ZLM Verzekeringen is er voor iedereen die in Brabant of Zeeland woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. ZLM is een schadeverzekeraar die voor kwaliteit gaat. Een betrouwbare partner, die zich inzet om uw schademelding snel en goed af te handelen.

Persoonlijk contact & snelle service
Wij zijn een regionale onderlinge verzekeraar die niet gedreven wordt door financiële targets. Zo houden wij de premies laag. De lage premie gaat niet ten koste van de service. Wij zijn u graag snel en goed van dienst. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom krijgt u als u ons belt altijd direct échte mensen aan de telefoon.

Meest tevreden klanten
Dankzij de uitgebreide dekking en persoonlijke service scoren wij jaarlijks hoog in consumentenonderzoeken. Voor de elfde keer op rij staan wij, met een 8,4 als gemiddeld rapportcijfer, op nummer 1 in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars.

Contact
Voor meer informatie over ZLM Verzekeringen en een vrijblijvende offerte belt u 0113 – 238 880. Op www.zlm.nl vindt u ook alle informatie en is het mogelijk om uw verzekering online af te sluiten.

https://www.zlm.nl
2019
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
8,4 Gemiddeld rapportcijfer
8,5 Algemene tevredenheid
8,4 Klantgerichtheid
8,4 Deskundigheid
8,4 Duidelijkheid
8,5 Vertrouwen
8,5 Contact met verzekeraar

Reactie van de verzekeraar

Elke dag werken wij bij ZLM aan klanttevredenheid. Het is dan natuurlijk fantastisch dat onze klanten ons voor de tiende keer op rij het hoogste rapportcijfer geven van alle verzekeraars. Wij bedanken onze klanten voor hun waardering en we zijn trots op al onze medewerkers die zorgen voor deze klantervaringen.