VvAA is een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, ’in dienst van’ zo’n 120.000 professionals: medici, paramedici, studenten voor die beroepsgroepen en zorgondernemingen. VvAA biedt hen verzekeringen, financiële diensten, juridisch advies, praktijkadvies, belastingadvies, vestigingsbegeleiding, financiële planning, carrièrebegeleiding, opleidingen, toegang tot het innovatieve platform Mobile Doctors, een eigen reisbureau ‘QualityTime’ en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine. Naast de individuele professional biedt VvAA ook dienstverlening voor zorgondernemingen zoals onder andere consultancy, praktijkfinanciering, risicomanagement, zakelijke advisering en opleidingen & teamcoaching. VvAA is gevestigd in Utrecht en heeft regiokantoren in het land. Meer informatie is te vinden op www.vvaa.nl.

VvAA staat ervoor dat datgene wat wij leveren de hoogste toets der kritiek kan doorstaan. Leden van VvAA mogen rekenen op diensten die hen écht verder helpen en waar zij niet alleen op korte termijn de vruchten van plukken. Uit verschillende klanttevredenheidsonderzoeken blijkt dat leden dit zeer positief waarderen.

http://www.vvaa.nl
2018
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,4 Gemiddeld rapportcijfer
7,1 Algemene tevredenheid
7,5 Klantgerichtheid
7,5 Deskundigheid
7,3 Duidelijkheid
7,3 Vertrouwen
7,3 Contact met verzekeraar

Reactie van de verzekeraar

VvAA is trots dat haar leden de service en dienstverlening nog beter waarderen dan vorig jaar. Om als ledenorganisatie tot de absolute top binnen de verzekeringsbranche te blijven behoren en het collectief van haar leden excellent te blijven bedienen als stem en steun, stellen we het klantbelang altijd centraal en zijn alle inspanningen erop gericht om onze zorgverleners te ontzorgen. We leren van de feedback van onze leden en werken daar gericht aan door onze processen te verbeteren en onze ledenadviseurs te inspireren om zichzelf te ontwikkelen in het verlenen van service en communicatieve vaardigheden.