VvAA is een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, ’in dienst van’ zo’n 120.000 professionals: medici, paramedici, studenten voor die beroepsgroepen en zorgondernemingen. VvAA biedt hen verzekeringen, financiële diensten, juridisch advies, praktijkadvies, belastingadvies, vestigingsbegeleiding, financiële planning, carrièrebegeleiding, opleidingen, toegang tot het innovatieve platform Mobile Doctors, een eigen reisbureau ‘QualityTime’ en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine. Naast de individuele professional biedt VvAA ook dienstverlening voor zorgondernemingen zoals onder andere consultancy, praktijkfinanciering, risicomanagement, zakelijke advisering en opleidingen & teamcoaching. VvAA is gevestigd in Utrecht en heeft regiokantoren in het land. Meer informatie is te vinden op www.vvaa.nl.

VvAA staat ervoor dat datgene wat wij leveren de hoogste toets der kritiek kan doorstaan. Leden van VvAA mogen rekenen op diensten die hen écht verder helpen en waar zij niet alleen op korte termijn de vruchten van plukken. Uit verschillende klanttevredenheidsonderzoeken blijkt dat leden dit zeer positief waarderen.

http://www.vvaa.nl
2019
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,8 Gemiddeld rapportcijfer
7,9 Algemene tevredenheid
7,8 Klantgerichtheid
7,8 Deskundigheid
7,7 Duidelijkheid
7,9 Vertrouwen
8,2 Contact met verzekeraar

Reactie van de verzekeraar

VvAA is blij dat haar leden de service en dienstverlening zo goed waarderen. Om als ledenorganisatie tot de absolute top binnen de verzekeringsbranche te blijven behoren en het collectief van leden optimaal te blijven bedienen, staat het belang van zorgverleners steeds centraal en zijn de inspanningen erop gericht om hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Daar hoort continu leren van feedback bij, net als het gericht werken aan het verbeteren van processen en het inspireren van ledenadviseurs zich te ontwikkelen in het verlenen van service en communicatieve vaardigheden.