ZLM Verzekeringen is er voor iedereen die in Brabant of Zeeland woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. ZLM is een schadeverzekeraar die voor kwaliteit gaat. Een betrouwbare partner, die zich inzet om uw schademelding snel en goed af te handelen.

Persoonlijk contact & snelle service
Wij zijn een regionale onderlinge verzekeraar die niet gedreven wordt door financiële targets. Zo houden wij de premies laag. De lage premie gaat niet ten koste van de service. Wij zijn u graag snel en goed van dienst. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom krijgt u als u ons belt altijd direct échte mensen aan de telefoon.

Meest tevreden klanten
Dankzij de uitgebreide dekking en persoonlijke service scoren wij jaarlijks hoog in consumentenonderzoeken. Voor de elfde keer op rij staan wij, met een 8,4 als gemiddeld rapportcijfer, op nummer 1 in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars.

Contact
Voor meer informatie over ZLM Verzekeringen en een vrijblijvende offerte belt u 0113 – 238 880. Op www.zlm.nl vindt u ook alle informatie en is het mogelijk om uw verzekering online af te sluiten.

https://www.zlm.nl
2020
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
8,4 Gemiddeld rapportcijfer
8,5 Algemene tevredenheid
8,4 Klantgerichtheid
8,3 Deskundigheid
8,3 Duidelijkheid
8,6 Vertrouwen
8,6 Contact met verzekeraar

Reactie van de verzekeraar

Elke dag werken wij bij ZLM aan klanttevredenheid. Het is dan natuurlijk fantastisch dat onze klanten ons voor de elfde keer op rij het hoogste rapportcijfer geven van alle verzekeraars. Wij bedanken onze klanten voor hun waardering en we zijn trots op al onze medewerkers die zorgen voor deze klantervaringen.

Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

Gemiddelde score: 10
Betrouwbaar en duidelijk. Goedkoop.
D. van Iwaarden
| Gemiddelde score: 10
Prima verzekeringsmaatschappij met deskundig personeel.
Gemiddelde score: 10
Makkelijk te bereiken. ze zijn vriendelijk en handelen alles snel af.
Gemiddelde score: 10
Zeer tevreden over alles hoe zij handelen.
MM.van Oers
| Gemiddelde score: 10
Ik ben zeer tevreden over ZLM, met vragen krijg je altijd goed advies. De pakketpolis is zeer voordelig.
Jack Knuvers
| Gemiddelde score: 10
Heb schoorsteenbrand gehad. Was zeer tevreden over de afhandeling. Had bij ZLM steeds dezelfde medewerker bij correspondentie zowel telefonische als per mail. Niets dan lof voor ZLM.
R. de Jong
| Gemiddelde score: 9,9
ZLM is voor mij een zeer open, eerlijke en betrouwbare maatschappij. Zeer klantgericht en duidelijk/ helder inzake haar voorwaarden. Zou iedereen deze verzekeringsmaatschappij aanraden!
C.van Gerven
| Gemiddelde score: 9,9
Ik ben tevreden omdat het in begrijpelijke taal uitgelegd wordt. Niks moeilijks. Goede uitleg. Klant vriendelijk. Wel jammer dat ze geen huisdierenverzekering hebben.
Geen naam
| Gemiddelde score: 9,8
Voorbeeld, er wordt ook verder gekeken naar gelijke Schademeldingen van andere verzekerden (meerdere politie aangiftes) . Hier werd in dit geval de Schade-afhandeling op aangepast. Dat is maatwerk.
Gemiddelde score: 9,7
ZLM zegt wat -ie doet en doet wat -ie zegt.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 9,7
In 2015 heb ik een auto ongeluk gehad en na ongeveer 5 dagen zat er al iemand nadat mijn bed. Ik was ook al gebeld door het bedrijf naar aanleiding van Het ongeval. De afhandeling van mijn ongeval en alle onkosten, prima geholpen. Zeker toen ik... Lees verder » eenmaal thuis was en er nog meer dingen uitgezocht moesten worden. Zeer, zeer tevreden over de financiële afhandeling van dit gebeuren.
J. de Jong
| Gemiddelde score: 9,7
Helaas heb ik in de afgelopen 3 jaar, meerdere keren Schade gehad. Bij ZLM geen probleem, wordt altijd perfect opgelost, in no-time is alles geregeld, zij zorgen voor alles, een hele geruststelling. Ik kan ZLM bij iedereen aanbevelen.
H.Pelle
| Gemiddelde score: 9,7
We hebben een paar keer beroep moeten doen op onze Schade en alles werd perfect en super snel geregeld. Geen wantrouwen, geen lastige vragen. Aanhoren wat het probleem was en overgaan tot betaling. Nog nooit zo'n fijne verzekering gehad.
J.bethlem
| Gemiddelde score: 9,5
Goede contacten, ook antwoorden waren duidelijk.
R.E. G.
| Gemiddelde score: 9,5
ZLM is een ONDERLINGE verzekingsmaatschappij, als klant BEN je de ZLM.
H.T.Steenbakker
| Gemiddelde score: 9,5
Het is een heel klantvriendelijke maatschappij die goed helpt bij ongevallen en goed uitleg geeft en zeer persoonlijk is dus vandaar zeer klantvriendelijk.
Gemiddelde score: 9,4
ZLM verzekering: transparant, klantvriendelijk en daadkrachtig.
A.van Dijke
| Gemiddelde score: 9,4
Tot op heden steeds positieve ervaring bij contacten over verzekeringen. Afhandeling van autoSchade, door anderen veroorzaakt, correct afgehandeld.
Gemiddelde score: 9,3
ZLM is een eenvoudige verzekeraar en duidelijk in haar uitingen. Wellicht wordt mijn oordeel beïnvloed door het feit dat ik vele jaren een assurantiekantoor heb gehad en dus nogal wat kennis op dit gebied heb.
Gemiddelde score: 9,3
ZLM is klantgericht, betrouwbaar, snel en vakkundig.
Gemiddelde score: 9,3
Zeeuwse Landbouw Maatschappij is een betrouwbare maatschappij die mij tot op heden altijd duidelijk heeft geïnformeerd over tal van zaken die ik belangrijk vind.
Gemiddelde score: 9,3
Menselijkheid, duidelijkheid en snelheid.
Gemiddelde score: 9,2
ZLM is attent, begripvol en betrokken. Het is hun streven mij als klant optimaal te helpen. Dat lukt goed!
M. Koomans
| Gemiddelde score: 9,2
Het contact met ZLM ervaar ik als zeer prettig. Korte lijnen, aardig en deskundig personeel. Doen wat ze beloven.
Gemiddelde score: 9,2
ZLM is een verzekeringsmaatschappij met verstand van zaken. Ze zijn snel en betrouwbaar als je ze nodig hebt.
Gemiddelde score: 9,1
Gewoon goed, maar je betaalt wel minder premie.
H. Kastelein
| Gemiddelde score: 9,0
De info inzake de DIV. Aspecten waren duidelijk en ter zake.
J. Janssen
| Gemiddelde score: 9,0
ZLM is een prima verzekeraar. Echt aan te raden.
Gemiddelde score: 9,0
Verzekeraar welke niet het contact met zijn klanten vergeet.
Gemiddelde score: 9,0
Vlotte snelle afhandeling.
H.J.P. van Dalen
| Gemiddelde score: 9,0
De medewerkers zijn vriendelijk, duidelijk en behulpzaam.
P. Monsieurs
| Gemiddelde score: 9,0
Bij alle contacten die ik tot nu toe met ZLM gehad heb werden alle zaken snel en deskundig afgehandeld. Dat geldt zowel voor de afhandeling van Schade als voor het beantwoorden van vragen of het maken van offertes. Verder heb ik waardering voor het... Lees verder » feit dat ZLM actief is in het geven van tips om Schade te voorkomen zoals bijvoorbeeld autodiefstal.
Pim Kalkman
| Gemiddelde score: 8,9
Wij zijn zeer tevreden.
Gemiddelde score: 8,8
ZLM komt op ons over als een verzekeraar die doet wat hij beloofd. Alles is duidelijk en helder. Mocht je een vraag hebben dan krijg je direct een echt persoon aan de telefoon en niet een aantal keuzes eer je iemand te spreken krijgt. Je hebt het... Lees verder » gevoel dat er echt een oplossing komt mocht je een probleem hebben. Vertrouwen spreekt hier uit. Er wordt ook in juni een pakketkorting geven die ook weer geformuleerd staat. Wij blijven bij ZLM.
Gemiddelde score: 8,8
ZLM neemt mij zeer serieus als klant en denkt mee wat in mijn situatie wel of niet wenselijk is zonder op te dringen. Bovendien heb ik ervaren dat Schadeafwikkeling heel “menselijk” gebeurt.
Gemiddelde score: 8,8
Een prima verzekering met goede duidelijke voorlichting en snelle afhandeling van Schade e/o wijzigingen. En met een gunstige premie.
E.te Riele
| Gemiddelde score: 8,8
De ZLM is altijd duidelijk over de betaling en waarvoor je betaald. Als er een probleem is, reageren ze snel en betalen ook snel de Schade uit. Ze denken met je mee, geven je de tijd als je nog niet precies weet hoe je het beschadigde voorwerp wil vervangen.
Gemiddelde score: 8,8
Een mail aan ZLM is voldoende om een bepaalde verzekering te wijzigen. BV: om gezondheidsredenen kan ik - helaas - niet meer op vakantie. Daar heb ik de reis- en annuleringsverzekering op gezegd. Binnen een week stond het restant van de premie op mijn rekening.
F.H.A. Dijkhoff
| Gemiddelde score: 8,8
Prima verzekering, goed en goedkoop.
M. De Kok
| Gemiddelde score: 8,7
ZLM is een prima verzekering. Helpt snel en goed bij evt. Schade. En is zeker niet de duurste. Ben gewoon heel tevreden, heb al mijn verzekeringen bij hun.
J. Leijten
| Gemiddelde score: 8,7
In alles wat ik met ZLM van doen heb gehad, heb ik het idee overgehouden, dat ik met mijn verzekering wel goed zit bij ZLM. Gemoedelijk. Deskundig. Klantvriendelijk.
Peter
| Gemiddelde score: 8,7
ZLM is een makkelijke en toegankelijke verzekeraar. Helder in communicatie en vele euro's goedkoper dan menig andere verzekeraar.
Gemiddelde score: 8,4
Gewoon goed.
J. Weistra
| Gemiddelde score: 8,4
Ruim aanbod aan verzekeringen. Duidelijkheid over de premies en de inhoud van de verzekering men. Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Komt afspraken na.
A. Vergouwen
| Gemiddelde score: 8,4
ZLM verzekeringen hebben steeds een scherpe premie (verschillende malen andere verzekeraars bekeken qua premie en voorwaarden) en gelijke of betere voorwaarden. Alle benodigde informatie is duidelijk en makkelijk op de website te vinden,... Lees verder » communicatie met ZLM is altijd duidelijk en eerlijk. Ervaring dat bij Schademelding de kleine lettertjes door de verzekeraar zelf worden toegepast (ook al is dit) in het voordeel van de verzekerde!
F. Mertens
| Gemiddelde score: 8,4
Een goede verzekering. Bij Schade wordt je gelijk geholpen en advies gegeven. Alles wordt zo snel mogelijk afgewerkt en wordt ook duidelijk op papier gecorrespondeerd. Ook word er eenmaal per jaar een deel van de premie terug gestort. (afhankelijk van het aantal verzekeringen).
Gemiddelde score: 8,3
ZLM is goed benaderbaar, vriendelijk en behulpzaam. De keren dat ik ze nodig had ben ik goed geholpen en dachten met me mee.
M. Bek
| Gemiddelde score: 8,3
Al mijn verzekeringen lopen bij de ZLM, ik ben al een hele tijd bij deze maatschappij verzekerd en heb tot nog toe geen reden om over te stappen naar een andere verzekeraar. Ze zijn altijd bereikbaar, er is een goede klantenservice en je wordt... Lees verder » adequaat geholpen door een deskundige medewerk (st) er. Als er een (auto-) Schade vergoed wordt gaat daar niet veel tijd overheen. Er wordt niet moeilijk gedaan bij ZLM. Klanten krijgen jaarlijks een pakketkorting uitbetaald, en er worden regelmatig evenementen georganiseerd (alleen nu even niet vanwege Corona).
Gemiddelde score: 8,2
Fijne verzekeraar waar je snel dingen kan regelen. Altijd goede en duidelijke opvolging.
Gemiddelde score: 8,2
Ik vind ZLM een goede en betrouwbare verzekeraar, in die zin dat ik het gevoel heb dat ze niet alleen aan het geld denken, maar zeker ook aan wat het belangrijkste is voor de klant.
C. de Zwart
| Gemiddelde score: 8,2
ZLM is gemakkelijk te bereiken telefonisch en ook op kantoor.
H.G.Jonker
| Gemiddelde score: 8,2
Prettige verzekeraar, waar je wel afspraken kan maken, en voor ouderen geen premie verhogingen doorvoert. Rechtstreeks te benaderen zonder tussenpersoon heel prettig. En nog redelijk lage premies ook.
F. Rosenbrand
| Gemiddelde score: 8,2
Ik vind ZLM een klantvriendelijke en professionele onderneming.
E Moerkens
| Gemiddelde score: 8,0
Fijne maatschappij zonder poespas.
A.L. Naaktgeboren
| Gemiddelde score: 8,0
We hebben nog nooit een negatieve ervaring gehad met de ZLM. Als we ze nodig hebben zijn ze vriendelijk en duidelijk. Prima verzekering!
R. Vermeulen
| Gemiddelde score: 8,0
Ik heb ze gelukkig nog niet zo vaak nodig gehad. Maar als ik ze nodig had stonden ze klaar met een juiste/goede oplossing.
Gemiddelde score: 8,0
ZLM is een betrouwbare verzekering en duidelijk bij het claimen van Schaden Prijsniveau premies zijn ook redelijk.
M. van Renssen
| Gemiddelde score: 8,0
Zeer tevreden over ZLM: een aanpassing in de verzekering was 2 dagen later al verwerkt en terugbetaald!
Leen Bouwman
| Gemiddelde score: 8,0
Goedkoop en betrouwbaar.
Gemiddelde score: 8,0
De service en dienstverlening alsook de kwaliteit van de verzekering is goed. Alle correspondentie is duidelijk en helder.
Gemiddelde score: 7,9
Zeer tevreden over ZLM, denken met je mee en makkelijk te bereiken.
Gemiddelde score: 7,8
De ervaringen uit het verleden waren goed.
Gemiddelde score: 7,8
ZLM staat voor zijn klanten.
Gemiddelde score: 7,8
ZLM is een goedkope verzekering met een goede dekking. Ooit iets meegemaakt met diefstal van geld en ze waren erg coulant.
Gemiddelde score: 7,8
Duidelijke verzekeringen, gemakkelijk te bereiken, behulpzaam. De keren dat we ze hebben nodig gehad is het altijd netjes opgelost.
Gemiddelde score: 7,7
ZLM is behulpzaam wanneer nodig. Geen poespas en poeha. Gewoon doen wat ze moeten doen. Verzekeren. Duidelijk zijn. Helpen.
Gemiddelde score: 7,7
Nooit het gevoel dat er een verborgen agenda wordt gehanteerd. Vlotte bereikbaarheid, snelle vervolgacties. Helder.
Gemiddelde score: 7,5
Klantenservice is vriendelijk, regelen aanpassingen aan verzekeringen direct. Via de website gemakkelijk nieuwe verzekeringen af te sluiten.
Gemiddelde score: 7,5
Bij het melden van een reis verkorting konden we geen aanspraak maken op een tegemoetkoming. Zij hadden de verzekering ondergebracht bij een andere maatschappij. Na contact met die verzekering hadden we wel recht op een tegemoetkoming en was alles snel geregeld.
L. Vermeulen
| Gemiddelde score: 7,4
Verzekeren moet, maar als je niets nodig hebt en dan wat terug krijgt is gewoon leuk.
Gemiddelde score: 7,4
Ervaring slecht voor wat betreft overzetten verzekering naar ZLM. Als je ergens anders een paar keer kleine Schade gemeld hebt kom je er bij de ZLM niet in op korte termijn.
Gemiddelde score: 7,4
Een goede, no nonsense verzekeringsmaatschappij met aandacht voor de klant. Met duidelijke uitleg.
Gemiddelde score: 7,0
Een makkelijk bereikbaar en persoonlijk telefonisch te benaderen verzekeraar.
Gemiddelde score: 7,0
Een verzekeraar met degelijke prijzen en deskundig personeel en duidelijke communicatie.
H.v.berkel
| Gemiddelde score: 6,4
Snel en vakkundig geholpen, eenmaal met Schade aan auto en eenmaal met gesprongen CV leiding. Beide keren prima afgehandeld.