verzekering die ik heb, maar lang niet onbelangrijk. Het is voor een begrafenisverzekering en dan is het jammer als je maar jaar in jaar uit betaalt en als je een vraag hebt dat je eigenlijk bij je... Lees verder » tussenpersoon moet zijn en als je van je verzekering af wil dat je dat beter niet kan doen. Plus er is geen digitale inlogmogelijk. Ik zou meer inzage willen en niet dat mij verzekering alleen duurder wordt omdat de begrafenis duurder wordt. Dus kan geen goede objectieve mening hebben.
j.geissen
| Gemiddelde score: 5,5
Heb een aantal jaren geleden deze verzekering stop laten zetten, het verzekerde bedrag blijft wel staan.
Gemiddelde score: 5,3
Het geven van inhoudelijke informatie vanuit Onderlinge 's-Gravenhage mag echt veel sneller. We hadden deze informatie op korte termijn nodig, maar moesten minimaal vijf werkdagen wachten op een reactie.
Gemiddelde score: 5,0
Ik krijg nooit enig bericht van De Onderlinge over mijn polissen. Alsof ze niet meer bestaan.
C de Keijzer
| Gemiddelde score: 5,0
Hebben al jaren geen contact omdat de polis is afbetaald.
Gemiddelde score: 4,8
Ik heb een uitvaartverzekering die ooit door mijn moeder is afgesloten 45 jaar geleden. Ik herinner me twee contacten: andere adviseur en polis moet worden verhoogd. Verder niets. Volledig slapend contact.
P. Regoort
| Gemiddelde score: 3,2
Kapitaalverzekering afgekocht per 1 april terwijl het geld pas eind juni bij hypotheekverstrekker is betaald. Vier verschillende polissen en iedere keer vergaten ze er wel één. Heel veel kosten betaald (meer dan 25%), volgens mij gewoon een... Lees verder » woekerpolis. Doordat het in het reglement zo staat, maakt het nog niet goed. Voel mij enorm belazerd.
N. Carol
| Gemiddelde score: 3,2
Na het afsluiten van onze verzekering hebben wij niets meer vernomen van onze "adviseur", behalve het jaarlijkse overzicht hebben wij ook namens de Onderlinge verder niets vernomen.
R.S. de Vos
| Gemiddelde score: 3,2
Ik wil mijn levensverzekering afkopen en laten uitkeren, omdat mijn huis is verkocht. Maar informatie krijgen is bijna onmogelijk en ik word gewoon niet adequaat of proactief geholpen.
Gemiddelde score: 2,0
Het beloofde rendement wordt bij lange na niet gehaald binnen dertig jaar!